Proteiin teeb lolliks?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiin teeb lolliks?
- This topic has 34 replies, 19 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
ritsikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2010 at 2:41 p.l. #206352
Amarillo
Memberjah, kes tunneb et on puudega, lõpetada liigne valgu tarbimine
veebruar 25, 2010 at 4:10 p.l. #217777LaizeN
MemberMa ei lugenud kuskilt välja et teeb lolliks. Lihtsalt et aju oli 5% kergem. Samas oli mainitud ainult et high protein/low carbohydrate, aga rasvadest polnud midagi kirjutatud. Pigem oleks huvitanud palju seal rasvu oli. Sest näiteks kalaõlil on minumeelest aju funktsioone toetav toime.Kuna aju on suurelt osalt rasvaine, siis ei imesta ka kui madala sv-ga dieet ka seda mõjutab. Samahästi võiks uurida maratoonarite ajusid.
Muidugi sinu lolliks nimetamine oli liig teiste poolt.
Valk võib isegi sellise toimega olla, piima kahjulikkuse dokumentaalfilmis ka mainis nii mõnigi kord, et see langetab iq’d ja piimatoodetest vabanemine ( juba lapseaes) aitab ajul paremini välja areneda vm. Kindlasti on see väga keeruline teema ja oma pead ei anna.
Aju koosneb o3 rasvhapetest, seega on nende rohke söömine ajule üks võimalus ennast uuendada ( kalaõli siis ). Kindlasti on tähtsad ka palju vitamiinid ( b grupi kindlasti ) ja mineraalid.
Vaatasin hiljuti ühte ülikooli lektori loengut aju teemal ( kuidas toitumine mõjutab käitumist ) ja seal rääkis väga palju erinevate aminohapete väärkasutamisest aju poolt, mis tekitas haigusi, närvilisust jne ( Skisofreenia näiteks on ühe aminohappe eemaldamise korral 100% ravitav ).
http://topdocumentaryfilms.com/russell-bla…vior-aspartame/
Väga huvitav loeng toitumise mõjust ajule, soovitan soojalt
veebruar 25, 2010 at 4:32 p.l. #182730smack
MemberVõtame kaks looma- lammas ja hunt. Üks sööb põhiliselt süsivesikuid(lammas), teine valku(hunt). Samas pole kahtlustki kumb neist lollim on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MOTT
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtame ntx 2 isikut- küsija ja vastaja. Üks sattus mingise uurimuse peale, mis pani tõsiselt kahtlema tema teadmised ning otsustas foorumis tõele järele jõuda. Teine leidis viimase päringu foorumist ning otsustas mõne esimese vaenuliku vastajaga ühineda(pugeda) ning postitas debiilse vastuse tehes vaid kedagi muud lolliks kui ennast!
Võiks nagu veits viisakamalt teistesse suhtuda. Kui tal pole väga avar maailmavaade, kuid soovib siiski viimase poole pürgida, siis pole mõtet hakata kohe maha tegema. Ise olid nooremana targem? Arvestades su preagust postitust, siis vaevalt!
Tüüpiline on see teiste hukka mõistmine siin. Me kõik teame, et millegi mõistluslik põhjendamine ning ümber veenmine on palju raskem, kui kellegi lolliks tegemine.
Palun võtke end veits kokku! Eriti head muljet endast ei jäta v.a. kari nolke, kes said mõned kilod enda kangile…
Seoses avalikustatud uurimustega, siis tihti jäetakse midagi tähtsat mainimata. Ntx nagu nende jooksutossudega: “uurimuses avastati, et jooksutossud tõstavad koormust põlveliigestele”. S.h. mainimata, et kusagilt peab see koormus ära minema ju, kui teises kohas tõusis….
veebruar 25, 2010 at 5:00 p.l. #230466veikot
Member…võtan 2-3 sheiki päevas! Tunnen jah, et hakkab vaikselt mõjuma!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 25, 2010 at 5:49 p.l. #236627PumaZ
MemberMatemaatika on jah kehvemaks läinud, jäin isegi suvetööle eelmine aasta, tarbisin valku ikka metsikult, aga see aasta olen nautkene vähem tarbinud, siiamaani pole ükski kursus veel 2
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mõõdukalt ikka tuleb võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2010 at 6:15 p.l. #240900ritsikas
MemberMatemaatika on jah kehvemaks läinud, jäin isegi suvetööle eelmine aasta, tarbisin valku ikka metsikult, aga see aasta olen nautkene vähem tarbinud, siiamaani pole ükski kursus veel 2
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mõõdukalt ikka tuleb võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui palju valku sa täpselt tarbisid? Ise söön praegu 3g/kg päevas.
veebruar 25, 2010 at 6:18 p.l. #240914PumaZ
Memberkui palju valku sa täpselt tarbisid? Ise söön praegu 3g/kg päevas.Ülemine tekst oli pigem naljaga pooleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ei usu, et proteiin lollimaks teeb, muidu tarbin ikka 180g päevasveebruar 25, 2010 at 7:42 p.l. #242850Jarmo Oberst
Memberkui palju valku sa täpselt tarbisid? Ise söön praegu 3g/kg päevas.Milleks sulle 3g per kg ?
veebruar 25, 2010 at 8:05 p.l. #242898ritsikas
MemberMilleks sulle 3g per kg ?Lugesin Rein Jalaku ja Vahur Ööpiku raamatust “Sportlase toitumine”, et nii palju jõualadega tegelejad keskmiselt söövad. Üldiselt on seda infot, mis selles raamatus on, mulle kinnitanud ka teised.
veebruar 25, 2010 at 8:07 p.l. #242989Jarmo Oberst
MemberLugesin Rein Jalaku ja Vahur Ööpiku raamatust “Sportlase toitumine”, et nii palju jõualadega tegelejad keskmiselt söövad. Üldiselt on seda infot, mis selles raamatus on, mulle kinnitanud ka teised.Miks kütta ahju antiikmööbliga I
Loe seda ka, mitte, et ma väidaks, et sa valesti sööd.
veebruar 25, 2010 at 8:07 p.l. #243110gmaster
MemberAju suurusel ja iql mingisugust seost.Nagu näha jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2010 at 12:08 e.l. #254829Arnie
MemberKas keegi teab mõnda inimest, kes on täiesti proteiinivabalt üles kasvanud?Ma elasin kuni 14 eluaastani pmts ilma valguta. Ei söönud piimatooteid, liha ja muna.
No vahepeal sõin mõned viinerid ja jogurtid.
Olin teistest eakaaslastest suurem ja tugevam ikkagi..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2010 at 5:25 e.l. #254431PumaZ
MemberMa elasin kuni 14 eluaastani pmts ilma valguta. Ei söönud piimatooteid, liha ja muna.No vahepeal sõin mõned viinerid ja jogurtid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Geenid määravad suure rolli ära. ning kasvueas kasutab keha selle viimasegi proteiini ära, mis sa sellest viinerists saidki.
veebruar 26, 2010 at 6:08 e.l. #254419Snoopie
MemberMa elasin kuni 14 eluaastani pmts ilma valguta. Ei söönud piimatooteid, liha ja muna.No vahepeal sõin mõned viinerid ja jogurtid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega jah, need on ainukesed valgu allikad. Ju ikka närisid maialt taimseid sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2010 at 9:08 e.l. #253750Vägivaldur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks asi on see mida sa sööd – päris ilma valguta pole siiski keegi kasvanud. Isegi selle haiguse põdejad, millele Rebane viitas. Ka sina mitte. Taimetoit sisaldab valku kui sa varem ei teadnud.
Teine asi on see, millest inimene koosneb.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas see teeb ka lolliks? Kuidas vältida inimkeha valgusisaldust lolluse vältimiseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.