Proteiini kasutamine, hea või halb?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiini kasutamine, hea või halb?
- This topic has 12 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
november 18, 2008 at 6:55 p.l. #11363
artikkel
MemberOlen kuulnud siis sellist juttu, et süüakse sisse proteiini, mis tegelikult hiljem urineeritakse välja koos kaltsiumiga, mille tõttu ka on põhjustatud hoopis luude nõrgenemine.
Tõene?
november 18, 2008 at 7:03 p.l. #125926joker
MemberOlen kuulnud siis sellist juttu, et süüakse sisse proteiini, mis tegelikult hiljem urineeritakse välja koos kaltsiumiga, mille tõttu ka on põhjustatud hoopis luude nõrgenemine.Tõene?
No kui juba kuulnud oled, mis siis enam küsid. Kus suitsu seal tuld.
Ma ise kasutan sellist varianti, et söön küll proteiini aga urineerimas ei käi, siis kaltsimikadu pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2008 at 7:14 p.l. #169538JamesC
MemberOlen kuulnud siis sellist juttu, et süüakse sisse proteiini, mis tegelikult hiljem urineeritakse välja koos kaltsiumiga, mille tõttu ka on põhjustatud hoopis luude nõrgenemine.Tõene?
Ei tea miks siis Kiivikas ikka laval käib, peaks ammu juba voodis lamama, luud muudkui puruneksid.
Tule taevas appi!
november 18, 2008 at 7:21 p.l. #90366Raivo Piiber
MemberEi tea miks siis Kiivikas ikka laval käib, peaks ammu juba voodis lamama, luud muudkui puruneksid.Tule taevas appi!
Kiivikas treenibki voodis, vaid võistluste tarvis veeretatakse ta sealt käruga lavale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2008 at 7:21 p.l. #169954daemonium
Krt,nädalavahetus ammu läbi aga raffas ei ole ikka veel kaineks saanud …
aina toredamad küsimused tulevad,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2008 at 7:29 p.l. #169915artikkel
Member###### ärge huiake siin, ma küsin viisakalt, siis vastake viisakalt.
Või rääkige juurde kuidas ja mis, mitte ärge haukuge. Sellepärast ongi fitness.ee hakanud mööda maad jooksma, et kui keegi midagi küsib või teada tahab, siis kari vendi arvab, et lahe oleks nähvata.
november 18, 2008 at 7:33 p.l. #169873jrx
Mitte päris… valk üldiselt jätab kehasse vist küll happelise jäägi, mis nõrgendab luid… aga seda tasakaalustab aedviljade tarbimine… tegelt ma pean ütlema et ma olen sellest teemast pikalt eemal olnud ja ei oska mingit mõistlikku tõestatud juttu ajada… loodan et ehk ROtter vastab.
november 18, 2008 at 7:45 p.l. #102116joker
MemberIsegi tavaline vesi viib kehast soolad ja värgid välja ja hämmastavalt kiiresti.
Kui seda nüüd ainult ühe nurga alt hakata vaatama, siis võib päris kohutav tõde olla.
november 18, 2008 at 7:50 p.l. #102109ROtter
Toidu suure valgusisalduse korral suureneb tõesti Ca väljutamine neerude kaudu.
november 18, 2008 at 7:58 p.l. #102106Kristjan-Johannes Konsap
MemberMitte päris… valk üldiselt jätab kehasse vist küll happelise jäägi, mis nõrgendab luid… aga seda tasakaalustab aedviljade tarbimine… tegelt ma pean ütlema et ma olen sellest teemast pikalt eemal olnud ja ei oska mingit mõistlikku tõestatud juttu ajada… loodan et ehk ROtter vastab.Aga kas puuviljad ei aita? Sest ma tunnistan ausalt üles et minu juurviljade söömine on viimasel ajal suht olematuks muutunud suure kalorivajaduse ja piiratud maomahu tõttu.
november 18, 2008 at 8:12 p.l. #102098Vägivaldur
MemberIlma proteiini “kasutamata” ei oleks sind olemas. Headuse või halbuse üle otsusta ise…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aga räägid liialdamisest, siis millega liialdamine on tervisele hea?
november 18, 2008 at 9:16 p.l. #102076anelka
MemberMina olen nii lugenud: Happelist jääki hakkab keha välja pesema luudes sisalduva kaltsiumi abil. Nii, et vähemalt 1/3 menüüd peaks olema töötlemata.
november 19, 2008 at 4:08 p.l. #171482ROtter
Luude hõrenemist aitavad vältida vitamiin D ja Ca küllaldane sisaldus toidus. Ca imendumist soodustavate toidukomponentide hulgas on tähtsaim laktoos e. piimasuhkur. Ca eritumist soodustavad alkohol, tubakas, kofeiin, rafineeritud süsivesikud, mesi, apelsin, greipfruut, mahlad, kartul, äädikas, liigne kogus C vitamiini.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.