Proteiini kasutamine?
- This topic has 42 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
pikkpoiss.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2007 at 1:59 p.l. #9957
swedex
MemberOlen jõusaalis juba päris tükk aega käinud tulemused on üpris head aga sooviks lihase kasvamist natuke kiirendada.
On plaan hakata võtma proteiini.
Äkki oskaksite soovitada mida võtta?..Ja kuidas võtta?
Olen kuulnud et võetakse kuuridena aga milles see seisneb(võtan näiteks viis nädalat ära ja sis tuleb 5 nädalat pausi vms?)
Oleks tänulik kui saaksite aidata.
veebruar 25, 2007 at 2:16 p.l. #107707Capricorn
MemberKui söögiga piisavalt valku saad, siis muul ajal kui vahetult peale trenni pole mõtet võtta, peale trenni siis koos kiiresti imenduvate süsivesikutega.
Hera80, Proteiin no1, Whey3, Whey+… http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=21&…172538b8e0d4e4f
Momendil ise kasutan Whey3-e, panen Dextrot ka hulka: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=308
veebruar 25, 2007 at 8:47 p.l. #107746Janno1
MemberTahaksin kysida, kas see AC-C toode ka aitab, see on sama, et kasvatab lihast ja jõudu annab ka. Kas keegi teab oleks see parem osta kui nt hera 80 või mingi proteiin, eesmärk oleks lihast suurendada.
veebruar 25, 2007 at 8:55 p.l. #107747SHOXi
Membermuidu proteiini kuuridena vist eriti ei võeta, tavaliselt enne ja pärast trenni, kui valid ühe korra, siis kindlasti pärast trenni võta. Kreatiini võetakse kuuridena.
veebruar 25, 2007 at 8:57 p.l. #107748Capricorn
MemberProteiinisisaldus on küll väiksem kui “tavalistes” proteiinipulbrites, seal on ka kreatiini sees. Selles mõttes, et kui kreatiini tarbid/tahad tarbida, siis võib võtta küll, kui väga algaja oled, siis nagu kreatiini eriti ei soovitata.
veebruar 26, 2007 at 12:21 e.l. #107761gmaster
MemberTahaksin kysida, kas see AC-C toode ka aitab, see on sama, et kasvatab lihast ja jõudu annab ka. Kas keegi teab oleks see parem osta kui nt hera 80 või mingi proteiin, eesmärk oleks lihast suurendada.lihast suurendab mehelik trenn ja korralik õgimine
märts 1, 2007 at 11:20 e.l. #108070Janno1
MemberMa trenni teinud kyll, aga lihast ei taha tulla :S, jõudu on tulnud selle ajaga, aga lihast üldse, söön ka:
Hommikul:võileivad,puder,piim,jogurt
Päeval:Lihatoit kartuliga. Nt:kotlet(pikkpoiss)(strogonov), piim
Õhtul:Soetoit jälle kartuliga tavaliselt, vahest makaron ja riis ka, piim
Kui näiteks kasutada mingit lisandit, siis äkki kasvab siis lihas rohkem
märts 1, 2007 at 12:32 p.l. #108073gmaster
MemberMa trenni teinud kyll, aga lihast ei taha tulla :S, jõudu on tulnud selle ajaga, aga lihast üldse, söön ka:Hommikul:võileivad,puder,piim,jogurt
kasuta sellist LISANDIT mis aju paremini tööle paneb ja loe foorumist treeningu ja toitumise kohta
märts 1, 2007 at 3:31 p.l. #108095theONE1
MemberMa trenni teinud kyll, aga lihast ei taha tulla :S, jõudu on tulnud selle ajaga, aga lihast üldse, söön ka:Hommikul:võileivad,puder,piim,jogurt
Äkki on viga hoopis treeningus ja selle ülesehituses????
märts 1, 2007 at 9:01 p.l. #108125Capricorn
Member3 korda päevas süüa pole lihase kasvatamise seisukohalt väga hea valik, pealegi kardan, et su toit ei sisalda piisavalt valku, mida lihaste kasvamiseks vaja on. Ühe toidukorraga suutis organism vist vastu võtta 40 g (või oli 30 g vms.) valku. Üsna kindlasti su iga toidukord nii palju niikuinii ei sisalda ja kui ka sisaldaks siis kokku tuleks umbes 100 g, mis oleks lihasmassi kasvatamiseks piisav vast 40-50 kg kaaluvale inimesele, sa vist ikka oled raskem? Pealegi kui on pikad vahed söömistel, siis vahepeal jääb organism “valgunälga”, mis on väga halb just peale treeningut koormusest taastumisel. Lihased ju tegelikult kasvavad puhates. Ma näiteks söön umbes iga 3 tunni tagant keskmiselt 40 g valku ja nii 5-6 korda päevas
Parem telli toitumiskava.
märts 1, 2007 at 9:25 p.l. #108126Flex250
MemberOlen jõusaalis juba päris tükk aega käinud tulemused on üpris head aga sooviks lihase kasvamist natuke kiirendada.On plaan hakata võtma proteiini.
Äkki oskaksite soovitada mida võtta?..Ja kuidas võtta?
Olen kuulnud et võetakse kuuridena aga milles see seisneb(võtan näiteks viis nädalat ära ja sis tuleb 5 nädalat pausi vms?)
Oleks tänulik kui saaksite aidata.
siiani siis nigu kasvasid ilma proteiinita vä? millest siis su tulemused ja mis materjalist siis sinulihased ehitatud on?
mina teadsin siiani et inimene ja muud loomad ongi proteiinist ülesehitatud ja muidu ei elakski, kui tahad lisa massi vajad suuremas koguses ehitus materjali proteiini, aga ei tea vb sina siis oled õhust või kurat teab millest, ei tahaks hästi uskuda et sa proteiini pole söönd.või mis sul koolis bioloogia/inimese õpetusetunnis on räägitud?
märts 2, 2007 at 10:28 e.l. #108152Janno1
Member3 korda päevas süüa pole lihase kasvatamise seisukohalt väga hea valik, pealegi kardan, et su toit ei sisalda piisavalt valku, mida lihaste kasvamiseks vaja on. Ühe toidukorraga suutis organism vist vastu võtta 40 g (või oli 30 g vms.) valku. Üsna kindlasti su iga toidukord nii palju niikuinii ei sisalda ja kui ka sisaldaks siis kokku tuleks umbes 100 g, mis oleks lihasmassi kasvatamiseks piisav vast 40-50 kg kaaluvale inimesele, sa vist ikka oled raskem? Pealegi kui on pikad vahed söömistel, siis vahepeal jääb organism “valgunälga”, mis on väga halb just peale treeningut koormusest taastumisel. Lihased ju tegelikult kasvavad puhates. Ma näiteks söön umbes iga 3 tunni tagant keskmiselt 40 g valku ja nii 5-6 korda päevasParem telli toitumiskava.
“>Ma kaalun 62 kg kuskil :S, aga ma proovin nyyd siis rohkem sööma hakata, suuremaid koguseid ning kala peaks ka rohkem ilmselt sööma ja treening kava peaks ma ka omal muutma vist, praegu olen ka surumist iga kord teinud, nyyd hakkan tegema 2 kkorda n2dalas surumist, esmasp. ja reede, proovin parema kava ka teha, thx abi eest
märts 2, 2007 at 10:31 e.l. #108153gmaster
Membersu jutust on aru saada et sa teed saalis suvalisi asju
võta harjutustepangast korralik kava vastavalt jõusaalipäevade arvule.
ma ei saa aru miks kõik on nii usinad ise endale kava tegema, kui asjast midagi ei tea.
märts 2, 2007 at 2:16 p.l. #108164Janno1
Membersu jutust on aru saada et sa teed saalis suvalisi asjuvõta harjutustepangast korralik kava vastavalt jõusaalipäevade arvule.
ma ei saa aru miks kõik on nii usinad ise endale kava tegema, kui asjast midagi ei tea.
Tegelikult ma pole päris suvaliselt teinud neid asju, ma tegin oma kava järgi mis mul peas oli ja järjekord oli ka, aga nyyd mul parem kava, viga võis olla kyll minu kavas
märts 2, 2007 at 5:30 p.l. #108174zudokorn
MemberKõige tähtsam oleks valku võtta peale trenni..aga võib ka võtta mingil muul ajal, keegi ei keela.
Proteiin ei ole steroid, nii et seda pole tarvis karta. Siiski tuleb igat asja kasutada mõistuse piirides.
Lisa valgu kasutamine annab lühikese ajaga tulemuse..ümbermõõdud kasvavad jne.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.