Tere!
Mul nimelt selline asi, et traumatoloogi diagnoosi kohaselt on mul sellised põlved (kaasasündinud vist vmt), et ei kannatagi suurt koormust.Kusjuures ise arvasin siis, et äkki ületreening või mingi vigastus vmt.Üksvahe oli mul seal lausa põletik sees (katsudes oli liiges kuum ja ka öösel tuikas) ja igasuguse veidigi suurema koormusega peaks kandma põlvesidemeid. Kui olen teinud kõva jalatrenni, siis järgmine päev valus trepistki üles minna ja toolilt ka normaalselt püsti tõusta ei saa.Põlvede (ja ka muude liigeste-puusad, õlad jne)praksumine on juba vana asi mul. Kaltsiumipuudust mul arvatavasti olla ei tohiks-oma liiter rasvatut või väherasvast piima läheb päevas + veel kohupiim või kodujuust jne
Küsimus ongi järgmine-kas Protein No 1 on piisav liigeste tervise tagamiseks või peaks tarbima ka glükosamiinipreparaate lisaks? Olen kuuri-kaks teinud varem glükosamiiniga, aga siis ma ei tarbinud No 1 veel. Või võiks ka nii, et võtan glükosamiini edasi ja tarbin mingit teist valku (No 1 sai just otsa ja mõtlesin mingit teist ka proovida..)?