Proteiini Kreatiini Süsivesikute šeik
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiini Kreatiini Süsivesikute šeik
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
klubikas.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2006 at 1:10 p.l. #7616
plaah
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nonii….endal shokolaadimaitseline proteiinipulber ning süsivesikud ja kreatiin vajalik sisse kahmata nagu ikka. eelmised 3 kuud oli suht OK juua, aga nüüd hakkab sedasi vastu, et kipub üles tulema ja tunnike peale joomist on veel paha olla (kogu maitse teevad süsivesikud ülimagusaks). Oskab keegi soovitada mõnd normaalsemat segu või suhet, kuidas juua? panen 3supikat proteiini, 2 supikat süsivesikuid, ja 1tl kreatiini 500ml vee kohta.
mai 8, 2006 at 1:31 p.l. #82723gmaster
MemberFasti proteiini-süsivesiku segu on väga vähe magus võrreldes teistega, võibolla peaksid seda proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa ju võid alati rohkem vedelikku panna
mai 8, 2006 at 1:55 p.l. #82726bohemianrhapsody
MemberVõid ka ju nt banaani süüa sheigi kõrvale.
mai 8, 2006 at 2:01 p.l. #82727veinikaarija
MemberSoovitaksin kasutada valku, mis on maitsestamata ning sinna süsiveskud sisse panna, siis on maitse normim, sest valk on maitsetu.
mai 8, 2006 at 2:02 p.l. #82728plaah
Memberise mõtlesingi, et mingit puuvilja värki või krõbisevat asja peale süüa oleks tunduvalt OK-m. variant on süsivesikute asemel ka viinamarja mahla kasutada, aga see teeb shokolaadiproteiiniga (Whey) asja veel solgimaks ilmselt.
mai 8, 2006 at 3:50 p.l. #82736randx
Membermis süsivesikuid lisad?? kas neid nagu spordijookidest saab need süsivesikujoogid või on kuidagi teisiti süsivesikuid saadaval? loodan et said umbes aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2006 at 3:53 p.l. #82738Mr.Y
MemberAsja teevad magusaks süsivesikud eks, siis ju väga kerge seda veega reguleerida. 60g glükoosi kohta on 1l vett minu arust nt miinimum, siis parajalt mõnus magus. Aga kui panna 0,5l ainult siis ei taha teadagi kui lääge see võib olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki proovid rohkem vett panna, teeb joogi kohe paremaks. Või ei maitse sulle shokolaadi maitse?mai 8, 2006 at 4:31 p.l. #82745plaah
MemberAsja teevad magusaks süsivesikud eks, siis ju väga kerge seda veega reguleerida. 60g glükoosi kohta on 1l vett minu arust nt miinimum, siis parajalt mõnus magus. Aga kui panna 0,5l ainult siis ei taha teadagi kui lääge see võib olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki proovid rohkem vett panna, teeb joogi kohe paremaks. Või ei maitse sulle shokolaadi maitse?põmst see kompott kokku tuleb selline küllalt räige. põmst ma ju panengi 2 supikat süsivesikuid, mis teeb 30g ja on paras poole liitri joogi peale. kui sinna lisada shokopoissi proteiini, siis ongi kamm. korra sai proovitud ka arcticu joogi sisse proteiini panna, see polnudki kõige hullem.
aga üleüldiselt. kuidas te maitsvad joogid saate?
mai 8, 2006 at 4:50 p.l. #82747kobras
Memberostan endale maitsva joogi….fitlerist
mai 8, 2006 at 6:24 p.l. #82758Mr.Y
Memberpõmst see kompott kokku tuleb selline küllalt räige. põmst ma ju panengi 2 supikat süsivesikuid, mis teeb 30g ja on paras poole liitri joogi peale. kui sinna lisada shokopoissi proteiini, siis ongi kamm. korra sai proovitud ka arcticu joogi sisse proteiini panna, see polnudki kõige hullem.aga üleüldiselt. kuidas te maitsvad joogid saate?
Järelikult sulle see shokolaadi maitseline ei istu ? Järgmise kotiga võid proovida muud maitset, mulle meeldib nt maasika. Arcticuga ma ise ei suudaks küll juua, elus olen ühekorra joonud u pool arcticut, see on 0,25l umbes, ja mul hakkas nii sitt sellest, et hiljem ajas isegi ropsima. Maitse on ka saast kõigil nendel, ükski sort ei meeldi, krt ma ei tea ise ka miks ma seda jõin.
Nii et aja oma solk alla ja pole häda midagi. Ma jõin tavalist maitsetut pool piima maitselist veesegu vanasti, kui süsivesikuid ei lisanud. Ei olnud häda midagi isegi. Nüüd võrreldes kui hea on mu maasikakokteil oli see vana küll täitsa crapp.
mai 8, 2006 at 6:38 p.l. #82763klubikas
MemberArcticuga ma ise ei suudaks küll juua, elus olen ühekorra joonud u pool arcticut, see on 0,25l umbes, ja mul hakkas nii sitt sellest, et hiljem ajas isegi ropsima. Maitse on ka saast kõigil nendel, ükski sort ei meeldi, krt ma ei tea ise ka miks ma seda jõin.
Jah, jube on see varjant. endal sama lugu
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.