Pronkskuju
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Pronkskuju
- This topic has 188 replies, 57 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2007 at 3:52 p.l. #107602
Hummer
Member1.sa ei ytle mulle mida teha mida ei. 2. prooviks seal mitte k2ia kus see pronkss6dur seisab? 3.Ma prooviks lihtsalt elada oma elu ja mitte vaadata mida seal need paksud poliitikud teevad…Mulle jääb ta kah ette… ja ma arvan, et ma pole ainus.
Ütlen ausalt – minul on isiklik viha selle kolaka ja tiblade vastu… ja arvan et ma pole ka siin ainus.
Aga kui sina tahad rahulikult oma elu elada, nagu sa väidad siis ela siis oma elu ja ära siin ülbitse ning oma nina teiste asjadesse topi.
veebruar 24, 2007 at 4:05 p.l. #107604TANK
Memberprooviks seal mitte k2ia kus see pronkss6dur seisab?Paistab et sinu puhul on tegemist rahuliku poisiga.
Kui keegi su vanemad mõrvab siis sa lihtsalt pigistad silma kinni ja kõnnid ringiga hauast mööda.
veebruar 24, 2007 at 4:19 p.l. #107606smack
MemberArchangel1, kui sind see pronkssõduri teema ei huvita, siis miks tulid seda teemat üldse kommeteerima!?
veebruar 24, 2007 at 4:43 p.l. #107607Archangel1
MemberArchangel1, kui sind see pronkssõduri teema ei huvita, siis miks tulid seda teemat üldse kommeteerima!?sest ma tahan n2ha kui inimene suudab m6tetu juttu ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2007 at 6:13 p.l. #107608smack
Memberoh poisike poisike ma ei ulbitse.vot sellised agressivsed inimesed nagu sina saavadgi pexa kes ei oska oma emotsioonid kontrolli all hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muideks kui sa seda videot vaatad, mille lingi ma laadisin üles, siis näed, et kallale minnakse vanale mehele, mitte aga nendele noortele!
veebruar 24, 2007 at 6:22 p.l. #107609Archangel1
MemberMuideks kui sa seda videot vaatad, mille lingi ma laadisin üles, siis näed, et kallale minnakse vanale mehele, mitte aga nendele noortele!jh sest nad kardavad noori rohkem kui vanemaid.Sest noortel v6ib olla on rohkem j6udu ja annavad pexa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2007 at 7:13 p.l. #107614argonaut
Memberveebruar 24, 2007 at 8:09 p.l. #107620Urunugis
MemberDiskussioon siin kipub üle mõistuse minema, kuna see foorum on suunatud ikka spordialastele küsimustele, mitte aruteluks pronkssõduri saatuse ja tema olemuse üle. Selle jaoks, on ilmselgelt, teised leheküljed, kus oma meelt avaldada. Imelikuna tundub mulle ka, et siinsed täiskasvanud inimesed, ei suuda mõista, et selline pikk targutamine ühel ja samal teemal, ei muuda midagi. Neile, kes oma kinnisidees nii kinni on, muutub võimatuks seletada lahti asja õige loomus. Ehk siis jätke see jant ja keskendugem spordile, asjale mida siin leheküljem propageeritakse. Nagu Ilves täna kõnes tsiteerides Marcus Aureliust, teeksin ka mina seda “parim kättemaks on mitte muutuda nendesarnaseks.” Tähendab see siis, et sellise pideva röökimisega sel teemal, muutume varsti nende sarnasteks, kes pronkssõdurit kaitstes karjuvad teistest üle, et näidata oma arvamuse õigust. End Of Subject!
veebruar 25, 2007 at 5:26 e.l. #107639ROtter
MemberDiskussioon siin kipub üle mõistuse minema, kuna see foorum on suunatud ikka spordialastele küsimustele, mitte aruteluks pronkssõduri saatuse ja tema olemuse üle. Selle jaoks, on ilmselgelt, teised leheküljed, kus oma meelt avaldada. Imelikuna tundub mulle ka, et siinsed täiskasvanud inimesed, ei suuda mõista, et selline pikk targutamine ühel ja samal teemal, ei muuda midagi. Neile, kes oma kinnisidees nii kinni on, muutub võimatuks seletada lahti asja õige loomus. Ehk siis jätke see jant ja keskendugem spordile, asjale mida siin leheküljem propageeritakse. Nagu Ilves täna kõnes tsiteerides Marcus Aureliust, teeksin ka mina seda “parim kättemaks on mitte muutuda nendesarnaseks.” Tähendab see siis, et sellise pideva röökimisega sel teemal, muutume varsti nende sarnasteks, kes pronkssõdurit kaitstes karjuvad teistest üle, et näidata oma arvamuse õigust. End Of Subject!Esiteks – see diskussioon on Vabade Teemade all.
Teiseks – kõikide teemade lugemine ei ole kohustuslik.
Kolmandaks – kui meie, eestlased, seda pronkssõduri teemat teistele selgeks ei tee, kes siis veel ?
veebruar 25, 2007 at 5:48 e.l. #107640Aile
MemberEsiteks – see diskussioon on Vabade Teemade all.Teiseks – kõikide teemade lugemine ei ole kohustuslik.
Kolmandaks – kui meie, eestlased, seda pronkssõduri teemat teistele selgeks ei tee, kes siis veel ?
Suured t2nud, OldMan!
Ma leian, et siinses foorumis on mingi lootus, et kokku saavad juba yksteisesse positiivselt suhtuvad inimesed, hoolimata erinevale emakeelele. Vastandina tooks Delfi (ei loe seda, kuid kuuldused on koledad).
Kui me saame koos trenni teha, siis me saame ka rahvuskysimusi paremini koos arutada.
veebruar 25, 2007 at 10:08 e.l. #107673Creek
MemberHuvitav, kui inimene teeb sporti, ei tohi kaasa rääkida päevapoliitilistel teemadel, sest tema peaks olema hoopis trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?veebruar 25, 2007 at 10:23 e.l. #107676Xero
MemberVene rahvuslased ründamas vähemusiPeale selle video vaatamist tuleb tõdeda, et venelased elavad Eestis nagu paradiisis võrreldes Venemaal elavate vähemustega.
Ma vaatan et need on veel hullemad tsurbannid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2007 at 10:55 e.l. #107686Aile
Memberme oleme nii k6vad mehed netis…See ei ole saladus, et Venemaa ja inim6igused ning Venemaa ja demokraatia ei k2i kokku. Rikkumisi on ridamisi…
See ei ole lahendus, et meil on parem. Venemaa ei ole naaber, kellega ennast v6rrelda inim6iguste koha pealt.
veebruar 25, 2007 at 11:00 e.l. #107688Archangel1
MemberVene rahvuslased ründamas vähemusi
kui neid pilte vaatad poh kes need on kas venelased v6i eestlased neile annax hea meelega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2007 at 11:08 e.l. #107689Archangel1
MemberSee ei ole saladus, et Venemaa ja inim6igused ning Venemaa ja demokraatia ei k2i kokku. Rikkumisi on ridamisi…See ei ole lahendus, et meil on parem. Venemaa ei ole naaber, kellega ennast v6rrelda inim6iguste koha pealt.
see clip kus nimesed rundavad nagu loomade kari naitab ainult seda,et nad ise yldse ei m6tle oma brainiga(kui ne il see uldse olemas on),vaid lihtsalt taidavad kasku vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.