Proportsionaalse arengu kalkulaator
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Proportsionaalse arengu kalkulaator
- This topic has 15 replies, 10 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
navigaator.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2010 at 2:29 p.l. #22040
Sadist2
MemberSain hakkama väikese leiutisega, nimelt proportsionaalse arengu kalkulaator (PAK)
Seda saab kasutada selleks, et arvutada, kuivõrd proportsionaalselt on teie baasharjutused arenenud (vastastikuses endaga)
Ma ei tea, kas sellest on kellelegile kasu, kuid ikkagi, ma arvan et asi pakub vähemalt huvi
Kuidas kasutada:
Kõik tulemused peavad olema absoluutselt ilma mingisuguse varustuseta
Surumise max/küki+jõutõmbe max (surumine jagada kükk+tõmme)
Tulemused:
Pakun et tulemus 0.3 lähedale on proportsionaalse arengu etalon
Tulemus üle 0.4 viitab selgesti surumise ülearenemisele küki ja tõmbe suhtes
Tulemus alla 0.275 viitab vastupidisele (kuigi ma arvan et see tulemus võiks olla alla 0.25 isegi)
Kalkulaator võib väljaselgitada, mis lihased jäävad arengult maha ja millele võiks anda rohkem rõhku
Selline värk siis, loodan et on teile abiks
Minu tulemus : 0.288
Võiksite oma tulemused kirja panna
märts 25, 2010 at 2:36 p.l. #262527Nesatur
Member0,45
Küki ja jõutõmbe panin umbes, kuna pole maxi proovinud.
märts 25, 2010 at 2:43 p.l. #262529Alexander Andrusenko
ModeratorKust sa need andmed võtsid? Ise mõtlesid välja?
märts 25, 2010 at 2:44 p.l. #262530Nesatur
MemberKust sa need andmed võtsid? Ise mõtlesid välja?No nagu ta ütles, siis see on tema leiutis jh.
märts 25, 2010 at 2:46 p.l. #262531Sadist2
MemberKust sa need andmed võtsid? Ise mõtlesid välja?Jah
See etalon on kahtlane asi, aga tundub et 0.3-0.33 on normaalne proportsioon
märts 25, 2010 at 2:46 p.l. #262532Alexander Andrusenko
ModeratorNo nagu ta ütles, siis see on tema leiutis jh.
märts 25, 2010 at 2:48 p.l. #262533Sadist2
MemberNjaa. Teema algataja on muidugi nii kõva spetsialist, et teab, milline on etalon…Lisaks veel see, et see leiutis ei näita tõmbe ja küki omavahelist proportsionaalsust, vaid ainult surumise suhet küki ja tõmbe summasse. Nii et suht bullshit.
Kõigile ei peagi meeldima
Aga nagu öeldud, see võib näidata alakeha ja ülakeha tugevuse suhet
märts 25, 2010 at 2:59 p.l. #262535Alexander Andrusenko
ModeratorEi näita seda ka. See, et tõmme + kükk on surumisega mingis kindlas proportsioonis, ei näita, et alakeha on tugevam kui ülakeha või vastupidi. Kas jõutõmme on ala- või ülakeha harjutus? Ta pole kumbagi; ta on baasharjutus, mis hõlmab peaaegi kõiki lihaseid.
märts 25, 2010 at 3:23 p.l. #262538Sadist2
MemberEi näita seda ka. See, et tõmme + kükk on surumisega mingis kindlas proportsioonis, ei näita, et alakeha on tugevam kui ülakeha või vastupidi. Kas jõutõmme on ala- või ülakeha harjutus? Ta pole kumbagi; ta on baasharjutus, mis hõlmab peaaegi kõiki lihaseid.Võibolla tõesti
Aga peamine on anda idee, sellest võib sündida tõeline leiutis
märts 25, 2010 at 3:27 p.l. #262539Arnie
MemberIse sain 0.285
Olen kogu aeg arvanud et surumine on mul alaarenenud.
märts 25, 2010 at 4:09 p.l. #262543daemonium
MemberKui tore,kenjaalne i-intel-lll-ektuaalselt ‘uvitav leiutis!
Aga vat …
mina ei ole selle leiutise tasemel.
Mina ei saa mitte aru,mis alusel,millele tuginedes ja millest lähtudes on nimelt siukesed suhted-protsendid välja valitud …
a see ilmselt minu viga juba

Nende valemitega on üldse jama;N-Liidu rajaja sm.Lenin oli kah kenjaalne leiutaja ja leiutas kommunismi valemi :
Kommunism=Nõukogude Võim+Kogu maa elektrifitseerimine …
ja edaspidi arutas nõukogude raffas 65 aastat,mis ikkagi on tolle valemi valgusel nõukogude võim ja milline olnuks kiireim tee kogu maa elektrifitseerimiks …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leiutajaile jõudu edaspidiseks,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2010 at 4:35 p.l. #262545matjusm
MemberTeemaalgataja valemi järgi sain tulemuseks 0.3.
Kuigi nagu on juba öeldud, siis sellel sinu leiutatud näitajal on mitmeid puudujääke. Sellegi poolest kiidan sind mõttetöö eest kuna oled üritanud midagi luua.
Siin on üks tabel mis räägib “normaalsetest” jõu standarditest ja proportsioonidest: http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/…thStandards.htm
Selle tabeli järgi, kui kasutada sama valemit kuid võttes oma kaalule ja kogemusele vastavad jõunumbrid, saan ma kokku numbri 0.34 mis “peaks” olema minu proportsiooni koefitsent (või kuidas iganes seda kutsuda).
Kui võtta seda tabelit kui absoluutselt tõde, siis teemaalgataja 0.3 on veidi madal “normaalse” arengu jaoks, pigem on see number veidi kõrgem.
märts 25, 2010 at 4:39 p.l. #262546.ep
Member0.339 , kuid jah, päris selline kahtlane teema.
märts 25, 2010 at 6:26 p.l. #262562aljano
Member0,337 ehk siis 145 rind 200 kükk 230 tõmme, ilma särkide ja värkideta
märts 25, 2010 at 6:27 p.l. #262563RomekR
MemberSain hakkama väikese leiutisega, nimelt proportsionaalse arengu kalkulaator (PAK)Seda saab kasutada selleks, et arvutada, kuivõrd proportsionaalselt on teie baasharjutused arenenud (vastastikuses endaga)
Ma ei tea, kas sellest on kellelegile kasu, kuid ikkagi, ma arvan et asi pakub vähemalt huvi
Kuidas kasutada:
Kõik tulemused peavad olema absoluutselt ilma mingisuguse varustuseta
Surumise max/küki+jõutõmbe max (surumine jagada kükk+tõmme)
Tulemused:
Pakun et tulemus 0.3 lähedale on proportsionaalse arengu etalon
Tulemus üle 0.4 viitab selgesti surumise ülearenemisele küki ja tõmbe suhtes
Tulemus alla 0.275 viitab vastupidisele (kuigi ma arvan et see tulemus võiks olla alla 0.25 isegi)
Kalkulaator võib väljaselgitada, mis lihased jäävad arengult maha ja millele võiks anda rohkem rõhku
Selline värk siis, loodan et on teile abiks
Minu tulemus : 0.288
Võiksite oma tulemused kirja panna
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.