Projekt 6 Kanget
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Projekt 6 Kanget
- This topic has 38 replies, 17 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Rookie21.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 5:30 p.l. #243343
TõnuE
MemberSa kordad seda igas postituses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina kordan siis ka veel kord oma mõtet, sisu kutsutakse vaatama mujale, aga reklaam riputatakse siia ja vot see on see, mis vähemasti mind ei tõmba teie kodukat külastama.aga käi seal korra ära ja pigem kommenteeri kodulehte ja seal kirjas olevat – seal ongi kogu projekt kirjas.
seda me juba teame, et reklaam sulle ei meeldi.
Kommenteeri sisu, mitte emotsioone.
detsember 17, 2009 at 6:05 p.l. #243408gmaster
MemberHmm, nojah. Mulle ei tulnudki seda reklaami meelde – meelde tuli ainult see, et mees püstitas eesmärgi, järjekindlalt liikus selle poole ning lõpus ka selle saavutas. Vähemalt ei olnud mingit enda promomist ja haipimist. Selle 6 Kanget projekti juures jääb kuidagi ainult reklaam silma, mitte projekti sisu. Ma ei tea, kas teistel on teine mulje jäänud?Ma ei tea mis värk on, aga viimasel pean aina enam alessandroga nõustuma..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga projektis osalejatele: tublid olete sellegipoolest:) ja arvestage sellega, et kui kriitikat ei kannata, siis ei tasu ikka pesus pilte üles panna.
Ja kriitikameelt sellistes foorumites jagub.
detsember 17, 2009 at 6:26 p.l. #243410argoll
MemberSee mu point oligi. Oleks saanud lihtsalt välja valida mingid inimesed, kes teevad trenni (või kohe alustavad), ja aeg-ajalt nende arengut jälgida. Seda hullu kommertssüsteemi ei oleks üldse vaja olnud arendada. Tavalisele sportlasele ei ole vaja maksta ja tasuta asju jagada – ta teeb trenni enda jaoks, mitte majanduslikel kaalutlustel. Siis ei oleks ka mingeid sponsoreid ja reklaami vaja olnud ja projektil oleks palju parem maine. Aga noh, see on lihtsalt minu arvamus – ma ei suru seda kellelegi peale.Vaadake näiteks Kaido Leesmanni allavõtmise projekti – sellel ei olnud seda raha lõhna küljes ja kõik jälgisid projekti suure huviga. Mingit hullu reklaami ei teinud keegi, aga rahvas tundis ikkagi huvi. Tehke oma järeldused.
Sa võrdled jälle siin muna ja kana.Kaido Leesmann on oma ringkonnas VÄGA tuntud inimene.
Argo
detsember 17, 2009 at 7:35 p.l. #243416Rain 6 kanget
MemberMa ei tea mis värk on, aga viimasel pean aina enam alessandroga nõustuma..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga projektis osalejatele: tublid olete sellegipoolest:) ja arvestage sellega, et kui kriitikat ei kannata, siis ei tasu ikka pesus pilte üles panna.
Ja kriitikameelt sellistes foorumites jagub.
Konstruktiivne kriitika on alati teretulnud. Ka tagasiside uudiste kajastustele on teretulnud.
detsember 17, 2009 at 8:21 p.l. #243428hehee
Memberaga käi seal korra ära ja pigem kommenteeri kodulehte ja seal kirjas olevat – seal ongi kogu projekt kirjas.No ega kui te ise ei taha oma asja laiemale ringile nähtavaks teha, siis jätkakegi samas vaimus, äkki keegi külastab ka teie kodukat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 9:06 p.l. #243450TõnuE
MemberNo ega kui te ise ei taha oma asja laiemale ringile nähtavaks teha, siis jätkakegi samas vaimus, äkki keegi külastab ka teie kodukat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>miks me ei taha?
iga minu postituse all on link
nii mõneski tänases postituses on viide meie kodulehe aadressile http://6kanget.muscle-fitness.ee/
teretulemast kodulehele.
ja nagu ka ühes eelnevas postituses mainisin, on ajakiri MF, projekti ellukutsuja, hetkel sellest teemast väljunud ning meil puudub ka reaalne ressurss midagi teha(mis siin salata, kõigeks on raha vaja) ja otsene projektijuht.
tasa ja targu proovime siiski rohkem positiivset suunamist ja kõlapinda leida
Tõnu
detsember 17, 2009 at 9:08 p.l. #243452Alexander Andrusenko
Moderatorja nagu ka ühes eelnevas postituses mainisin, on ajakiri MF, projekti ellukutsuja, hetkel sellest teemast väljunud ning meil puudub ka reaalne ressurss midagi teha(mis siin salata, kõigeks on raha vaja) ja otsene projektijuht.Ma siiski ei saanud ikka veel aru, mille jaoks teil neid sponsoreid vaja on. Milleks teil ressurse ei ole ja mida te teha tahate?
detsember 17, 2009 at 9:09 p.l. #243455hehee
Membermiks me ei taha?iga minu postituse all on link
nii mõneski tänases postituses on viide meie kodulehe aadressile http://6kanget.muscle-fitness.ee/
teretulemast kodulehele.
ja nagu ka ühes eelnevas postituses mainisin, on ajakiri MF, projekti ellukutsuja, hetkel sellest teemast väljunud ning meil puudub ka reaalne ressurss midagi teha(mis siin salata, kõigeks on raha vaja) ja otsene projektijuht.
tasa ja targu proovime siiski rohkem positiivset suunamist ja kõlapinda leida
Tõnu
Ilmselgelt ma ei suuda end arusaadavaks teha ja las see asi jääb nii nagu on.
jaanuar 18, 2010 at 12:22 p.l. #250607Rookie21
MemberProjekt iseenesest päris huvitav hea on vaadata kuidas inimesed vaeva näevad ning millised tulemused on. Enamus inimesi kes siin foorumis on juba tegelevad spordiga ehk tuleks kuidagi tava inimesele kes sporti ei viitsi teha see info kuidagi kätte saadavamaks muuta?
Soovin teile jõudu selle projektiga!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.