Probleemne keskosa(alaselg,küljed ja kõht)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Probleemne keskosa(alaselg,küljed ja kõht)
- This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Handy.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2009 at 8:38 p.l. #15234
Handy
MemberTere,mul on mure,probleemi teeb minu keha keskosa(küljed,kõht ja alaselg)
Ma teen nädalas juba 5 isegi 6 korda trenni,jälgin oma toitumist,ning nö pääste rõngast lahti saa!tee mis tahad!
Ehk oskate midagi soovitada?Akki peaksin mingeid eriti tugevaid rasvapõletajaid tarbima…Loodan et oskate midagi soovitada,Tänud
märts 23, 2009 at 8:42 p.l. #187999Raivo Piiber
MemberMis tähendab “jälgid toitumist?”
märts 23, 2009 at 8:51 p.l. #188001FG
MemberSööb peegli ees?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2009 at 8:52 p.l. #188002Handy
MemberMis tähendab “jälgid toitumist?”no söön tervislikult,söön väikseid portsjoneid ning enne magama minekut 3kuni 4 tundi ei söö samuti.Magusat ka üldse ei söö!
märts 23, 2009 at 8:54 p.l. #188003Handy
MemberSööb peegli ees?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei söö.Kas peaks?kuidas see mind aitab?
märts 23, 2009 at 8:55 p.l. #188004Raivo Piiber
Memberno söön tervislikult,söön väikseid portsjoneid ning enne magama minekut 3kuni 4 tundi ei söö samuti.Magusat ka üldse ei söö!Järgmine küsimus – mis on sinu arvates tervislik toitumine? Ja kui väike on väike portsjon? Jne jne. Toitumisalaseid teemasid (artiklid ja foorumid) on siin lõputult, vaata ja uuri ning siis võrdle oma toitumisega. Sõltumata sellest, kas treenid teadvuse kaotuseni või mitte – ikka on toitumine kõige alus, nii kaalu langetamisel, selle hoidmisel kui ka tõstmisel. Ja tihti on ka peegel parem kohtunik kui kaal!
märts 23, 2009 at 8:57 p.l. #188005FG
Memberei söö.Kas peaks?kuidas see mind aitab?Ei aitagi kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma üritasin nalja teha. Vabanda, läks jah vähe üle piiri ja OT-ks pealegi.märts 23, 2009 at 8:58 p.l. #188006Raivo Piiber
MemberEi aitagi kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma üritasin nalja teha. Vabanda, läks jah vähe üle piiri ja OT-ks pealegi.Pai-pai-pai, sa väike naljahammas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2009 at 9:04 p.l. #188012Handy
MemberJärgmine küsimus – mis on sinu arvates tervislik toitumine? Ja kui väike on väike portsjon? Jne jne. Toitumisalaseid teemasid (artiklid ja foorumid) on siin lõputult, vaata ja uuri ning siis võrdle oma toitumisega. Sõltumata sellest, kas treenid teadvuse kaotuseni või mitte – ikka on toitumine kõige alus, nii kaalu langetamisel, selle hoidmisel kui ka tõstmisel. Ja tihti on ka peegel parem kohtunik kui kaal!Tervisliku toitumise juures pean oluliseks mitmekesisust,söön kõike(piimatooted,liha,juurvilja,puuviljad,kala,leiba jne)Portsjon on väike,korraga palju ei mahugi :)Ma ise arvan kyll ,et toitun korralikult.
Kehakaal muidu mulle muret ei teegi,sest treenieriga tegime hiljuti rasva protsendi mõõtmist,see oli trenniga niigi liiga palju 3 kuuga langenud 23%lt 18 või 19 %le.Hea tulemus ju?Ning kaal 60kg 176cm pikk naisterahvas minu arvutuste põhjal isegi alakaal vist natuke Aga nn. päästerõngas ei kao kuhugile!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.