Skip to main content

proteiin no1

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    isapoeg
    Member

tellisin endale proteein no1 aga kui mind ei ole kodus kui see toode saabub mis sis sellega tehakse

hugo boss
    Member

ära süüakse. elsi vennad panevad põske.

hatebreed
    Member

swoosh
    Member

jäetakse uksemati alla:D

Makaveli
    Member

ELS töötaja võtab sinuga ühendust ja kui sind kohal pole viivad nad paki kohalikku postkontorisse ja jätavad saatelehe postkasti , mille näitamisel saad paki postkontorist kätte.

Mul on igakord käinud kui mind kodus pole olnud. Siis helistatakse õhtul ja tuuakse ära.

Makaveli
    Member

Mulle on alati mingi lipik postkasti lükatud.

hatebreed
    Member

alati mingi jama et see jahu ikka õigel päeval kohale tulla ei taha siis oota ja käi seal postimajas küsimas-ei tea ju kas on juba ukse taga käidud kui ennast kodus pole.Viivitused ongi kõige ebameeldivamad.

ri5t0
    Member

Ja need viivitused aga see on kõige hullem kui sa ei saagi seda jahu kätte nagu tegi FAST

Sphinx
    Member

mulle helistati ja kysiti milla kodus olen. sain paki ilusti kätte

madridista
    Member

mulle helistati ja kysiti milla kodus olen. sain paki ilusti kätte
    Makaveli
    Member

Kui tellimuse öösel kell 2 paned jõuab kaup kätte 2 päeva jooksul , kui päeval , saad kauba järgmisel päeval.

Rebane
    Keymaster

Omaltpoolt proovime kauba koheselt teele panna, niipea kui tellimus on tehtud ning selle eest tasutud.

Nädalavahetustel ja pühadel me kahjuks ei tööta, nii et sellel ajal tehtud tellimused peavad ootama tööpäeva, millal ise taas kontoris oleme.

Harva võivad tellimused ka venida, kui kaupa kohe kohapeal ei ole. Sellisel juhul kindlasti anname sellest teada e-maili teel.

Kui Teid kodus pole, võidakse käituda mitut moodi – kas siis helistatakse koju ja küsitakse kas keegi on kohal ja valmis pakki vastu võtma või siis käivad ise kodus ja Teie puudumisel viiakse pakk postkontorisse ning Teie postkasti jäetakse teatis selle kohta.

Deegan
    Member

ma eile tellisin ära, nüüd istun kodus ja ootan oma pakikest

hugo boss
    Member

jama ju. ei saagi välja minna, süüa ikka varusid

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.