Pronkssõdur
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pronkssõdur
- This topic has 222 replies, 73 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
zwen.
-
AutorPostitused
-
aprill 27, 2007 at 3:22 p.l. #113488
Komodo
MemberRahu!
aprill 27, 2007 at 3:24 p.l. #113489Heix89
MemberNüüd me siis nägime, kes on need inimesed, kes meie keskel elavad… nii palju siis integratsioonist…
aprill 27, 2007 at 3:26 p.l. #113490matti
MemberTallinn olgu valmis, punased ostsid ehitustarvete poest hunnikute viisi raudlatte ja kette ja neid ei olnud üldse vähe. Õnneks eesti poisid on ka valmis. Ja mis puutub provakatsioonidesse, siis muidugi võib rahulikuks jääda ja rääkida, et ärge toppige oma nina ja laske kodumaa peale sülitada – iga ühe oma asi. Aga iga õige patrioot nüpeldab oma maa pealt *****pead minema ja Eestimaa on OMA maa!!Sa KaPo-s ülekuulamisel oled ka käinud?Sest see mida sa räägid,pole enam patriotism,vaid marurahvuslus.
aprill 27, 2007 at 3:35 p.l. #113491SiimN
MemberIrw, ma olen vist kuskil nimekirjade eesotsas-mulle on pooleteise tunni jooksul 2 sõnumit tulnud, eks ma jään siis kolmandat ootama
aprill 27, 2007 at 3:50 p.l. #113492matti
MemberMulle pole üldse tulnud,ilmselt on põhjus minu soome perekonnanimes.
aprill 27, 2007 at 4:05 p.l. #113497Komodo
MemberEestimaa eest!!
aprill 27, 2007 at 5:55 p.l. #113501tarmps
MemberLIIGA HEA:
😆
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2007 at 7:00 p.l. #113503intsu007
MemberPärast tuleb veel pronkssõduri pärast III maailmasõda
aprill 27, 2007 at 7:02 p.l. #113504rainisk
MemberOot misasja? Kujuta nüüd ette, et sa oled kodus oma aias ja kümme punast maandub sisse ja lõhub, rikub, rüvetab ja solvab sinu pinda. Kas sa oled ´´intelligent´´ ja ´´targem´´ ja lähed tuppa lastes oma kodu hävitada või lähed ja annad raiskadele? Ärge saage valesti aru, ma ei kutsu kedagi tänavatele lööma, vaid mõtlema, et kuigi enamus poeb koju ja mängib ´´intelligenti´´, siis südames tahaks ikka lajatada küll.Kui kümme matsi tuleb siis taovad nad su nii või naa ära
aprill 27, 2007 at 7:06 p.l. #113507Larry
MemberNeed ju puha nolgid kõik, kes seal lärmasid, märatsesid ja lõhkusid! Leidus ka muidugi n.ö tüüpilisi vene jorsse – kiilaspea, nahktagi, ilma kaelata poisid, kes on ilmselt juba 7 päeva järjest viina võtnud ja kellel niguinii ajudest midagi enam järgi pole jäänud!
HINGE KRIIBIB SEE, ET PALJUD EI SAA ISEGI ARU, MILLE VÕI KELLE EEST SEISTAKSE. TAHETAKSE LIHTSALT LÕHKUDA JA TÕMMELDA!
Tean, et see ei ole lahendus, aga mina soovitan eestlastel koguneda ja märatsejad (mitte kõik venelased, on ka normaalseid) kasti peksta ning kui raiped ikka veel hauguvad siis ei jää muud üle kui tõmmake venemaale, UROODID.
aprill 27, 2007 at 7:08 p.l. #113510johann
MemberKõik on korras….KIITUS ANSIPI VALITSUSELE
ärge minge sinna tõmblema
need kes kinni peetakse on ise süüdi
Nõustun TANKiga, pole mõtet sinna ronida, kuigi ma usun, et nii mõnigi väga tahab(k.a. mina ise). Eilse päeva põhjal olen mina täiesti kindel, et Eesti politsei on niivõrd tasemel, et suudab nende vandaalidega hakkama saada. Nii et kannatust…
aprill 27, 2007 at 7:28 p.l. #113513rainisk
MemberVarem või hilem see n*** lõppeb, sest suuremaid aktiviste topitakse pokri. Aga elame näeme, 9. mai on veel ees.
aprill 27, 2007 at 7:37 p.l. #113514nurmsalu
MemberEsmase info põhjal läks linnas taaskord märulik…
23:20 on TV3-st seitsmeste uudiste erisaade..
aprill 27, 2007 at 7:48 p.l. #113515gmaster
Memberjust tulin sealt, madin on ikka täitsa hull, lõhkumine täies hoos, estonia teatri ümber käib madin. hüütakse rassiiijaa rassiijaa
veits kahetsen et mingeid noori eesti kutte nähes neid koju ei ässitand minema
aga minu arvamus on see, et mida vähem eestlastega vahejuhtumeid juhtub, seda parem pilt eestist jääb ja ehk ka muu maailm saab aru, et see pole inimese käitumine ja need pole inimesed.
aprill 27, 2007 at 8:07 p.l. #113516TANK
MemberSa KaPo-s ülekuulamisel oled ka käinud?Sest see mida sa räägid,pole enam patriotism,vaid marurahvuslus.No mind on küll KaPo poolt üle kuulatud.
Aga sellest ma lähemalt ei räägi… kirjutasin alla seal paberile.
(SMS-i ma ei saanud… ju ma olen veel KaPo valvsa silma all)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.