Pronkssõdur
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pronkssõdur
- This topic has 222 replies, 73 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
zwen.
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2007 at 4:39 p.l. #113769
hehee
MemberKas teil, venelased, oli seda vaja? Mida see teile nyyd andis (peale libressi jne varastatud tr2na…)?Aga tänud neile selle eest, sest nüüd ei pea meie enam hakkama tõestama, kellega tegu, nad tegid selle ise väga selgeks.
aprill 30, 2007 at 5:30 p.l. #113775bohemianrhapsody
MemberAsja positiivne külg on jah see, et nüüd on näha, kes on mäda. Savisaar… Kivirähk kirjutas ka geniaalse artikli, see oli Päevalehes vist.
aprill 30, 2007 at 5:42 p.l. #113777Aile
MemberAga tänud neile selle eest, sest nüüd ei pea meie enam hakkama tõestama, kellega tegu, nad tegid selle ise väga selgeks.Tulid kapist v2lja?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2007 at 5:57 p.l. #113780hehee
MemberTulid kapist v2lja?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa aru, mida Sa mõtled?
aprill 30, 2007 at 6:41 p.l. #11379054321
MemberMida te siin jahute??!!Olukord on olnud selline, et ma ei l2he oma kodust v2lja peale kl 19 . Teed Toompeale on blokeeritud. Kella viie-kuue ajal 6htul koertega jalutama minnes kysin igaks juhuks, et kas ma ikka koju tagasi ka saan…
Inimestes ei ole elur66mu. Mina, kes ma r22gin vene keelt vaata, et paremini kui mingit muud v66rkeelt, 2rritun tuntavalt seda kuuldes. N2hes mingit vene pubekate kampa ma m6tlen, kas ka nemad olid need ryystajad, laamendajad jne.
Kas teil, venelased, oli seda vaja? Mida see teile nyyd andis (peale libressi jne varastatud tr2na…)?
jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sama lugu… Käin koolis, kus venelasi vaat, et rohkem kui eestlasi…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja, mis pagana tundega nendesse enam suhtuda… Eks näis- eks näis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2007 at 9:38 p.l. #113834LeBon
MemberMinu arvates on kogu selle jama juures positiivne see, et eestlased on vist peale 1988 aastat esmakordselt nii monoliitsed ja ühtsed. Ansipit, nagu iga teist poliitikut, kiruti netikommentaarides igal võimalikul ja võimatul juhul aga praegu on netifoorumites selge üksmeel: pole aeg, et näägelda ja vinguda, nüüd tuleb Eesti eest väljas olla. Sellist üksmeelt pole ammu näinud. Kas keegi poliitikast ja ajakirjanikest pisutki teadev inimene võinuks ette kujutada, et isegi sellise väljaande, nagu Kesknädal, küsitluses leidis üle 90 % vastanutest, et Ansip ei peaks tagasi astuma???!!! Muidugi andis selleks oma panuse ka seltsimees Savisaar, kes lõikas venelaste ees lipitsemisega nii valusalt näppu, et see ületas ka Keskerakonna toetajate taluvuspiiri. Kujutage ette: peale sellist räiget mürglit, rüüstamist ja röövimist, küsib Tallinna linnapea- aga miks nad vnelasi peksid? Mida peaksid seda lugedes tundma need sajad politseinikud, kes oma elu ja tervisega riskides üritasid pool ööd märatsejaid kontrolli alla saada? Küllap kahetseb lurjus isegi, et läks liiale, vaatasin just statistikat, et sekundis lisandub viis uut allkirja, mis nõuab ta tagasi astumist, praegu on neid 40 000 ümber.
Kokkuvõttes tahaks öelda: tore, et Eesti riigil on munad olemas!
aprill 30, 2007 at 9:51 p.l. #113835alr89
MemberMinu arvates on kogu selle jama juures positiivne see, et eestlased on vist peale 1988 aastat esmakordselt nii monoliitsed ja ühtsed. Ansipit, nagu iga teist poliitikut, kiruti netikommentaarides igal võimalikul ja võimatul juhul aga praegu on netifoorumites selge üksmeel: pole aeg, et näägelda ja vinguda, nüüd tuleb Eesti eest väljas olla. Sellist üksmeelt pole ammu näinud. Kas keegi poliitikast ja ajakirjanikest pisutki teadev inimene võinuks ette kujutada, et isegi sellise väljaande, nagu Kesknädal, küsitluses leidis üle 90 % vastanutest, et Ansip ei peaks tagasi astuma???!!! Muidugi andis selleks oma panuse ka seltsimees Savisaar, kes lõikas venelaste ees lipitsemisega nii valusalt näppu, et see ületas ka Keskerakonna toetajate taluvuspiiri. Kujutage ette: peale sellist räiget mürglit, rüüstamist ja röövimist, küsib Tallinna linnapea- aga miks nad vnelasi peksid? Mida peaksid seda lugedes tundma need sajad politseinikud, kes oma elu ja tervisega riskides üritasid pool ööd märatsejaid kontrolli alla saada? Küllap kahetseb lurjus isegi, et läks liiale, vaatasin just statistikat, et sekundis lisandub viis uut allkirja, mis nõuab ta tagasi astumist, praegu on neid 40 000 ümber.Kokkuvõttes tahaks öelda: tore, et Eesti riigil on munad olemas!
õige jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2007 at 7:40 e.l. #113852marit
Membermai 1, 2007 at 7:47 e.l. #113855Aile
MemberMa ei saa aru, mida Sa mõtled?Minu arusaamatu huumor….
Homoseksuaalid tulevad “kapist v2lja”….lihtsalt kordasin sinu enda m6tet…
mai 1, 2007 at 9:28 e.l. #113876nurmsalu
MemberNüüd on venelastel uus kiiks pähe löönud..sõita mööda linna 20km/h ja tuudutada..
huvitav kaua see pull kestma hakkab..
mai 1, 2007 at 9:35 e.l. #113877hehee
MemberMinu arusaamatu huumor….Homoseksuaalid tulevad “kapist v2lja”….lihtsalt kordasin sinu enda m6tet…
Aaaa, aga ma olengi pikajuhtmeline
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2007 at 9:49 e.l. #113880matti
MemberMa sooviksin teada,kas hehee on mees või naine?
mai 1, 2007 at 9:51 e.l. #113883hehee
MemberMa sooviksin teada,kas hehee on mees või naine?Naine, mis teed nüüd selle infoga? Mul on ka üks küsimus. Palju Sa tead mehi, kes paneksid oma pildiks titepildi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2007 at 9:53 e.l. #113885matti
MemberNaine, mis teed nüüd selle infoga? Mul on ka üks küsimus. Palju Sa tead mehi, kes paneksid oma pildiks titepildi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma niisama,puht huvi pärast küsisin.Aga tean küll paari miist kes paneksid titepildi.Õigemini ühte,kui päris täpne olla.
mai 1, 2007 at 10:34 e.l. #113900 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.