Skip to main content

proteiin ja glükosamiin

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » proteiin ja glükosamiin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused

Tere!

Mul nimelt selline asi, et traumatoloogi diagnoosi kohaselt on mul sellised põlved (kaasasündinud vist vmt), et ei kannatagi suurt koormust.Kusjuures ise arvasin siis, et äkki ületreening või mingi vigastus vmt.Üksvahe oli mul seal lausa põletik sees (katsudes oli liiges kuum ja ka öösel tuikas) ja igasuguse veidigi suurema koormusega peaks kandma põlvesidemeid. Kui olen teinud kõva jalatrenni, siis järgmine päev valus trepistki üles minna ja toolilt ka normaalselt püsti tõusta ei saa.Põlvede (ja ka muude liigeste-puusad, õlad jne)praksumine on juba vana asi mul. Kaltsiumipuudust mul arvatavasti olla ei tohiks-oma liiter rasvatut või väherasvast piima läheb päevas + veel kohupiim või kodujuust jne

Küsimus ongi järgmine-kas Protein No 1 on piisav liigeste tervise tagamiseks või peaks tarbima ka glükosamiinipreparaate lisaks? Olen kuuri-kaks teinud varem glükosamiiniga, aga siis ma ei tarbinud No 1 veel. Või võiks ka nii, et võtan glükosamiini edasi ja tarbin mingit teist valku (No 1 sai just otsa ja mõtlesin mingit teist ka proovida..)?

Fred Antson
    Member

Glükosamiin stimuleerib kõhre ehitavate valkude sünteesi,mida on kliiniliste uuringutega tõestatud – 1,5grammi ööpäevas (3×0,5 g) 1 kuu jooksul vähendas osteoartriidi (liigeste degenereerumine) sümptomeid 72%.Raviks peetakse vajalikuks 3-kuulist manustamist,mille mõju kestab veel 2 kuud.

Kuna No 1 sisaldab hüdrolüüsitud kollageenset valku,siis koos glükosamiiniga saame kokku väga tõhusa kombinatsiooni liigeste tervise tagamiseks.

Ja veel – rasvatutest piimatoodetest on kaltsiumi imendumine puudulik!!!

Aitäh, Fred!

Ott Kiivikas
    Member

Tuttav tunne, mis esimeses postituses kirjutatud, olen No1 kasutanud viimased 4 aastat ja saanud põlvedele ja teistele liigestel leevendust, kükin praegu rohkem kui aastaid tagasi, samas on kaal 10 kg väiksem. Olen Ultra geli lisanud viimastel paaril kuul, kuna on hea maitsega, sobib hästi segada näiteks Tai Kane (glutaminpeptidega 450gr. purk), muudab koheselt joodavaks, põhitoimeaine kollageeni hüdrolüsaat on sama nii No 1 kui Ultrageelis.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.