Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID!
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID!
- This topic has 264 replies, 90 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
kaido leesmann.
-
AutorPostitused
-
juuni 5, 2009 at 3:19 p.l. #200331
ROtter
MemberRotter: Kõik maratonijooksjad võiksid ka autoga sõita.huvitav võrdlus on toodud, kui palju surusid 120kg ringi ja palju surud 99kg ringis. Jõudu ja Jaksu!!
Tead sa liigeseproteesidest palju muidu?
juuni 5, 2009 at 4:39 p.l. #200346Madis232
Memberminu arust on see Leesmanni poolt hea otsus
ta on põhimõtteliselt juba kõik saavutanud! respekt. ning samas on seda protsess huvitav jälgida.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 6:12 p.l. #200372Arnold
Memberjuuni 5, 2009 at 6:12 p.l. #200373ROtter
MemberDoktor, siin te juba olite.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 6:51 p.l. #200379Alexander Andrusenko
ModeratorMa ka väga pabistaks numbrite vähenemise pärast. Ise võtaksin ka alla, kuid raskuste langemine viib mind sellisesse masendusse, et ma ei suuda üldse midagi teha, kui mul vorm langeb. Psühholoogiline barjäär tekib. Enda jaoks otsustasin, et hakkan end “suveks vormi” ajama ainult siis, kui end nii ära vigastada suudan, et jõutõstmisega jätkata ei saa. Loodetavasti ei juhtu see varsti.
Aga Kaido võib seda endale lubada, kuna ta on aastaid olnud Eestis absoluutselt parim.
Seda, et raskused väga palju ei vähene, ma ausalt öeldes ei usu. Mulle tundub, et vähenevad ikka oluliselt. Aga eks seda ole näha. Loodame südamest, et ei lange palju!
juuni 5, 2009 at 8:01 p.l. #200390Ott Kiivikas
MemberPeab tunnistama, et mul puudub kogemus jõutõstjate sellise kehakaalu muutuse kohta – ja kuidas see väljaendub jõunäitajate säilitamises. Kulturismis on asi teine, mõni mees kukub tühjaks nagu kott ja teine teeb enne võistlusi ligilähedasi tulemusi jõunäitajates. Eks paistab, kuhu klassi Kaido kuulub, ise üritan teda suunata nii kuis oskan – eks kogemusi on ikka kogunenud üksjagu, loodame kõige parimat.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 8:02 p.l. #200391Bonsuna
MemberMa ka väga pabistaks numbrite vähenemise pärast. Ise võtaksin ka alla, kuid raskuste langemine viib mind sellisesse masendusse, et ma ei suuda üldse midagi teha, kui mul vorm langeb. Psühholoogiline barjäär tekib. Enda jaoks otsustasin, et hakkan end “suveks vormi” ajama ainult siis, kui end nii ära vigastada suudan, et jõutõstmisega jätkata ei saa. Loodetavasti ei juhtu see varsti.Aga Kaido võib seda endale lubada, kuna ta on aastaid olnud Eestis absoluutselt parim.
Seda, et raskused väga palju ei vähene, ma ausalt öeldes ei usu. Mulle tundub, et vähenevad ikka oluliselt. Aga eks seda ole näha. Loodame südamest, et ei lange palju!
Ehk räägid millele sinu nn tundmused tuginevad? On selgemast selgem, et raskused langevad kui mehel on tõstmisega edaspidi ainult nö lõbus suhe. Kui ta aga üritaks õieti toitudes /nagu Ott talle nüüd loodetavasti asja paika pani/ treenida nii nagu vaja siis raskused, eriti veel ühe korra peale ehk max jõud oluliselt alla küll ei lähe. Kui meie noor raskejõustiklane minuga siinkohal nõus ei ole siis ma küll ei tea kus`t oled sina oma teadmised ala kohta omandanud. (ega ei imesta ka eriti, suht tagasihoidlikud on su näitajad siiani olnud).
PS! Ei kruvi mingit tüli aga kui ebakompetentsus “kõneleb” siis tekib alati tahtmine tähelepanu juhtida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 8:26 p.l. #200394Ott Kiivikas
Memberma ei ole kindel kas meil on varem üldse olnud teemat, mis kogub päevas üle 3000 vaatamise? On siin varem olnud küll p….ga loopimisi, siis ununes statistika vaadata.
juuni 5, 2009 at 8:31 p.l. #200395Alexander Andrusenko
ModeratorEhk räägid millele sinu nn tundmused tuginevad? On selgemast selgem, et raskused langevad kui mehel on tõstmisega edaspidi ainult nö lõbus suhe. Kui ta aga üritaks õieti toitudes /nagu Ott talle nüüd loodetavasti asja paika pani/ treenida nii nagu vaja siis raskused, eriti veel ühe korra peale ehk max jõud oluliselt alla küll ei lähe. Kui meie noor raskejõustiklane minuga siinkohal nõus ei ole siis ma küll ei tea kus`t oled sina oma teadmised ala kohta omandanud. (ega ei imesta ka eriti, suht tagasihoidlikud on su näitajad siiani olnud).PS! Ei kruvi mingit tüli aga kui ebakompetentsus “kõneleb” siis tekib alati tahtmine tähelepanu juhtida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek: ma ei tea, mille peale sa jälle närvi läksid. Mis ma tahtsin öelda, on see, et mulle tundub kahtlane, et on võimalik alla võtta üle 20 kilo ilma, et raskused oluliselt väheneksid. See on minu ebakompetentne arvamus, mida ma väljendan ilma, et ma kedagi selle arvamusega alandaks. Kui see tõepoolest õnnestub, siis olen Kaido üle väga õnnelik.
Ära iga asja peale närvi ka mine ja isiklikke solvanguid ei pea ka igal pool loopima.
juuni 5, 2009 at 8:32 p.l. #200397Bonsuna
Memberma ei ole kindel kas meil on varem üldse olnud teemat, mis kogub päevas üle 3000 vaatamise? On siin varem olnud küll p….ga loopimisi, siis ununes statistika vaadata.Ole rahulik Ott, kui sa kunagi tippspordiga lõpparve teed ja ennast täielikult telereporteri ametisse ntx pühendad siis selline teema koguks ikka ka omajagu vaatajaid, siin.
juuni 5, 2009 at 8:35 p.l. #200398Bonsuna
MemberMarek: ma ei tea, mille peale sa jälle närvi läksid. Mis ma tahtsin öelda, on see, et mulle tundub kahtlane, et on võimalik alla võtta üle 20 kilo ilma, et raskused oluliselt väheneksid. See on minu ebakompetentne arvamus, mida ma väljendan ilma, et ma kedagi selle arvamusega alandaks. Kui see tõepoolest õnnestub, siis olen Kaido üle väga õnnelik.Ära iga asja peale närvi ka mine ja isiklikke solvanguid ei pea ka igal pool loopima.
Kes läks närvi? Millest selline arvamus? Kui ma närvis olexin siis kirjutaksin ma siin hiina keelt kokku ja jätaksin sealt ka pooled sõnad erutusest ära. RAHU tõstja!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 9:26 p.l. #200404joker
MemberMa teeksin hoopis sellise julge ennustuse, et Kaido raskused hakkavad hoopis nüüd tõusma – vähemalt alguses! Juhul kui mees ikka nüüd ilusti sööma rangelt pannakse, tublisti proteiini-särki-värki jne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 9:34 p.l. #200406Alexander Andrusenko
ModeratorMa teeksin hoopis sellise julge ennustuse, et Kaido raskused hakkavad hoopis nüüd tõusma – vähemalt alguses! Juhul kui mees ikka nüüd ilusti sööma rangelt pannakse, tublisti proteiini-särki-värki jne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaido võiks muidugi oma praegust toitumist kirjeldada, seda oleks huvitav vaadata. Aga mulle tundub, et enam-vähem kõik jõutõstjad söövadki tublisti “proteiini-särki-värki”. Lihtsalt osa sööb neid särke-värke üle. Ma ei tea küll ühtegi jõustõstjat, kes ei jälgiks absoluutselt, mida ta sööb.
Aga noh, kes seda teab, äkki tõesti.
juuni 5, 2009 at 9:49 p.l. #200409joker
MemberNo eks see oli lihtsalt ennustus. Kulturistid söövad ka nn hooajaväliselt väga kõvasti, aga pea kõik on täheldanud jõu tõusu alguses, mil alustatakse võistlusteks valmistumisega, ning paratamatult pööratakse menüüle rohkem tähelepanu, samuti kindlasti ka motivatsioon laes rohkem. Ja pealegi on alati esmatähtis jälgida jõunäitajaid dieedil. Muidugi kuna Rusikas nii jubedalt tugev, siis ei pruugi “kulturismi-teooriad” paika pidada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2009 at 6:03 e.l. #200413VDO
MemberSiis peab Kaido ka uue surumisärgi omale ostma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või mis siis tegelikult? Hüvasti tippsport, loen ma sellest projektist välja!?Mina loen siit välja: “Tere tulemast jalgpall!”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Täna kaalun 120 kilo ja ilmselt saan jalgpalli mängida uuesti alles siis, kui raskejõustikuga on tehtud lõpparve ja teatud hulk kilosid kaotatud.”
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.