Proteiini joogid.
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
lightning.
-
AutorPostitused
-
juuni 23, 2009 at 8:45 e.l. #17345
lightning
MemberNii, ma nagu väikesel diiedil, mingit kava kindlat ei ole . aga enamasti üritan salatit ja puuvilju süüa. Ilmselgelt diiedil olles lihas ei kasva, kuna lihased ei saa piisavalt aineid + jõusaalis väsin kiiremini ära. Aga ma mõtlen et kas hetkel on mõtet mingit taastusjooki vms juua,nii et käed ja rind natukenegi kasvaksid.
Ja igatahes kui dieet on läbi, kas siis taastusjooke juues on oht et kõhurasv tuleb tagasi?
juuni 23, 2009 at 9:04 e.l. #203628daemonium
MemberNii, ma nagu väikesel diiedil, mingit kava kindlat ei ole . aga enamasti üritan salatit ja puuvilju süüa. Ilmselgelt diiedil olles lihas ei kasva, kuna lihased ei saa piisavalt aineid + jõusaalis väsin kiiremini ära. Aga ma mõtlen et kas hetkel on mõtet mingit taastusjooki vms juua,nii et käed ja rind natukenegi kasvaksid.Ja igatahes kui dieet on läbi, kas siis taastusjooke juues on oht et kõhurasv tuleb tagasi?
e-ee …
et oled siis süsivesiku-tjeedil.Valgud-rasvad välja roogitud.
Kui kenjaalne,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pakuks,et rasv ei lähegi kuhugi,kaotad vaid lihast – kui sa just päris näljas ei ole,siis läheb ikka pekk kah …
aga taastub ka sel juhul kiiremini,niipea,kui vanasse toitumisrezhiimi naased ja seda ilma igasuguste “taastusjookideta”.
Üldjuhul dieedi puhul kipub ka lihast kaotama,aga kardetavasti sina ainult lihast kaotadki …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw,ei suuda loogikat tabada – normaalset toitumisrezhiimi ,kus organism saaks kõik vajaliku ja kaal kaoks rasva arvelt,ei soovi – aga igasugu joogid lähevad kohe peale …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 9:08 e.l. #203631lightning
Memberdaemonium, millisel dieedil ma siis peaks olema, praegu soovin enamasti ainult kõhu pealt rasva kaotada.
Ja jookide kohalt (ma väga nendest midagi ei tea) aga ,kui söön vähe ja siis joon jooke kus on kõik vajalikud ained sees,keha saab vajalikud ained treeningu jaoks ja ma kaotan kõhurasva.Või ei pea mu loogika vastu.Ma lihtsalt üritan siin millegil selgusele saada, ma suht uustulnuk sellel alal.
juuni 23, 2009 at 9:31 e.l. #203635lightning
MemberVanus on 15 , kaal 68, pikkus 182.
Plaan on kõhõulihased korralikult välja saada, siis sügisel hakata paremini toituma ja kuni kevadeni lihast kasvatada ja siis jälle rannavormi.
juuni 23, 2009 at 9:44 e.l. #203636mrk
MemberSellise kaalu-pikkuse suhtega pole küll mingit erilist rasva põletada. Enne tuleks massi koguda ja seejärel rasvaga tegelema hakata.
Jah, olen algaja, aga mulle nii vähemalt seletati, endal umbes samad numbrid ja samamoodi kõhul väike …
Kõhu pealt piirkonnana sa niikuinii rasva ei põleta, kui siis kogu keha rasvaprotsenti tervikuna saad alla viia.
Ja korralik toitumiskava, ma arvan, paneks asjad hästi paika sul.
juuni 23, 2009 at 9:49 e.l. #203638lightning
MemberSee suvi tahaks et oleks kõht ilus ja korralik, sügisel alles lihast kasvatama.Aga mulle ei meeldi see et mul kõhulihased on täitsa korralikud aga 2 alumiste peal on mingi rasvahunnik.
juuni 23, 2009 at 9:53 e.l. #203639Amarillo
Membersüsivesikute dieet – päris pull, lõpeta kohe enese hävitamine, hari natukenegi ennast – loe siinseid atrikkleid ja postitusi, KÕIK ON OLEMS !
juuni 23, 2009 at 10:31 e.l. #203645daemonium
Memberdaemonium, millisel dieedil ma siis peaks olema, praegu soovin enamasti ainult kõhu pealt rasva kaotada.Ja jookide kohalt (ma väga nendest midagi ei tea) aga ,kui söön vähe ja siis joon jooke kus on kõik vajalikud ained sees,keha saab vajalikud ained treeningu jaoks ja ma kaotan kõhurasva.Või ei pea mu loogika vastu.Ma lihtsalt üritan siin millegil selgusele saada, ma suht uustulnuk sellel alal.
Otsingusse Fred Antson ja lugema,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja tõesti – siin juba öeldi eelnevalt – hakka parem trenni tegema,pole sul seal mingit rasva eriti põletada.
juuni 23, 2009 at 10:53 e.l. #203649lightning
MemberVot sellest ma räägin
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=23176
Nagu seal öeldud, naba on ära uppunud ja ma tean seda ise ka.
Mul on väga häbi sellest dieedist mis mul oli.
Väga suured tänud siiamaani.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.