profikulturism kas sport?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » profikulturism kas sport?
- This topic has 109 replies, 42 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Brüno.
-
AutorPostitused
-
september 8, 2009 at 7:42 p.l. #218286
Stardust
MemberBonsuna meenutab mulle hoopis emalõvi.
september 8, 2009 at 7:42 p.l. #218287R.Tamm
MemberPea kõik on sport: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sports
september 8, 2009 at 7:44 p.l. #218289Bonsuna
MemberBonsuna meenutab mulle hoopis emalõvi.Veel üks BRÜNO sugune värd, tra teid ikka sebib siin ringi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2009 at 7:47 p.l. #218292Brüno
MemberPea kõik on sport: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sportsPig racing on ka sport. See tähendab et sead on sportlased. Ok teie võit, sel juhul ma küll ei näe põhjust miks ka kulturistid sportlased ei võiks olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2009 at 7:49 p.l. #218296Indrek K
MemberSee teema on ka juba poolenisti spordiks kätte läind!
september 8, 2009 at 8:50 p.l. #218318Anonüümne
Guestmismoodi kõik?tippsportlased vb tõestivahet pole ju kas oled tippsportlane v algaja , teed midagi valesti ja ongi vigastus käes.
september 9, 2009 at 7:40 e.l. #218359Stardust
MemberVeel üks BRÜNO sugune värd, tra teid ikka sebib siin ringi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näe, jälle lasid küüned-käpad käiku. Või seisnebki sinu mehelikkus naisterahvastele halvasti ütlemises?
See teema on ka juba poolenisti spordiks kätte läind!Mhmh, selle kohta käib see klassika.
september 9, 2009 at 8:23 e.l. #218373daman
Memberhttp://www.runnersweb.com/running/ncm_1978.html
Maratonijutu jätkuks.
Aga teemasse:
Kas mehed trenni teevad? Teevad. Võistlevad? Võistlevad. Siis on sport küll. Ilma treenimata võistluste läbi ei löö ja kui lööb, siis on tegemist kõrgemat sorti korruptsiooniga.
Pole siin mingit raketiteadust, ebaloomulikud lihased, sarnaste meeste subjektiivne hindamine jms. ei puutu asjasse. Samas ma malet/kabet spordiks ei pea, füüsise osakaal liialt väike. Selliste alade jaoks peaks mingi muu nimetuse välja mõtlema.
september 9, 2009 at 9:26 e.l. #218389Anonüümne
GuestNäe, jälle lasid küüned-käpad käiku. Või seisnebki sinu mehelikkus naisterahvastele halvasti ütlemises?Mhmh, selle kohta käib see klassika.
siin foorumis pole ju aru saada, kas tegu on meeste- või naisterahvaga.
september 9, 2009 at 9:53 e.l. #218393zwen
Membersiin foorumis pole ju aru saada, kas tegu on meeste- või naisterahvaga.Siis küll jah, kui pole oma profiili seda märkinud. Aga kui on märgitud siis korra klõps nime peal ja kohe näha, kas seal roosa või sinine nupuke.
september 9, 2009 at 10:50 e.l. #218404Bonsuna
MemberNäe, jälle lasid küüned-käpad käiku. Või seisnebki sinu mehelikkus naisterahvastele halvasti ütlemises?Mhmh, selle kohta käib see klassika.
Ei hakka ma otsima kes sa oled või mis sa oled. Ja kas naistele ei tohigi halvasti öelda? Naised ise ju nõuavad nn võrdõiguslikkust ja kui keegi neid neile mitte meeldiva kandi pealt võrdselt kohtleb siis on nina vingus kohe: MA OLEN JU NAINE, KUIDAS JULGED! Olgu siis võrdsus kõiges, seda enam virtuaalses maailmas.
Aga ok, ehk pisut krõbedalt sai öeldud. Minu vabandused!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2009 at 11:34 e.l. #218411Brüno
MemberMinu vabandused!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvatavasti vabandasid siis ka minu ees. Palun, palun. Vabandused vastu võetud:)
september 9, 2009 at 11:37 e.l. #218412Brüno
MemberAga eks neid ilkujaid, väärakaid, selliseid BRÜNO /foorumi patsill/ suguseid on igal ajal olnud.Veel üks BRÜNO sugune värd, tra teid ikka sebib siin ringi.Sa nimetad ennast sportlaseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2009 at 11:53 e.l. #218417Bonsuna
MemberArvatavasti vabandasid siis ka minu ees. Palun, palun. Vabandused vastu võetud:)Sina mine tõmba ennast rippu laelambi kõrvale, haige inimene.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei vabandanud sinu ees. Kui sul nii suur tähelepanu vajadus siis mine teise tuppa, las emme silitab sul pead, annab musi ja kallistab. Tundub aga , et just sellest on sind kuri saatus ilma jätnud kunagi ja nüüd peksad vabsee segast siin ja seda iga jumala päev, vahel ka 2x päevas. /selline olend vajab ju ravi, kallid foorumlased, administraatorid? )
september 9, 2009 at 12:15 p.l. #218420kimmel
MemberSina mine tõmba ennast rippu laelambi kõrvale, haige inimene.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei vabandanud sinu ees. Kui sul nii suur tähelepanu vajadus siis mine teise tuppa, las emme silitab sul pead, annab musi ja kallistab. Tundub aga , et just sellest on sind kuri saatus ilma jätnud kunagi ja nüüd peksad vabsee segast siin ja seda iga jumala päev, vahel ka 2x päevas.
/selline olend vajab ju ravi, kallid foorumlased, administraatorid? )
tema kohapealt tuleks sanitaar lask teha:D:D:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.