Projekt 6 Kanget
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Projekt 6 Kanget
- This topic has 38 replies, 17 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Rookie21.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 2:17 p.l. #243292
hehee
MemberKõike pole mõtet ju siia foorumisse üle dubleerida, aga teemat tuleb tõsta, siis tekib jälle huvi.Kõik on kena, hea algatus ja puha, kuid pigem duubeldage trenniteemat kui et tõstate teemat oma sponsorite reklaamimisega. Ma julgen väga kahelda, et see teie projekti reklaamib.
detsember 17, 2009 at 2:33 p.l. #243311TõnuE
MemberKõik on kena, hea algatus ja puha, kuid pigem duubeldage trenniteemat kui et tõstate teemat oma sponsorite reklaamimisega. Ma julgen väga kahelda, et see teie projekti reklaamib.projekt ei ole ju ainult ühekülgne saalis raskuste liigutamine vaid mitmekesine suhtlus, vaba aja veetmine projektis osalejatega jmt. kuna projektis osalejad ei saa ühistel aegadel trennis käia, siis on oluline, et me saaksime ka omavahel suhelda jmt, selleks ongi toetajad appi tulnud, nii nikon kui kuulsaal. nii et nendele ka tänu selle eest ja see on ka üks osa meie projekti kajastusest. nädala kokkuvõtted jmt on olemas projekti kodulehel 6kanget.muscle-fitness.ee
Tõnu
detsember 17, 2009 at 2:36 p.l. #243312hehee
Memberprojekt ei ole ju ainult ühekülgne saalis raskuste liigutamine vaid mitmekesine suhtlus, vaba aja veetmine projektis osalejatega jmt. kuna projektis osalejad ei saa ühistel aegadel trennis käia, siis on oluline, et me saaksime ka omavahel suhelda jmt, selleks ongi toetajad appi tulnud, nii nikon kui kuulsaal. nii et nendele ka tänu selle eest ja see on ka üks osa meie projekti kajastusest. nädala kokkuvõtted jmt on olemas projekti kodulehel 6kanget.muscle-fitness.eeTõnu
Tore on. Nädala kokkuvõtete jaoks pean minema teie kodukale, aga reklaam tuuakse mulle siia “koju” kätte. Eks ise teate, teie projekt.
detsember 17, 2009 at 2:43 p.l. #243315emmimees
MemberKui nad siin blogi peaksid ja oma treeningkava ja arengut kirjeldaksid, siis ehk isegi jälgiks, et kuidas läheb poistel. Aga kui ming ikamp käib bowlingut mängimas ja õlut joomas, siis keda see kottima peaks…..
detsember 17, 2009 at 2:50 p.l. #243321rinaldo
MemberTereKogu info on üleval projekti kodulehel http://6kanget.muscle-fitness.ee/
Sealt leiab kogu info treeningutest, iga nädala treeningu kokkuvõtte, toitumiskavad, treeningkavad jne
Kõike pole mõtet ju siia foorumisse üle dubleerida, aga teemat tuleb tõsta, siis tekib jälle huvi.
Trennis näeme!
Tõnu
Teie projekt nüüd nii huvitav küll pole, et peaksin sinna leheküljele uudistama minema. Pange pildid siia lehele. Igasugusest muust “jamast” saate küll pilte pandud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 3:19 p.l. #243337Alexander Andrusenko
ModeratorOot, ma ei saanud hästi aru, mille jaoks teil veel toidulisandite sponsorit vaja on? Tuhanded teised maksavad ise trenni, söögi, toidulisandite, treeningvahendite jne eest, ja teie 6 kanget ei jõua valku osta? Äkki te maksate neile palka ka selle eest, et nad trenni teevad?
detsember 17, 2009 at 3:47 p.l. #243359TõnuE
MemberOot, ma ei saanud hästi aru, mille jaoks teil veel toidulisandite sponsorit vaja on? Tuhanded teised maksavad ise trenni, söögi, toidulisandite, treeningvahendite jne eest, ja teie 6 kanget ei jõua valku osta? Äkki te maksate neile palka ka selle eest, et nad trenni teevad?Nii. Hakkame siis otsast peale.
Projekt kutsuti ellu ajakirja Muscle & Fitness poolt, et läbi selle tutvustada ajakirjas olevaid treeningkavasid, toitumiskavasid jmt.
Selleks on olemas 6 meest erinevas vanuses ja sotsiaalse taustaga ning erineva eelneva treenitusega.
et komplekt oleks täiuslik, tuli nii mõnigi toetaja meile lisaks, et saime endale jõusaalis käimise võimaluse ja toidulisandid , mida katsetada, et anda enda peal tehtud katsetega teada, kuidas toidulisandid mõjuvad, mis on tulemused jne..
oluline suund on olla eeskujuks just neile, kes veel trenni ei tee. saame enda pealt näidata, et pole ühtegi vanust, mis oleks “liiga vana”, et trennis käia.
selleks on meil projekti kodulehel üleval iga mehe “konto”, kust saab lugeda treeningutest, toitumisest, toidulisanditest, kahe kuu kokkuvõtet, emotsioone jmt, mis ühe trenniga kaasas käivad.
firmadele oli see just reklaam toodete ja teenuste eest, meie olime lihtsalt vahendid, et neid testida, sest isiklik kogemus ja kommentaar on alati paremad kui värviline reklaam ajakirjas vmt
praeguse mitte just kõige parema majandusliku olukorraga on ajakiri ennast hetkel projektist taandanud, nii ka mõnigi teine firma.
loomulikult jõuame osta oma valgupakid ise. asi pole selles. asi oli projektis kui tervikus, mis hetkel on natuke lagunenud.
meie hüved on hetkel treeningvõimalus. ja selle eest koondame oma mõtted, tulemused jmt projekti kodulehele
hetkel ei teeni me kellegi huve vaid püüame hoidaasja ka halval ajal tegutsemises, et kui asi paremaks läheb, oleks midagi ette näidata.
6-st mehest vaid kahel on toidulisandite toetaja, teised on omal rahakotil.
projekti mõte oli tahtmine panna selle eesti mehe, kes veel trenni ei tee, pähe mõte, et ärgu mõelgu igal hommikul välja kahte põhjust, miks mitte trenni minna, vaid ärgu kartku ja uurigu meie kodulehte ning hakaku kuskilt piuhta ning ehk saab ta sealt kodulehelt mingi mõtte või julguse või eeskuju.
ma ei taha jälle kõlada kui loosungite pilduja, aga ma arvan, et iga trennis käija ülesandeks võiks olla vähemalt ühe sõbra või tuttava trenni kutsumine. nii oleme kõik tervemad ja tugevamad ja tublimad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et selle asemel, et arutleda projekti vajalikkuse üle võiks mõelda selle peale, kuidas saaksime me ise olla positiivseks eeskujuks.
kõik ei ole ju sündinud, hantel käes.
tegusat pühadeaega ja häid treeninguid.
Tõnu
detsember 17, 2009 at 3:54 p.l. #243363Alexander Andrusenko
Moderatorfirmadele oli see just reklaam toodete ja teenuste eest, meie olime lihtsalt vahendid, et neid testida, sest isiklik kogemus ja kommentaar on alati paremad kui värviline reklaam ajakirjas vmtNo see põhimõtteliselt seletab kõik. “Ostke meie toidulisandid, saate ka tugevaks nagu 6 kanget”. Lisaks ostke muidugi ajakiri M&F ning otseloomulikult Nikoni kaamerad.
Ühesõnaga, mina jään oma arvamusele kindlaks – projekt on tehtud liiga kommertsiaalseks ja tõukab kohe eemale. Aga noh, igaüks teenib raha, nagu ise oskab.
detsember 17, 2009 at 4:03 p.l. #243368TõnuE
MemberNo see põhimõtteliselt seletab kõik. “Ostke meie toidulisandid, saate ka tugevaks nagu 6 kanget”. Lisaks ostke muidugi ajakiri M&F ning otseloomulikult Nikoni kaamerad.Ühesõnaga, mina jään oma arvamusele kindlaks – projekt on tehtud liiga kommertsiaalseks ja tõukab kohe eemale. Aga noh, igaüks teenib raha, nagu ise oskab.
nagu mainisin, oleme hetkel oma toetajatest peaaeegu ilma[seoses majanduslikule olukorrale].
need, kes alles on, toetavad meie tegevust olla eeskujuks ja et me saaks olla nähtaval.
hetkel puudub projektil konkreetne projektijuht ning materiaalsed ressursid, et olla “suur üleriigiline meeste tervise edendamise programm”. meie oleme hetkel lihtsalt aktivistid.
ja kui me jätaks välja kõik toetajad, siis võiks ju eeskujuks olla igaüks siin foorumis, kes trenni teeb.
meid huvitav sihtrühm muidugi ei ole siin foorumites, pigem foorumis olijate tuttavad või hoopis võõrad, kes veel trenni ei tee.
teema tõstatamine kannab väikestviisi eesmärki, et saaks roohkem inimesi tervisespordi juurde.
alessandro, sina kui tubli mees, ehk teed ettepaneku, kuidas teha nii, et eesti mehe keskmine vanus poleks eesti naise omast 12 aastat vähem. tarkade mõtetega saame parema vanaduspõlve,eks
detsember 17, 2009 at 4:17 p.l. #243373Alexander Andrusenko
Moderatorja kui me jätaks välja kõik toetajad, siis võiks ju eeskujuks olla igaüks siin foorumis, kes trenni teeb.See mu point oligi. Oleks saanud lihtsalt välja valida mingid inimesed, kes teevad trenni (või kohe alustavad), ja aeg-ajalt nende arengut jälgida. Seda hullu kommertssüsteemi ei oleks üldse vaja olnud arendada. Tavalisele sportlasele ei ole vaja maksta ja tasuta asju jagada – ta teeb trenni enda jaoks, mitte majanduslikel kaalutlustel. Siis ei oleks ka mingeid sponsoreid ja reklaami vaja olnud ja projektil oleks palju parem maine. Aga noh, see on lihtsalt minu arvamus – ma ei suru seda kellelegi peale.
Vaadake näiteks Kaido Leesmanni allavõtmise projekti – sellel ei olnud seda raha lõhna küljes ja kõik jälgisid projekti suure huviga. Mingit hullu reklaami ei teinud keegi, aga rahvas tundis ikkagi huvi. Tehke oma järeldused.
detsember 17, 2009 at 4:23 p.l. #243375hehee
MemberTavalisele sportlasele ei ole vaja maksta ja tasuta asju jagada – ta teeb trenni enda jaoks, mitte majanduslikel kaalutlustel. Siis ei oleks ka mingeid sponsoreid ja reklaami vaja olnud ja projektil oleks palju parem maine. Aga noh, see on lihtsalt minu arvamus – ma ei suru seda kellelegi peale.Jagan arvamust. Praegu on nii, et meelde on jäänud ainult tohutu reklaam. Reaalse tegevuse küsimise peale suunatakse kodukale. Aga ei ole need bowlingu mängimise pildid nii kaasahaaravad, et mul tekiks tahtmine sinna kodukale minna. Ma loen parem siin, kuidas inimesed trenni teevad.
detsember 17, 2009 at 4:30 p.l. #243382mark85
Membersee kaido leesmani projekt oli suur reklaam Fasti figuurikombole,mis lolli juttu sa ajad.
http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…leesman+projekt
plakat üleval ja puha fasti ja fitnessi kohta selle all.
See pole reklaam ve
detsember 17, 2009 at 4:35 p.l. #243385Alexander Andrusenko
Moderatorsee kaido leesmani projekt oli suur reklaam Fasti figuurikombole,mis lolli juttu sa ajad.http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…leesman+projekt
plakat üleval ja puha fasti ja fitnessi kohta selle all.
See pole reklaam ve
Hmm, nojah. Mulle ei tulnudki seda reklaami meelde – meelde tuli ainult see, et mees püstitas eesmärgi, järjekindlalt liikus selle poole ning lõpus ka selle saavutas. Vähemalt ei olnud mingit enda promomist ja haipimist. Selle 6 Kanget projekti juures jääb kuidagi ainult reklaam silma, mitte projekti sisu. Ma ei tea, kas teistel on teine mulje jäänud?
detsember 17, 2009 at 4:49 p.l. #243395TõnuE
MemberHmm, nojah. Mulle ei tulnudki seda reklaami meelde – meelde tuli ainult see, et mees püstitas eesmärgi, järjekindlalt liikus selle poole ning lõpus ka selle saavutas. Vähemalt ei olnud mingit enda promomist ja haipimist. Selle 6 Kanget projekti juures jääb kuidagi ainult reklaam silma, mitte projekti sisu. Ma ei tea, kas teistel on teine mulje jäänud?siit foorumist kutsumegi teid projekti kodulehele, kus on kirjas kõik oluline sellega seoses. kõik on ühes kohas koos ja huviline saab hea ülevaate.
detsember 17, 2009 at 5:24 p.l. #243400hehee
Membersiit foorumist kutsumegi teid projekti kodulehele, kus on kirjas kõik oluline sellega seoses. kõik on ühes kohas koos ja huviline saab hea ülevaate.Sa kordad seda igas postituses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina kordan siis ka veel kord oma mõtet, sisu kutsutakse vaatama mujale, aga reklaam riputatakse siia ja vot see on see, mis vähemasti mind ei tõmba teie kodukat külastama. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.