Skip to main content

Proteiin No1 kasutamine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Proteiin No1 kasutamine

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Autor
    Postitused
    Tsaar
    Member

muhaha

Viimaks hakkab raffas ikka aru saama, et No1 ei ole maailma parim valgukontsentraat! Kui ikka tõesti hea hinna ja kvaliteedi suhtega proteiini osta, siis peax ikka valima ntx Prolab Pure Whey, ON 100% Whey Gold Standard, Whey1 (2 või 3) vms.

michel
    Member

xxx

bacardi
    Member

inimestel hakkab vaikselt mõistus pähe tulema ma vaatan juba:)

hawker
    Member

Vaata aga vaata, ma mõtlesin et No1 puhas vadak on.

See siis ilmselt seletab, miks mu põlved enam valusad ei ole peale 2 kuud selle tarbimist

Makaveli
    Member

Vaata aga vaata, ma mõtlesin et No1 puhas vadak on.

See siis ilmselt seletab, miks mu põlved enam valusad ei ole peale 2 kuud selle tarbimist

Ott Kiivikas
    Member

Siin enamus neid, kes kisavad et No1 või mõni muu toode ei kõlba kuhugi on inimesed, kelle saavutused siiani on piirdunud foorumi risustamise ja mõttetute sõnavõttudega. Elatakse kaasa oma lombitagustele iidolitele, kes maarjamaa Jüri või Antsu jaoks on nii kaugel nagu maa päikesest. Tulge ja tõestage nende ime toodetega mida te siin ette loetlete, et need ka reaalselt toimivad ja näidake tulemusi, mina olen aru saanud, et need Eestlasele mõjuvad nii, et inimene hakkab räuskama ja mõttetusi kirjutama.

michel
    Member

xxx

Ott Kiivikas
    Member

Hr. Michel või kes iganes sealt läänest, vastan teile nii et seda mida iga tootja oma pakendile kirjutab on tema asi, nii et miks nad niimoodi kirjutavad, peaksite uurima sealsetest tehastest mitte meie käest, kes ei näe selles midagi halba. Tuleb välja, et siiani piisavalt populaarsust kogunud toode Ultra geel on ka”mõttetu” toode kuna sisaldab 90 % hüdrolüüsitud kollageeni, mis sest et aitab liigeseid taastada, mis sest et keegi enam valu ei tunne, aga Ameerikas on purgil “No collagen”.

treb
    Member

Hei!

laskumata vaidlusse, kas Proteiin No1 on hea või mitte küsin ka ära ühe küsimuse, millele ootan teadjate vastust. Seda on siin ka korra küsitud, kuid ma pole ammendavat vastust näinud. Nimelt on kasutusjuhendis kirjas, et ühte portsjonisse panna 4-5 supilusikat pulbrit. Kuna minuarust on supilusikaid erineva suurusega ja väga paljua sõltub ka sellest, kui suur on kuhi (ma arvan, et erinevus triiki lusikal ja maksimaalse kuhjaga lusikal on vähemalt kahekordne), siis on see minu jaoks küll väga suvaline mõõt.

Niisiis, teadjad, palun öelge, milline maht (milliliitrites) vastab 4-5 supilusikale ja samuti seda, milline kaal grammides sellele vastab, ehk siis mis on selle pulbri erikaal? (Ma tõesti pole viitsinud seda meetripikkust kotti kuhugi mahunäiduga anumasse ümber kallata, et seda teada saada). Loodan väga vastusele.

Ott Kiivikas
    Member

Võttes aluseks, et üks kerge kuhjaga (mitte mäekõrguse ega ka mitte triiki supilusikatäis on 10gr.) siis 40 gr. pulbert on 4 spl. kerge kuhjaga, millest idee poolest peaks saama ca 35 gr. valku, täpsemalt oleme ära mõõtnud WDGP purgis olevad mõõtlusikatäied, triiki lusikatäis No. 1 kaalus 20 gr.

Raivo Piiber
    Member

Ja muidugi võid ju täpsema tulemuse saamiseks osta ka pisikese elektronkaalu, need ei maksa palju, ca 300-400 eeku.Omal lihtsam

treb
    Member

OK, aitäh vastuse eest. Pisut veel kiusan: mitu ml see WDGP mõõtlusikas siiski on, kas see on teada? (Kuna olen amatöör ja lihtsalt ei tea, mis on WDGP

amzn
    Member

Oleks üsna normaalne kui pakendil oleks lisaks kaalule ka maht peal

(näiteks 800g / 1200ml).

On ju nii, et enamus meist mõõdab siiski mahu järgi (mõõtelusikaga), mitte kaaluga.

Kui nii kaal, kui ka maht oleks antud jääksid igasugused mõistatamised ära.

Loomulikult on uue pakki ostes võimalik maht mõõteklaasiga ära mõõta, aga kuna see kraam kipub tolmama, siis väga ei viitsi asjaga jamada.

Lihtsam oleks kui see info oleks saadaval näiteks Amazoni on-line poes.

Siit ka üleskutse. Äkki on võimalik see väike asi ära teha?

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.