proteiin
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » proteiin
- This topic has 12 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2008 at 4:23 p.l. #9254
Anonüümne
GuestTere,
Tahtsin küsida, et miks ikkagi ei soovitata noortele(umbes 13-16) proteiini jooki.
Olen lugenud, kuidas mõned ütlevad, et kui noorena seda kasutada, siis vanemalt on selle mõju nõrgem. Aga kui on tavaline valk siis kuidas mõju nõrgeneda saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas kasvav organism vajab rohkem energiat ja lisavalk ei teeks ka paha.
Lugesin ka, et proteiin tõstab insuliini taset, kas insuliin takistab kasvuhormooni “tootmist” ei lase kasvada pikemaks

Et siis kas nt proteiin no. 1 oleks kuidagimoodi kahjulik?
Olen segaduses
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 4:29 p.l. #145386windsurfer
MemberKui algaja oled siis ei ole sellel proteeinisheigil lihtsalt pointi. Algaja peab õppima alguses korralikult trenni tegema ja õigesti toituma. Alguses on areng kiire, aga hiljem aeglustub- siis oleks hea hakata lisavalku tarbima et areneda, kui kohe hakkad võtma pole pärast enam midagi teha.
märts 12, 2008 at 4:44 p.l. #145389Amarillo
MemberTere,Tahtsin küsida, et miks ikkagi ei soovitata noortele(umbes 13-16) proteiini jooki.
Olen lugenud, kuidas mõned ütlevad, et kui noorena seda kasutada, siis vanemalt on selle mõju nõrgem. Aga kui on tavaline valk siis kuidas mõju nõrgeneda saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas kasvav organism vajab rohkem energiat ja lisavalk ei teeks ka paha.
Lugesin ka, et proteiin tõstab insuliini taset, kas insuliin takistab kasvuhormooni “tootmist” ei lase kasvada pikemaks

Et siis kas nt proteiin no. 1 oleks kuidagimoodi kahjulik?
Olen segaduses
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>süsivesik polnud insuliinitõstaks? ega midagi halba ei juhtu aga soovitatavalt 1 aasta ilma lisanditeta trenni teha, vot peale seda paras aeg, nt Protein no1 mis on hea (y)
enamus kasvuhormoonist eraldub magades kuskil 85%, kui insuliinitase kõrge jah siis on eritumine takistatud, ära söö 2-3h enne magama minekut süsivesikuid ja asi korras!
märts 12, 2008 at 5:09 p.l. #145399eriktoom
MemberISe kaalun osta HERA80 sest tunnen et valku oleks rohkem vaja
märts 12, 2008 at 5:20 p.l. #145402riorijkaard
MemberKui algaja oled siis ei ole sellel proteeinisheigil lihtsalt pointi. Algaja peab õppima alguses korralikult trenni tegema ja õigesti toituma. Alguses on areng kiire, aga hiljem aeglustub- siis oleks hea hakata lisavalku tarbima et areneda, kui kohe hakkad võtma pole pärast enam midagi teha.Seleta mulle ära, kuidas areng aeglustub.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tarbida proteiini, mis sisaldab vaid valku ja mineraalaineid, siis kuidas pärast enam midagi pole teha.
See kõlab mulle nagu, et kui alguses süüa palju muna, siis hiljem selle mõju kehale nõrgeneb.
märts 12, 2008 at 5:52 p.l. #145405SHOXi
Memberkui kohe hakkad võtma pole pärast enam midagi teha.oled kindel?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin siis asja pooleli jätta vist.märts 12, 2008 at 6:09 p.l. #145407windsurfer
Memberoled kindel?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin siis asja pooleli jätta vist.Ei, ma mõtsin seda et et algajal aega küll seda proteiini võtma hakata. Algul areneb ilma lisata ka kiiresti, hiljem kui areng aeglustub võiks võtma hakata, vastaseljuhul, hakkad kohe võtma, areng algul kiire, hiljem aeglustub, siis pole enam “sellist abi” proteiinist või kreatiinist võtta. Pigem saagu enne piisavalt targaks et saab ise aru kui on vaja proteiini.
märts 12, 2008 at 6:13 p.l. #145408SHOXi
Memberteoreetiliselt on sul õigus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 6:22 p.l. #145412riorijkaard
MemberMa ei saa aru kuidas see mõju valgul nõrgeneb, et tast hiljem abi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 6:22 p.l. #145413Amarillo
Memberoled kindel?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin siis asja pooleli jätta vist.kahju jah et kohe alustasid
märts 12, 2008 at 6:47 p.l. #145418proTest
MemberVõin ka kinnitada, et umbes esimese aasta saab ilusti ilma pulbriteta hakkama. Ma treenisin aasta ja kaks kuud ilma pulbriteta puhta muna, piima ja kodujuustu peal ning areng oli niisamagi kiire tulema ja alles aasta pärast hakkas venima ning otsustasin peale veel paarikuulist trenni osta lisa valku. Üpris mõttetu on raisata pulbri peale nii vara liialt raha, millest saad minimaalset kasu.
märts 12, 2008 at 7:14 p.l. #145427varvas
MemberMina nt aastat ei oodanud kui hakkasin proteiini sheiki tarvitama, mul läks peale poolt aastat, aga seda sellepärast , et spordiarst soovitas juua.
märts 12, 2008 at 7:58 p.l. #145441Amarillo
MemberMina nt aastat ei oodanud kui hakkasin proteiini sheiki tarvitama, mul läks peale poolt aastat, aga seda sellepärast , et spordiarst soovitas juua.arvan soovitas sest sa ei saa tavatoidust valku kätte, spordiarstid üldjoontes ei propageeri konestreeritud pulbreid, vaid vastupidi
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.