Probleemid Rinnaga
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Probleemid Rinnaga
- This topic has 30 replies, 16 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
KK2005.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2008 at 10:10 e.l. #142423
KK2005
MemberNo aga kui teha peale rööbaspudel surumist horisontaalpingil surumist, siis ei maksa vanu raskusi peale lappidagi. Võtab ikka jõudu küll.Õigesti tehes on see üks parimaid, kui mitte parim, massiharjutus rinnale. Seda tehes pane pea rinnale ja kalluta kergelt ette, vajadusel võid jalad kõverdatuna taga hoida – aitab tasakaalu hoida. Lase sügavale, ning ära tee suuri puhkepause, 30sek käib küll. Selle harjutuse puhul on intensiivsus väga oluline, niiet ära tõesti kaua puhka.
See harjutus on ka neile, kellel ei taha rinna alumine osa hästi välja paista.
Hakkan tänasest tegema seda harjutust. Aga siis mul rinnale juba kuus harjutust see vähe palju pole we?? Teen kaldpinnal surumist, lendamist kaldpinnal, lamades surumist, lamades lendamist, pulloverit ja rööbaspuid. Ennem olid kavas eelnimetatudest esimesed neli.
veebruar 25, 2008 at 10:17 e.l. #142425zon
MemberKunagi pole palju kui jaksu on….eriti kui korra nädalas rinda teed
veebruar 25, 2008 at 3:50 p.l. #142442big poppa pump
MemberHakkan tänasest tegema seda harjutust. Aga siis mul rinnale juba kuus harjutust see vähe palju pole we?? Teen kaldpinnal surumist, lendamist kaldpinnal, lamades surumist, lamades lendamist, pulloverit ja rööbaspuid. Ennem olid kavas eelnimetatudest esimesed neli.Kui pole päris kindel, kuidas rinda väga hästi läbi töötada, siis soovitan seda:
Horisontaalpingil lendamine (2 seeriat kerge raskusega, soojenduseks ja vere “käima saamiseks”)
Rööbaspuudel surumine (3 seeriat, igas seerias 10 kordust, puhkepapus 30sek)
Horisontaalpingil surumine (3 seeriat 8-12)
Pullover (kas kangi või hantliga, võid ka mõlemaga. 2*10)
Kaldpinnal surumine hantlitega (3*8-12)
Lõpetuseks venita korralikult. Võid ka staatilise venituse lõppu lisada. Väga hästi töötab selline jaotus.
veebruar 25, 2008 at 4:02 p.l. #142443ristokru
MemberHakkan tänasest tegema seda harjutust. Aga siis mul rinnale juba kuus harjutust see vähe palju pole we?? Teen kaldpinnal surumist, lendamist kaldpinnal, lamades surumist, lamades lendamist, pulloverit ja rööbaspuid. Ennem olid kavas eelnimetatudest esimesed neli.Minu jaoks oli kuus liiast või tähendab polnud mõttet nii palju harjutusi teha. Alles hiljuti tegin siiani 5-6harjutust rinnale, nüüd teen 3 ja rind kasvab paremini!!! Aga see võibolla ka inviduaalne. Ise teen hetkel kaldpingil surumist, hor. surumist, neg. hantlitega. Aga ikka nii ,et viimased keegi aitab sõrmega kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ,et ise ei soovita nii palju harjutusi.Loodan ,et abi
veebruar 25, 2008 at 4:46 p.l. #142445big poppa pump
MemberMinu jaoks oli kuus liiast või tähendab polnud mõttet nii palju harjutusi teha. Alles hiljuti tegin siiani 5-6harjutust rinnale, nüüd teen 3 ja rind kasvab paremini!!! Aga see võibolla ka inviduaalne. Ise teen hetkel kaldpingil surumist, hor. surumist, neg. hantlitega. Aga ikka nii ,et viimased keegi aitab sõrmega kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ,et ise ei soovita nii palju harjutusi.
Loodan ,et abi

Minu poolt toodud harjutusi tundub võib-olla ka palju, kuid lendamine on võrdne venitamisega lõpus. Trenn algab ikkagi rööbaspuudel surumisega, niiet 4 harjutust.
Ma kasutasin vanasti jõutõstja surumistehnikat, käed rohkem keha poole kaldu, ning see küll lihast ei tahtnud hästi kasvatada. Õigesti surudes, või siis vähemalt lihaskasvu koha pealt õigesti surudes on isegi horisontaalpingil surumine väga väsitav rinnale. Siis oleks jah vaid 2-3 harjutust vaja. Eelnev väsitamine enne horisontaalpingil surumist on aga soovitatav niikuinii, ning rööbaspuudel surumine on selleks just hea.
veebruar 25, 2008 at 4:53 p.l. #142446Samakamees
MemberKlassikaline rinnapäev
Horisontaalpingil surumine
Kaldpingil surumine hantlitega
lendamine
Teinud seda pea eluaeg (trenni eluaeg või noh saad aru küll) ja rinnalihas vist kõige arenenum lihas mul. Vähemalt visuaalselt
veebruar 25, 2008 at 5:49 p.l. #142456T6nu69
MemberKlassikaline rinnapäevHorisontaalpingil surumine
lendamine
Teinud seda pea eluaeg (trenni eluaeg või noh saad aru küll) ja rinnalihas vist kõige arenenum lihas mul. Vähemalt visuaalselt
Lendamist teed nagu Arnold siin?
veebruar 25, 2008 at 5:54 p.l. #142461KK2005
MemberKlassikaline rinnapäevHorisontaalpingil surumine
lendamine
Rene sul on jah rind päris hea olen ise näinud.Oma silm on kuningas. Ma ka seda sama teinud mis sina päris kaua aega aga tulemusi suurt pole. Mul rind probleemne lihas nagu ma olen aru saanud ,aga palju seeriaid ja kordusi seerjates sa nende harjutuste puhul teinud oled??
veebruar 25, 2008 at 6:03 p.l. #142463matti
MemberKui sind vaevab väike mure,
võta laen,ja saabki suureks
veebruar 25, 2008 at 6:08 p.l. #142464KK2005
MemberSee ongi paljudel probleemne lihasgrupp, mul endal ka ei taha hästi areneda.See on geneetikas kinni.Aga mis harjutusi sa teed rinnale???
veebruar 25, 2008 at 6:37 p.l. #142468Samakamees
MemberLendamist teed nagu Arnold siin?Jah , ülevalt lasen hantlid ainult natuke rohkem koomale , muidu sama
veebruar 25, 2008 at 6:39 p.l. #142471Samakamees
MemberRene sul on jah rind päris hea olen ise näinud.Oma silm on kuningas. Ma ka seda sama teinud mis sina päris kaua aega aga tulemusi suurt pole. Mul rind probleemne lihas nagu ma olen aru saanud ,aga palju seeriaid ja kordusi seerjates sa nende harjutuste puhul teinud oled??Ma ise arvan , et ta hakkas kasvama mul 3-4s ja 8-10 kordust. Praegu rinnale eriti rõhku ei pane , treenin natuke , et ära ei vajuks
6x ja alla selle on praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2008 at 7:19 p.l. #142494zon
MemberJah , ülevalt lasen hantlid ainult natuke rohkem koomale , muidu samaMinu arust on veel eriti effektiivne alumises venitatud faasis haoida 1-2 sek ja siis sujuvalt üles. negatiivne faas jälle kerge pigurdusega ja seisatada alumises jne… poovige kellel rinnaga probleeme, minul mõjus…!
veebruar 25, 2008 at 9:33 p.l. #142517KK2005
MemberKui sind vaevab väike mure,võta laen,ja saabki suureks
Pole see mure minujaoks nii väike midagi.
veebruar 25, 2008 at 9:54 p.l. #142519rapur
MemberMinu jaoks oli kuus liiast või tähendab polnud mõttet nii palju harjutusi teha. Alles hiljuti tegin siiani 5-6harjutust rinnale, nüüd teen 3 ja rind kasvab paremini!!! Aga see võibolla ka inviduaalne. Ise teen hetkel kaldpingil surumist, hor. surumist, neg. hantlitega. Aga ikka nii ,et viimased keegi aitab sõrmega kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ,et ise ei soovita nii palju harjutusi.
Loodan ,et abi

Täiesti õige tähelepanek,
3, maximum 4 harjutust, rohkem pole vajagi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.