Skip to main content

Proteiin

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Proteiin

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    L.
    Member

Olen 16, jõusaalis käinud natuke üle aasta, suvi jäi vahele(Kas see mõjutab midagi). Millal tuleks/võiks proteiini kasutada ja kas see tasub üldse ära?

Raivo Piiber
    Member

Proteiin = valk! Sisesta see otsingusse ja sa saad hulgaliselt vastuseid.

Andreaz
    Member

Olen 16, jõusaalis käinud natuke üle aasta, suvi jäi vahele(Kas see mõjutab midagi). Millal tuleks/võiks proteiini kasutada ja kas see tasub üldse ära?

oot kuidas sa elad siis üldse kui sa seni proteiini polegi söönd? mina tean et enne sündi juba kõik elusolendid kasutavad proteiini kehaehitamiseks, muidu meid ju polexki?!

L.
    Member

Ma ju ainult küsisin. Proteiin on 100% valk? Vastust, kas on mõttet kasutada ikka ei saanud…

erik182
    Member

tasub siis kui sa ei saa vajalikke toitaineid tavatoidust kätte.

marit
    Member

Ma ju ainult küsisin. Proteiin on 100% valk? Vastust, kas on mõttet kasutada ikka ei saanud…

ei ole. valk jaguneb kaheks, sellest üks osa on 100% proteiin ja teist osa sama hästi kui polegi. üldiselt soovitatakse igal pool just proteiine sisse võtta. teda leiab paljudes kohtades, hoia silmad-kõrvad avali.

Andreaz
    Member

vastus ju oli et kui sa ei kasuta proteiini siis sa sured ja sa ei elakski üldse kui sa seda seni poleks söönd. kõik elusorganismid tarbivad valku.

kui aga spets pulbrit silmas pead siis vahet pole kas võtad, mugav on sellega toidukordi asendada kui toidust piisavalt valku ei saa või pole aega kokata.

Arcane
    Member

Proiteiinil palju teisi kasulikke mõjusid kehale lisaks lihaste ehitamisele..teada värk,et keha vajab lisaproteiine,kui tegeletakse intensiivse treeninguga,muidu ei saavuta maksimaalset tulemust.Ainult kulturistid ei arva,et on vaja lisaproteiine,pea kõik sportlased teavad,et keha vajab proteiine. Nii,et võid näha,et maratonijooksja või tennisist võtavad samamoodi proteiine,kui kulturistid.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.