Skip to main content

proportsioon

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » proportsioon

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    phoe
    Member

selline värk, et parem kehapool on kohe tugevalt vasakust üle — parema käe lihased on kõvasti suuremad kui vasaku omad, (biitsepsite vahe mingi 3-4 cm.)

vasaku käe küünarnukilihas on väga pisike võrreldes parema omaga, seljalihas on paremal pool palju suurem ja nii edasi tagasi.

tean tõika, et üks kehapool on igal inimesel rohkem arenenud, aga kas tõesti võib olla nii suur ebaproportsionaalsus?

Rihostern
    Member

lihtsalt parem pool on kõvasti kiiremini arenenud soovitan et tee vasakule poolele eraldi hantleid vms

taks
    Member

kuna ise olen paremakäeline, oli mul kunagi kui hakkasin jõusaalis käima parema käe lihased tiba suuremad kui vasaku omad, ning arst ütles mulle et ma pean tegema vasakule käele täpselt sama raskustega trenni mis paremale ja küll vasem järgi tuleb, praeguseks on sellest möödunud 1,5 aastat ja keha on täielikult proportsioonis ja mõlemad käed ühe suurused, niiet tee korralikult trenni edasi ja ära hakka pingutama nõrgemat kätt suuremate raskustega sest see käsi niikuinii ei jõua teha suuremate raskustega, parem tee trenni mõlemale käele võrdselt ja küll sa näed et mahajäänud käsi ükskord järgi jõuab

Eastsider
    Member

See probleem on paljudel, kuid nii suur vahe on natue jama jah.

Omal on suhteliselt ühtmoodi arenenud, ehk 0,5 cm on vahet, võibolla vähemgi.

Tee jah mõlema käega ühepalju, nagu soovitatud.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.