Prode90
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Prode90
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
moosese10k2sku.
-
AutorPostitused
-
mai 22, 2009 at 8:01 e.l. #16877
tereummikust
MemberNimelt alati kui FitShop’is ringi vaatan, uurin foorumist erinevate gainerite/proteiinide kohtas tagasisidet/lisainformatsiooni. Seekord jäi silma siis Prode90, millel küllaltki suur valgusisaldus. Nagu ikka, lükkasin nime otsingusse ja avastasin, et sellest valgust foorumis vaid üks kord sõna võetud ja seegi FitShop’i teemas. Niisiis, kas keegi on proovinud, oskab mingit informatsiooni anda, kas hea, kas halb? Saan aru, et tegu on küllaltki aeglaselt imenduva proteiiniga ja süsikate ja rasvade sisaldus minimaalne, seega kas peaks tarvitama segatuna näiteks Dextroga?
Ei ole otseselt plaanis endal seda proovida, aga samas mõte käis läbi küll. Mis arvate asjast?
mai 22, 2009 at 8:03 e.l. #197640Jarmo Oberst
MemberNimelt alati kui FitShop’is ringi vaatan, uurin foorumist erinevate gainerite/proteiinide kohtas tagasisidet/lisainformatsiooni. Seekord jäi silma siis Prode90, millel küllaltki suur valgusisaldus. Nagu ikka, lükkasin nime otsingusse ja avastasin, et sellest valgust foorumis vaid üks kord sõna võetud ja seegi FitShop’i teemas. Niisiis, kas keegi on proovinud, oskab mingit informatsiooni anda, kas hea, kas halb? Saan aru, et tegu on küllaltki aeglaselt imenduva proteiiniga ja süsikate ja rasvade sisaldus minimaalne, seega kas peaks tarvitama segatuna näiteks Dextroga?Ei ole otseselt plaanis endal seda proovida, aga samas mõte käis läbi küll. Mis arvate asjast?
Peale trenni oleks ikka kiiret vadakut vaja, Prode90 imendub aeglaselt. Seda on hea kasutada öösheigina, et võtad enne magama minekut. Põhimõtteliselt sama toode nagu oli/on Maito90.
mai 22, 2009 at 8:14 e.l. #197642tereummikust
MemberVaatasin fitshopis ringi, olen kuu aega kasutanud Hera80’t ja nüüd tahaks midagi muud proovida, aga vähemalt Proteiinidest ei hakkanud ükski teine silma, mille nagu valgu sisaldus oleks suurem või hind mõistlikum. Ainuke, mis tundus mõeldav oli Prode90 + Dextro või siis Mass2? Järgmiseks juba HT-R, mis aga sisaldab kreatiini ja millegi tõttu olen selle koha pealt liiga pessimistlik. Olengi hetkel nõutu, mida osta või kas peaksin Hera’t edasi kasutama ja näiteks Dextroga segama? Siin foorumis oli kuskil juttu Whey Gold’ist, mida FitShop’ist aga ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2009 at 8:19 e.l. #197643Jarmo Oberst
MemberVaatasin fitshopis ringi, olen kuu aega kasutanud Hera80’t ja nüüd tahaks midagi muud proovida, aga vähemalt Proteiinidest ei hakkanud ükski teine silma, mille nagu valgu sisaldus oleks suurem või hind mõistlikum. Ainuke, mis tundus mõeldav oli Prode90 + Dextro või siis Mass2? Järgmiseks juba HT-R, mis aga sisaldab kreatiini ja millegi tõttu olen selle koha pealt liiga pessimistlik. Olengi hetkel nõutu, mida osta või kas peaksin Hera’t edasi kasutama ja näiteks Dextroga segama? Siin foorumis oli kuskil juttu Whey Gold’ist, mida FitShop’ist aga ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sulle siis Hera80 enam ei sobi. Proteiin nagu iga teine.
mai 22, 2009 at 8:21 e.l. #197645soomusk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata teistest netipoodidest ka, mulle jäi silma nt http://www.sportlab.ee/product_info.php?products_id=17
mai 22, 2009 at 8:24 e.l. #197646tereummikust
MemberMiks sulle siis Hera80 enam ei sobi. Proteiin nagu iga teine.Ma ei tea, puht huvi ja kogemuse pärast mõtlesin proovida midagi muud vahelduseks. Aga kui edasi kasutada Hera80’t, siis segada seda Dextroga massi eesmärgil on õige?
mai 22, 2009 at 8:34 e.l. #197647Kristjan-Johannes Konsap
MemberNimelt alati kui FitShop’is ringi vaatan, uurin foorumist erinevate gainerite/proteiinide kohtas tagasisidet/lisainformatsiooni. Seekord jäi silma siis Prode90, millel küllaltki suur valgusisaldus. Nagu ikka, lükkasin nime otsingusse ja avastasin, et sellest valgust foorumis vaid üks kord sõna võetud ja seegi FitShop’i teemas. Niisiis, kas keegi on proovinud, oskab mingit informatsiooni anda, kas hea, kas halb? Saan aru, et tegu on küllaltki aeglaselt imenduva proteiiniga ja süsikate ja rasvade sisaldus minimaalne, seega kas peaks tarvitama segatuna näiteks Dextroga?Ei ole otseselt plaanis endal seda proovida, aga samas mõte käis läbi küll. Mis arvate asjast?
Minu arust tegu üpris huvitava tootega, võrreldes Maito90 või Promixiga on hind soodsam, laktoosi-, süsivesikute- ja rasvasisaldus on pea olematu, valgusisaldus 90g 100g kohta.
Minu arust sobiks eriti hästi enne trenni, sest kaseiin on teatavasti antikataboolsema efektiga kui puhas vadak. Samas võib ka taastusjoogis olla vadakut ja kaseiini 1:1. Kui juba enne trenni võtta siis ma arvan, et süsivesikuallikaks juurde lisada pigem Malto6 kui Dextrot.
Prode90 on väga uus toode, seega ma ei imesta, et selle kohta kasutajate kommentaare ei leia. Samas on tegu hea tootega ja tema populaarsus kindlasti kasvab, kui selle olemasolu rahva teadvusesse jõuab.
mai 22, 2009 at 10:37 e.l. #197672moosese10k2sku
MemberVarsti peab iga korra jaoks eraldi valgupublri ostma
üks on hommikul ärgates
järgmine enne trrenni
kolmas peale trenni
ja neljas siis prode90
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2009 at 10:51 e.l. #197674Jarmo Oberst
MemberKui toitumine paigas pole ühtegi pulbrit vaja.
mai 22, 2009 at 11:24 e.l. #197678moosese10k2sku
MemberIkka ei väsita korrutamast, isegi kui see lause ei lähe üldse teemasse.
See oli lihtsalt naljaga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.