Promix
- This topic has 29 replies, 21 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 5, 2006 at 12:24 p.l. #19183
kidd
MemberTere!
Mis proteiini sisaldab antud toode? Kirjas, et aeglaselt imenduv, aga täpsem info nagu puudub. Kui kaseiini siis mitu %, kui munavalku, siis mitu % jne.
aprill 5, 2006 at 12:44 p.l. #78826-aron-
MemberToiteväärtus keskmiselt/100g
Energiat 1610 kJ
380 kcal
Valku 85 g
-millest lisatud
l-glutamin 5,1 g
Süsivesikuid 2,7 g
-millest suhkruid 1,5 g
-millest laktoos 1,4 g
Rasva 3,2 g
Naatrium 0,2 g
Kaltsium 758 mg
Kaalium 321 mg
Magneesium 54 mg
aprill 5, 2006 at 12:56 p.l. #78828Mr.Y
MemberToiteväärtus keskmiselt/100gEnergiat 1610 kJ
380 kcal
Valku 85 g
-millest lisatud
l-glutamin 5,1 g
Süsivesikuid 2,7 g
-millest suhkruid 1,5 g
-millest laktoos 1,4 g
Rasva 3,2 g
Naatrium 0,2 g
Kaltsium 758 mg
Kaalium 321 mg
Magneesium 54 mg
Loe äkki küsimust uuesti?? Küsiti ju mis valku see sisaldab, seda et seal 85g on 100g kohta oskab ju igaüks ise ka välja lugeda.
Küsijale: Täpselt ei teagi, fast ise annab sellist infot et seal on segatud vadaku, piima ja sojavalgud. Võibolla on pakendil kirjas, kuid seda näed alles ostes.
This slow absorption is acheived by mixing three different kinds of proteins (whey, milk an soy proteins).
aprill 5, 2006 at 1:42 p.l. #78836kidd
MemberTänan!
Aga kurat äkki keegi ikka on ostnud ja teab palju seal protsentides midagi on (erinevaid valke mõtlen). Äkki valdavalt soja.., mida ma ei sooviks.
aprill 5, 2006 at 1:49 p.l. #78837Mr.Y
MemberMiks soja ei sobi? See on mõeldud just et võtta õhtusel ajal, et suurendada lihaskasvu magamise ajal. Selleks et see poleks nii kiiresti imenduv, on sinna õigetes kogustes pandud kõiki kolme valku. Kui soja ei taha ja vadakut pole õhtuks parim variant, võid ka puhast kaseiini(piimavalku) osta. Samas seal on need 3 kokku segatud tetaud vahekordades et annaks parima efekti, ma arvan. Et inimesed eraldi ei ostaks ja kokku ei segaks, siis pole neid vahekordi avaldatud ka pakendil, ma arvan jällegi

Nii et ise tead mida ostad
aprill 5, 2006 at 2:00 p.l. #78840kidd
MemberAga mis vahekordades nad kokku segatud on? Muud küsimust mul pole.
aprill 7, 2006 at 12:25 p.l. #79123gmaster
MemberAga mis vahekordades nad kokku segatud on? Muud küsimust mul pole.aga miks see niiväga tähtis on:D?

paar grammi rohkem-vähem mõnda…
mina küll võtaks selle promixi:)
kui just ise muud ei sööks hetkel..
märts 30, 2007 at 3:40 p.l. #110809badboy99
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=319
mida arvate sellest proteiinist ja et kas 16 aastasel meesterahvalt oleks mõtet seda juua ja mida üldse arvate proteiini joomisest sellises vanuses… jõusaali külastan u 5 korda nädalas:)
oodatud kõik arvamused:)
ette tänades:)
märts 30, 2007 at 4:22 p.l. #110811gmaster
Memberma ei tea miks sa just seda ostma peaks. kallis ja vähe on
kui 5x nädalas saalis käid siis kulub mingi šeik ära küll
märts 30, 2007 at 7:20 p.l. #110817Vikatman
MemberSee on mõeldud enne ööd joomiseks.
Soovitan peale trenni ikka vadakut tarbida. Whey3, HT-R!
märts 31, 2007 at 7:29 e.l. #110835Arne
MemberKasuta ikka mingit klassikalisemat proteiini, mis oleks mõeldud enne ja pärast trenni võtmiseks nt:http://shop.fitness.ee/product_info.php?cPath=21&products_id=351
Lisaks veel midagi mis aitaks lihastel kiiremini taastuda kuna teed 5 päeva nädalas trenni.
märts 31, 2007 at 7:48 e.l. #110841veinikaarija
MemberSoovitan peale trenni ikka vadakut tarbida. Whey3, HT-R!HT-R? Kui küsimuse püstitaja on algaja, siis HT-R-i tal küll vaja ei ole. Kui lugeda antud toote kohta, siis saad teada järgmist, tstiteerin:
“Kellele?
Sobib eriti hästi kogenud ja suure massiga jõusportlastele, kes soovib kasutada kõrge proteiinisisaldusega taastusjooki kasvatamaks / hoidmaks lihasmassi.”
Ma muidugi ei tea, kas teema alustaja on väga suure lihasmassiga ja väga kogenud, kuid kuna vanust tal eriti ei ole, siis ma arvan, et eelnimetatud omadused tal puuduvad. Ma võin muidugi eksida, aga et mitte eksida, selleks peaks teema alustaja lisama teatud näitajad enese kohta( kaal, pikkus).
Kui käid 5x nädalas jõusaalis ja teed intensiivselt trenni, siis on taastusjoogil mõtet. Kui aga käid koos suure hulga sõpradega, ajad trennis juttu ja teete veel ühte ja sama harjutust vaheldumisi, siis on taastusjook mõttetu. Sellisel juhul võid süüa korralikku tavatoitu. Aga kui trennid on intensiivsed, siis on üks hea Fasti toode, mis sobib hästi taastumiseks, see on Reco2 . Loe toote kirjeldus läbi, ja näed, et seal mainitakse ka noorsportlasi.
aprill 1, 2007 at 6:32 p.l. #110996badboy99
MemberHT-R? Kui küsimuse püstitaja on algaja, siis HT-R-i tal küll vaja ei ole. Kui lugeda antud toote kohta, siis saad teada järgmist, tstiteerin:“Kellele?
Sobib eriti hästi kogenud ja suure massiga jõusportlastele, kes soovib kasutada kõrge proteiinisisaldusega taastusjooki kasvatamaks / hoidmaks lihasmassi.”
Ma muidugi ei tea, kas teema alustaja on väga suure lihasmassiga ja väga kogenud, kuid kuna vanust tal eriti ei ole, siis ma arvan, et eelnimetatud omadused tal puuduvad. Ma võin muidugi eksida, aga et mitte eksida, selleks peaks teema alustaja lisama teatud näitajad enese kohta( kaal, pikkus).
Kui käid 5x nädalas jõusaalis ja teed intensiivselt trenni, siis on taastusjoogil mõtet. Kui aga käid koos suure hulga sõpradega, ajad trennis juttu ja teete veel ühte ja sama harjutust vaheldumisi, siis on taastusjook mõttetu. Sellisel juhul võid süüa korralikku tavatoitu. Aga kui trennid on intensiivsed, siis on üks hea Fasti toode, mis sobib hästi taastumiseks, see on Reco2 . Loe toote kirjeldus läbi, ja näed, et seal mainitakse ka noorsportlasi.
olen 177 cm pikk ja kaalun 70 kg… jõusaalis käin koos sõbraga ja trenn on kõva, ei ole jutuajamisi ega niisama passimist.
aprill 1, 2007 at 7:29 p.l. #111007McNeo
MemberAlgajale pigem HT-R. Hiljem võib juba ise komponente kokku keerata. Lihtne ja garanteerib korraliku trenni korral kasvu kindlasti.
ps. mõtlesin korraliku trenni all massitsüklit
aprill 2, 2007 at 11:54 e.l. #111040veinikaarija
MemberAlgajale pigem HT-R. Hiljem võib juba ise komponente kokku keerata. Lihtne ja garanteerib korraliku trenni korral kasvu kindlasti.ps. mõtlesin korraliku trenni all massitsüklit
HT-R-i ei ole vaja algajale. Loe natuke toote kirjeldust ja siis saad aru. Alustama peab lihtsamast ja liikuma edasi keerulisema poole.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.