Proteiin No1 kuidas on
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiin No1 kuidas on
- This topic has 100 replies, 55 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2006 at 4:41 p.l. #72202
Anonüümne
GuestSiit foorumist jääb mulje, nagu oleks maailmas ainult 2 sorti valku-No1 ja Lemon.
Andes väikese vihje siis, et tegelikult on Eestis saada väga suur valik erinevaid valke, millest kindlasti on mõni väga hea maitsega.
veebruar 24, 2006 at 5:18 p.l. #72332CRONOS
MemberPeagi ka Lääne-Virumaal cool.gifRakvere Selveri Aaptekis on ta juba hulk aega müügil olnud.
veebruar 24, 2006 at 8:36 p.l. #72365plazas
Membertäna ostsin siis ka omale. peale trenni tarbisin ja tundus mõnus. maitsega peab harjuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõht on täis millegi pärast, aga seeon sellest proteiinist ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga küsimus, et kui kui ma kaalun 80kg siis palju ma pean seda manustama ja mitme ml veega ?
veebruar 24, 2006 at 8:51 p.l. #72370Andreaz
Memberto plazas
korraga söö valku 30 g- 50g. kui 100 g pulbrit 80g valku sisaldab siis pane oma 50 g pulbrit. ja joo see jook vähemalt peale trenni. kui aga mõni toidukord vahele jääb või valku ei sisalda piisavalt siis asenda see kord ka valgujoogiga.
minumeelest oli ka see nr1 väga hea maitsega ma ei saa aru kuda mõnele nii maitsev asi alla ei lähe??
jubeda maitsega oli kunagi munavalge pulber mida sisse sai vägistatud ja ka soja.
vadakupulber on ju normaalne eriti maitsestatud.
valku tarbi päevajooksul 2g kehakilogrammi kohta seega 160 g valku päevas umbes vajad. kui joogist saad 60 g ööpäevas siis 100g pead tavatoidust saama, kui 30 joogist siis tavatoidust 130g
iga paari-kolmetunnitagant söö midagi neist valgurikastest: (kalad-näiteks tuunikalakonserv, lihad, munad, piimatooted)
veebruar 24, 2006 at 9:15 p.l. #72379plazas
Memberandreaz, ma suht uus sellel alal, need grammid ei ütle mulle eriti midagi.. et mitu supilusikat see 50g on? ja ma olen lugenud et umbes 300ml veega tuleks lahjendada? ja kas oleks kasulikum kui veel lahjendaksin piimaga?
Teno
veebruar 24, 2006 at 9:33 p.l. #72382Andreaz
Memberpiimaga on muidu kasulikum vb. ka maitsvam.
üks supilusikas on vist 20 g seega paar lusikat kuhjaga või kolm umbes.
pääle selle katsu mõne tunnitagant miskit valgurikkamat toitu süüa et kasvada
veebruar 24, 2006 at 10:24 p.l. #72386plazas
Memberpiimaga on muidu kasulikum vb. ka maitsvam.üks supilusikas on vist 20 g seega paar lusikat kuhjaga või kolm umbes.
suured tänud!
Oskad veel mõnda valgurikast sööki öelda, peale kohupiimade, piimatoodete, kodujuustu, kala, muna, liha.. ?
Teno
veebruar 25, 2006 at 10:42 e.l. #72402Andreaz
Memberpiimaga on muidu kasulikum vb. ka maitsvam.üks supilusikas on vist 20 g seega paar lusikat kuhjaga või kolm umbes.
suured tänud!
Oskad veel mõnda valgurikast sööki öelda, peale kohupiimade, piimatoodete, kodujuustu, kala, muna, liha.. ?
Teno
valgurikkad:
piimatooted:kohupiim, kodujuust, juust(juku), jogurtid, piim,pett, keefir, lõssipulber
lihad:kanafilee,kanarind, punane loomaliha ka kuiv sealiha
maks
kalad:tuunikala,haug…jm.
munad
halvaa
herned ja oad ning soja
valgukontsentraadid-pulbrid
ei tule rohkem pähe hetkel, vist polegi rohkem suurt
veebruar 25, 2006 at 12:49 p.l. #72412Annika Pärtel
MemberSojast niipalju, et näiteks Prismade nö tervisekaupade letilt leiab juba igasugu huvitavaid sojatooteid nii hommikusöögiks, liha asemel kui ka joomiseks (sojajoogi pulber, miski 36 kr oli vist suur pakk, annab segada näit piimaga ja maitsetada jaanikauna pulbriga= tuleb nagu kakao moodi jook ja loomulike magusaainetega muide:))
märts 2, 2006 at 10:46 e.l. #73275jorsik
MemberMaasika No.1 on normaalse maitsega, juhul kui segada sooja piimaga ja lasta seista 2-3 tundi, kohe peale segamist on tõesti ebameeldiv mõrkjas maitse, shokolaadi oma ei muutunud peale seismist ka joodavaks, ikka räme keemiamaitse
??:”> Samas siin räägitakse et esiteks ei tohiks piimaga segada ja teiseks ei tohi seista niikaua. Aga noh, vist töötab isegi minu moodi tarbides, sest lihas nagu tuleks
??:”>märts 2, 2006 at 12:04 p.l. #73289jrx
Member“Tavaliste” herneste ja ubade SUUR valgusisaldus on suht müütiline. Tavaliselt mingi 5-7 g 100 grammi kohta – see on umbes sama palju kui tavalises leivas.
Pealegi on nende kestades asju, mida inimorganism ei lõhusta ja seega lähvad nad seedimises käärima ja tulemuseks on
??:”>
??:”>Sellest muidugi saab lahti kui neid enne vees kuhu natuke soodat on pandud leotada. Vähemalt räägitakse nii – ise pole veel proovinud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.