Pronkskuju
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Pronkskuju
- This topic has 188 replies, 57 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 20, 2007 at 7:51 p.l. #107062
TANK
MemberPronkssõdur koos teiste siia jäänud kommunistidega siberisse! RAAAAAISK!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või AHJU….veebruar 20, 2007 at 8:00 p.l. #107063daemonium
MemberTore,kui palju julgeid ja vapraid patrioote meil arvutite taga istub,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2007 at 8:38 p.l. #107070Xero
MemberMul suva kas mind sõimatakse natsiks, matsiks või li**iks. Aga et mingi venkud tulevad meie maal meie vastu ülbitsema on täiesti lubamatu. Pronkssõdu oleks pidand juba ammu sealt kaduma, juba siis kui Eesti taasiseseivus, siis ei oleks seda jama olnud. Ma ei saa üldse aru eestlastest ja nende mõtteviisist. Taasiseseivusmisel hävitati paljud venelaste objektid ja mälestusmärgid aga seda pronksvollit ei kukutatud.
veebruar 20, 2007 at 8:51 p.l. #107072TANK
MemberTore,kui palju julgeid ja vapraid patrioote meil arvutite taga istub,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa sellega öelda tahad?
Mina olin ka kaitseliidus tegevliige (peale ajateenistuse ja muu militaarse väljaõppe, mille osaks olen saanud – lühidalt väljakoolitatud tiblatapja), kahjuks on viimasel ajal patriotismiga pühendunumalt tegelemine veidi soiku jäänud, vaja raha teha, kapitalism, mis parata… Igatahes kui peaks tulema aeg, et tibladele kuuli keresse kihutada isamaa eest, siis olen olemas…. Kärvake koerad.
Ma ei tea kuidas teiega lood on. Aga vähim mida saab igaüks ära teha on MITTE VALIDA KESKERAKONDA.
VALIDES KESKERAKONNA VALID PRONKSSÕDURI.
Samas ärge mõistke mind valesti – suhtun venelasse (kes austab Eesti keelt ja vabariiki) positiivselt ja sõbralikult.
veebruar 20, 2007 at 9:45 p.l. #107076alr89
MemberMuidugi maha!
veebruar 21, 2007 at 7:04 e.l. #107077hehee
MemberMa ei tea kuidas teiega lood on. Aga vähim mida saab igaüks ära teha on MITTE VALIDA KESKERAKONDA.VALIDES KESKERAKONNA VALID PRONKSSÕDURI.
Ja valima tuleb kindlasti minna, sest muidu annavadki oma hääle ainult paadunud keskifännid. Kes veel mõtleb, et tema hääl ei loe midagi, vaadake vene kanalitel jooksvaid Keskerakonna reklaame, süda läheb pahaks. MINGE VALIMA!
veebruar 21, 2007 at 7:20 e.l. #107078Jess13A
MemberMa nägin ükspäev , et venemaal sõimati Eestit ja Eestlasi natsiteks ja selle pooltajateks . Mida te arvate sellest , et venelased sõimavad eestlasi natsiteks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ennast ei huvita ültse kas see pronks kuju on seal või mitte
Meil on demokraatlik riik ja kõik võivad kõigest rääkida, pronksmehel on märgata küll kogugat keha mundri all, siiski arvan ,et seda teeamt antud portaalis nämmutada on mõttetu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2007 at 7:22 e.l. #107079hehee
MemberMeil on demokraatlik riik ja kõik võivad kõigest rääkida, pronksmehel on märgata küll kogugat keha mundri all, siiski arvan ,et seda teeamt antud portaalis nämmutada on mõttetu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Antud portaalis on Eesti riik ja selle iseseisvus ning julgus otsustada oma asju ise mõttetu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2007 at 8:47 e.l. #107085matti
MemberValima tuleb tõesti minna.Aga kelle poolt annavad hääle siinsed kasutajad?MIna hääletan IRL-i poolt.Aga kelle poolt hääletate teie?
veebruar 21, 2007 at 8:56 e.l. #107089Andreaz
MemberValima tuleb tõesti minna.Aga kelle poolt annavad hääle siinsed kasutajad?MIna hääletan IRL-i poolt.Aga kelle poolt hääletate teie?mis see irl yldse tähendab pole kuulnudgi. mina tean aind ifbb ja mingi wabba on ka või nabba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei koti üldse siuke teema.
aga savisaare reklaam tehtud ja teeme ära meeldib. siiski ei viizi minna valima. pole tuttavaid keda valida ja keegi ei maxa ju selle liigutuse eest
veebruar 21, 2007 at 9:02 e.l. #107091matti
MemberIga Eestis elava täisealise Eesti kodaniku morralne kohustus on valida.
veebruar 21, 2007 at 9:08 e.l. #107094Alexander Andrusenko
Moderatormõttetu fleimimine.
veebruar 21, 2007 at 9:17 e.l. #107095Andreaz
Membermõttetu fleimimine.fleimimine, pole sellist sõna kuulnudgi. mis tähendab?
veebruar 21, 2007 at 9:33 e.l. #107099Jess13A
Memberfleimimine, pole sellist sõna kuulnudgi. mis tähendab?inglise keelest vaste (flaming) eesti uudissõnale leim, leimama -ajama laimu ja muud ibajuttu, mis Delfi kommentaatorite lemmiktegevus on. Vaata ka http://en.wikipedia.org/wiki/Flame_war
veebruar 21, 2007 at 9:44 e.l. #107100hehee
MemberValima tuleb tõesti minna.Aga kelle poolt annavad hääle siinsed kasutajad?MIna hääletan IRL-i poolt.Aga kelle poolt hääletate teie?Veel pole päris kindel, valiku teen sotside, IRLi ja roheliste vahel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.