Proteiini pulber. Kui palju keegi?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiini pulber. Kui palju keegi?
- This topic has 71 replies, 22 voices, and was last updated 11 years tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
juuni 25, 2014 at 12:31 p.l. #368003
martinkink
MemberMa mõtlesin seda Hera kogust päevas, mul ka miski 70-80grammi, hommikul pudrusisse ja trenni järgne shake. Usun et enamikel siin see nii, ega sellepärast me veel Otile järele jõua ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke peab tööd ka tegema
juuni 25, 2014 at 12:33 p.l. #368004Art73
MemberNatuke peab tööd ka tegema

Jep, nii see on ja mitte vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2014 at 12:48 p.l. #368007ragz
MemberJep, nii see on ja mitte vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kumb on olulisem, kas trenn või pudru sees olev valk? Vastan ise – kuna valku sa tarbid sama palju kui Ott, aga ei näe ligilähedaseltki selline välja, siis võid üldse selle valgu pudru seest ära jätta ja lihtsalt trenni teha ja toiduga see valgukogus saada.
juuni 25, 2014 at 1:06 p.l. #368011Art73
MemberKumb on olulisem, kas trenn või pudru sees olev valk? Vastan ise – kuna valku sa tarbid sama palju kui Ott, aga ei näe ligilähedaseltki selline välja, siis võid üldse selle valgu pudru seest ära jätta ja lihtsalt trenni teha ja toiduga see valgukogus saada.
Ma panen teda kaerahelbe pudru sisse ainult maitseks 20-30grammi, keedan pudru valmis, torts sisse ja lusikaga segamini. Ega keegi ei hakka oma teisi abivahendeid ju siia punktilt kirja panema, glutamiine, bcaad jm, jutt käib ainult konkreetselt valgupulbrist, mis on aga üks väikene osa korralikust taastumisest. Samas ei tarbi ma peale valgu pulbri lisanditest muud midagi.
juuni 25, 2014 at 1:08 p.l. #368012martinkink
MemberMa panen teda kaerahelbe pudru sisse ainult maitseks 20-30grammi, keedan pudru valmis, torts sisse ja lusikaga segamini. Ega keegi ei hakka oma teisi abivahendeid ju siia punktilt kirja panema, glutamiine, bcaad jm, jutt käib ainult konkreetselt valgupulbrist, mis on aga üks väikene osa korralikust taastumisest. Samas ei tarbi ma peale valgu pulbri lisanditest muud midagi.
Pigem maitsestada pudru millega kasulikuga kui hunniku moosiga. Mis sellest suhkrust ikka sisse ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2014 at 1:12 p.l. #368013Art73
MemberPigem maitsestada pudru millega kasulikuga kui hunniku moosiga. Mis sellest suhkrust ikka sisse ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega teengi nii ja naa, surmkindlat pole. Vahel panen pudrule valgupulbrit maitseks, vahel mandariini tükke, pähkleid jne. See nii kuidas tahtmist.
juuni 25, 2014 at 1:15 p.l. #368014martinkink
MemberEga teengi nii ja naa, surmkindlat pole. Vahel panen pudrule valgupulbrit maitseks, vahel mandariini tükke, pähkleid jne. See nii kuidas tahtmist.
Puddinguga ei ole proovinud?
Mul läheb ka veel 4-5 erinevaid seemneid (seesami, kõrvitsa, päevalille, lina) ja rosinaid. Sellise puraka annab ikka trenni jaoks, et hoidke alt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2014 at 1:22 p.l. #368015Art73
MemberPuddinguga ei ole proovinud?
Mul läheb ka veel 4-5 erinevaid seemneid (seesami, kõrvitsa, päevalille, lina) ja rosinaid. Sellise puraka annab ikka trenni jaoks, et hoidke alt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pudingut seda ma pole veel proovinud, peab ostma. Aga päevalille seemned, seesami ja linaseemned on mulle tuttav teema-).Vahel ka rosinaid.
juuni 25, 2014 at 1:35 p.l. #368016SKG
MemberIkka tarbisin muidugi ka tavatoitu tollel Hydro katse nädalal. Kanarinna fileed veel lisaks 200grammi ja 5 muna hommikuti, koos pudruga, kohupiim minu puhul ei tööta, eks asi individuaalne.
Seega soid kaloraazilt rohkem ja selles point ongi.
Mis mottes “ei toota”, et keha nagu hylgab kanast ja kohupiimast saadavad aminohapped ja ei kasuta neid?
Huumorinurk oli meil kuskil mujal ju…
juuni 25, 2014 at 1:43 p.l. #368017Art73
MemberKana on ok, aga kohupiim ei tööta minu puhul. Kordi testinud nii ja naa, usu mind.
juuni 25, 2014 at 1:44 p.l. #368018SKG
MemberKana on ok, aga kohupiim ei tööta minu puhul. Kordi testinud nii ja naa, usu mind.
Ara rohkem peale vota.
juuni 25, 2014 at 1:49 p.l. #368019Kang08
juuni 25, 2014 at 1:51 p.l. #368020Annika Pärtel
MemberVõistlemise ajal oli erinevaid lisandeid ligi 15 kanti päevas (sh vitamiinid, kiudained, mineraalid jpm), viimased 2 aastat tarbin minimaalselt vahel vaid proteiini ja kui tuleb magusaisu või kui kuskil klubis müüakse ja tean, et otse trennist koju sööma ei pääse, siis vahel proteiinibatoone ka.
Proteiinipulbritest mingit kindlat toodet ka pole olnud, pudru sisse maitseks läheb see, mida abikaasa koju on ostnud. Vahel teeme õhtuti ka sheike, kui tahtmine tekib: proteiin, piim, külmutatud marjad. Viimasel ajal söön hommikuputru kodujuustuga, mitte proteiinipulbriga- sest pulber sai lihtsalt otsa, batooni sai viimati ostetud üleeile trennis, kuna peale trenni läks kõht tühjaks. Peale trenni ei mäletagi, kuna viimati sheiki sai tehtud, enamasti tulen ikka koju sööma. Kuna ma ei kasvata lihaseid, vaid tahan hoida head tervist ja sportlikku vormi raseduse ajal, siis mulle sellisest jaotusest hetkel piisabki.
Oma mäletamist mööda ei ole ükski proteiinipulber mingeid seedeprobleeme vms ka tekitanud, nii et ei oska sel teemal kaasa rääkida. Varem, võistlemise aja sai koostisel hirmsasti näpuga järge aetud, praegu loeb pigem maitse, sest eks nad enamus ole enamvähem võrdsed, kui tavaharrastaja seisukohalt vaadata.
juuni 25, 2014 at 2:14 p.l. #368021Art73
MemberAra rohkem peale vota.
Noh, ehk sul teised lood. Mina tean täpselt millest mina kasvan ja millest mitte. Igale ühele oma.
juuni 25, 2014 at 2:37 p.l. #368022Amarillo
MemberMul tuleb 30g puhta whey hinnaks 25 senti, seega mitmeid kordi odavam pulbrit võtta, kui mingit kana või kohupiima süüa. Aga reeglina hommikuti 50g, enne trenni 50g, peale trenni 50g. Tegemist siis maitsestamata whey kontsentraadiga, minimaalse töötlemisega ja ilma ühegi lisaaineta, imo kõige parem. Isolaat ja hydro küll kiirema imendumisega ja tuleb kasuks peale trenni, kuid liiga krõbe hind ja tihtipeale kasulikud ained töötlemise käigus hävinud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.