Skip to main content

proteiin no1

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Oleg109
    Member

olen kuulnud et proteiin no1 tuleb võtta 1h enne trenni ja peale trenni umbes 15 min ja siis tuleks oodata umbes 1h ja siis süüa.Kas see vastab ka tõele või on võimalik või kasulikum kuidagi teist moodi võtta proteiini???

lisaküs ka veel, et kas keegi teab ott kiivika isikliku maili adret???

Oleg109
    Member

rääkige omadest kogemustest..

veel üks küss teile neid juba siin suht palju aga proovige neile palun vastata kõigile et äkki kirjutaksite need kõik kes tahavad oma toitumis kavast´(kirjutage ka kella ajad et mis kell te jõusaali lähete ja kui palju enne ja pärast te sööte)???!!!

Oleg109
    Member

uu äkki vastaks ka!?

Tim
    Member

uu äkki vastaks ka!?

kule tatt, rahune maha! kui keegi oskab siis ta vastab. kannata natuke. sinupoolne suhtumine vähemalt mind küll ei kutsuks vastama hetkel.

Kapten
    Member

pro nr1 tund enne trenni ja kohe pärast trenni töötab väga hästi ! Katseta ise ja tee seda pikema ajaöiselt ega ühe kotiga eriti aru saa! Protsess võtab vähe kauem aega. Muidugi kui algaja oled, siis saab juba esimesest kotist jõudu juurde!

Punnita kõvasti!

Oleg109
    Member

Seda ma proovin jah kapten… <_<“>

Ott Kiivikas
    Member

Minu maili aadress on ott@kulturism.ee , vahepeal ei ole pikalt vastanud kuna olin nädala Ukrainas võistlustel ja puhkamas, nüüd üritan olla aktiivsem. Ise kasutan ka toidulisandeid üldjuhul tunnike enne trenni ja vahetult peale trenni.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.