Professionaali koostatud kava…
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Professionaali koostatud kava…
- This topic has 32 replies, 20 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
mullaonu.
-
AutorPostitused
-
november 27, 2007 at 8:05 e.l. #132394
Aile
MemberNo seda on raske tõestada, et see kava halb on. Ei saa ju öelda, et see kava ei toimi. Inimene võtab sellega alla ja paari kuuga mingeid tervisehädasid ka võib-olla väga ei märka. Ma olen piisavalt palju kuulnud inimeste arvamusi, kes selliseid dieete proovinud on. Kiidavad taevani – “võtsin kuuga 10 kilo alla!”. Mis siis, et paljudel tulid need 10 kilo pärast tagasi, seda enam kava puuduseks ei peeta – öeldakse, et “ise olin loll, et rohkem sööma hakkasin”.Ei 8elda, et loll… 8eldakse hoopis
TAL EI OLE ISELOOMU!!!!
Mul selliste dieetidega v222ga head kogemused…
november 27, 2007 at 1:31 p.l. #132430Samakamees
Memberiga õhtu hapukapsast süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2007 at 2:30 p.l. #132436ROtter
MemberKingime neiule jõuludeks toitumiskava.
november 27, 2007 at 2:37 p.l. #132437mullaonu
MemberKingime neiule jõuludeks toitumiskava.Kes koostab ja kes saadab. Ja kes musi pärast neiult saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et läheb rebimiseks
november 27, 2007 at 2:49 p.l. #132440Liinu
Memberiga õhtu hapukapasast süüa oleks tõesti hull…
.. samas minu sisikond üldse ei talukski igaõhtust hapukapsast… liiga happeline :S
november 27, 2007 at 3:53 p.l. #132467bohemianrhapsody
Memberblablablaaa blablablaaa… Tegelikult selle inimese tausta me ei tea, ei tea mida ta treenerile rääkis ja kas treener on kvalifitseeritud. Et siin kõik kritiseerivad tohutult, samas ei tea keegi midagi. Oleks jah huvitav teada, kes see oli… v-olla selle neiu kaloraazh oli 2x väiksem enne ning treener hoopis suurendas kaloraazhi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei usu, et kõik siia kirjutanud isikud midagi väga palju paremini teeksid

Ei taha kedagi solvata, lihtsalt meenutab see teema delfit. Keegi midagi ei tea, aga risti lööme kõik.
november 27, 2007 at 4:01 p.l. #132468matti
Memberiga õhtu hapukapasast süüa oleks tõesti hull….. samas minu sisikond üldse ei talukski igaõhtust hapukapsast… liiga happeline :S
Tegelikult iga 6htu hapukapsast ei olekski nii hull,aga ainult siis kui seda sealiha ja ahjukartulitega saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2007 at 4:27 p.l. #132470ROtter
Memberblablablaaa blablablaaa… Tegelikult selle inimese tausta me ei tea, ei tea mida ta treenerile rääkis ja kas treener on kvalifitseeritud. Et siin kõik kritiseerivad tohutult, samas ei tea keegi midagi. Oleks jah huvitav teada, kes see oli… v-olla selle neiu kaloraazh oli 2x väiksem enne ning treener hoopis suurendas kaloraazhi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei usu, et kõik siia kirjutanud isikud midagi väga palju paremini teeksid

Ei taha kedagi solvata, lihtsalt meenutab see teema delfit. Keegi midagi ei tea, aga risti lööme kõik.
Kas sa ikka ise toitumiskava lugesid?
november 27, 2007 at 4:36 p.l. #132472LB
Memberkurat kui ma peaks nii palju hapukapsast sööma, siis ma ei tea mis ma ette võtaks
arvatavasti hammustaks kedagi . aga 50g kanafileed see on väiksem kui see viil täisteraleiba ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2007 at 5:00 p.l. #132477bohemianrhapsody
MemberKas sa ikka ise toitumiskava lugesid?Vaatasin jah enne. Tähendab, ma ei õigustanud seda, aga kohe süüdistama ei torma ka. On ka hullemaid asju nähtud-kuuldud.
november 27, 2007 at 9:56 p.l. #132550jrx
MemberNo-oh nagu nüüd välja tuli, siis treener oli täpsustanud, et tegelikult tuleb seda täpset menüüd jälgida nii kaua kui vähegi suudab ja siis ta koostab uue. Ehk siis hapukapsast oleks mingil hetkel loobuda saanud. See aga ei likvideeri selle kava muid puuduseid.
Vootele – see ei ole siuke “hearsay”. Treener on teada ja omab EKJFLi litsentsi.
november 27, 2007 at 10:40 p.l. #132556kame
ModeratorÄriliselt kaval – iga nädal teeb uue puuduliku kava, mõeldes: ,,kaua ta ikka nii süüa jõuab?!´´
Ja löömegi kõik risti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2007 at 8:49 e.l. #132568tiuxu
MemberMina, algaja ja võhik, kuid suure tahtejõuga ja edaspiüüdlikkusega, ihii, sain aru et see toitumiskava oleks ulme. Kaua ju sellega vastu ei peaks. Inimesel on oht zombiks muutuda. Kas selle kõrvale peaks trenni ka tegema? Kust see energia siis tuleb? Aga äkki on see mõnele voodihaigele tehtud hoopis…
Okei, no offence… Aga kust siis tellida toiumiskava? Endalgi on plaanis lasta koostada enda jaoks sobiv kava aga pole seda teinud just nimelt põhjusel, et mul puudub tagasiside, keda usaldada ja kust tean et inimene kes selle koostab on pädev. Interneti teel tellides ma ju ei tea kes selle tegelikult koostab. Loomulikult ma ei arva, et igalpool rumalad ja kasuahned poolspetsialistid mul naha üle kõrvade tõmmata tahaks.. Aga oskab keegi soovitada kedagi usaldusväärset? Ja mis need kavad üldse maksavad?
Olge mõnusad!!
november 28, 2007 at 8:51 e.l. #132569hehee
MemberMina, algaja ja võhik, kuid suure tahtejõuga ja edaspiüüdlikkusega, ihii, sain aru et see toitumiskava oleks ulme. Kaua ju sellega vastu ei peaks. Inimesel on oht zombiks muutuda. Kas selle kõrvale peaks trenni ka tegema? Kust see energia siis tuleb? Aga äkki on see mõnele voodihaigele tehtud hoopis…Okei, no offence… Aga kust siis tellida toiumiskava? Endalgi on plaanis lasta koostada enda jaoks sobiv kava aga pole seda teinud just nimelt põhjusel, et mul puudub tagasiside, keda usaldada ja kust tean et inimene kes selle koostab on pädev. Interneti teel tellides ma ju ei tea kes selle tegelikult koostab. Loomulikult ma ei arva, et igalpool rumalad ja kasuahned poolspetsialistid mul naha üle kõrvade tõmmata tahaks.. Aga oskab keegi soovitada kedagi usaldusväärset? Ja mis need kavad üldse maksavad?
Olge mõnusad!!
Siit lehelt tellides peaks olema usaldusväärne küll, maksab 350.
november 28, 2007 at 8:59 e.l. #132571Aile
MemberMina, algaja ja võhik, kuid suure tahtejõuga ja edaspiüüdlikkusega, ihii, sain aru et see toitumiskava oleks ulme. Kaua ju sellega vastu ei peaks. Inimesel on oht zombiks muutuda. Kas selle kõrvale peaks trenni ka tegema? Kust see energia siis tuleb? Aga äkki on see mõnele voodihaigele tehtud hoopis…Okei, no offence… Aga kust siis tellida toiumiskava? Endalgi on plaanis lasta koostada enda jaoks sobiv kava aga pole seda teinud just nimelt põhjusel, et mul puudub tagasiside, keda usaldada ja kust tean et inimene kes selle koostab on pädev. Interneti teel tellides ma ju ei tea kes selle tegelikult koostab. Loomulikult ma ei arva, et igalpool rumalad ja kasuahned poolspetsialistid mul naha üle kõrvade tõmmata tahaks.. Aga oskab keegi soovitada kedagi usaldusväärset? Ja mis need kavad üldse maksavad?
Olge mõnusad!!
Sellist kava, mis igaveseks ajaks igavesti, aamen… vastu peaks ei ole olemas. Alati peate ka arvestama, et iga treeneri “k2ekirjas”, teoorias v6i kuidas te seda nimetada tahate, on suur hulk “s6klaid”.
Iga inimene on eriline. Oma erilisust v6iks tunda. Ys… te v6ite ju endale kava tellida, kuid see ei t2henda, et omaenda hallolluse saaks saata puhkusele.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.