Skip to main content

Probleemid kaalu alandamisega

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Probleemid kaalu alandamisega

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    dzinn
    Member

Olen 21aastane üliõpilane ja treenin praegu keskmiselt 5 korda nädalas. Umbes 40% treeningutest on aeroobne (enamasti jõusaalis rattasõit, vahel ka ergomeeter) 60% jõusaalitrenn. Pärast suvel saadud tõsist põlvevigastust trenni ei teinud ja uuest aastast alustasin uue hooga. Eesmärgiks on rasvaprotsendi vähendamine.

Pikkus 185cm

Kaal 94kg

Postitan ka oma argipäeva menüü.

9.15 Hommikusöök

3 võileiba väherasvaste juustu, singi ja võiga

tee

10.00 Treening

11.30 Trennijärgne sheik

13.30 Lõunasöök

Mõnes ülikooli sööklatest/kohvikutest

Tavaliselt eelistan kala või kanafileed kartuliga ja salatiga, mis sinna juurde käib

300ml apelsinimahla

19.00 Õhtusöök

Kanafilee/lihapallid/muu sarnane poolfabrikaat koos makaronide või riisiga, kõrvale paprika ja kõrvitsasalatit

21.30 Viimane toidukord

300g kakao kohupiima 2,5%

marten66
    Member

Millest sheik koosneb?

Kas loen õigesti välja, et teed 5 korda nädalas 1-1,5 tundi trenni?

Selline hommikusöök proovi kohupiimaga asendada. Parem kui võikude süsivesikud.

dzinn
    Member

Sheiki panen ühe mõõdulusikatäie pulbrit, mis koosneb väidetavalt 130 cal, milles 2g rasva ja 23g proteiini ja 4g süsivesikuid (tegemist on USA päritolu tootega). Sellele lisan veel umbes teelusikatäie viinamarjasuhkrut. Trenni koha pealt said õigesti aru.

Aile
    Member

Millest sheik koosneb?

Kas loen õigesti välja, et teed 5 korda nädalas 1-1,5 tundi trenni?

Selline hommikusöök proovi kohupiimaga asendada. Parem kui võikude süsivesikud.

…. või üks suuremat sorti omlett hommikul. Aitaks juba üsna palju.

argoll
    Member

95kg mehe kohta sööd ikka suht vähe.Peale selle teed veel 5x nädalas trenni.Lihtsam oleks Sul ikka mingit konkreetset kava järgida.

Argo

joonast
    Member

Sheiki panen ühe mõõdulusikatäie pulbrit, mis koosneb väidetavalt 130 cal, milles 2g rasva ja 23g proteiini ja 4g süsivesikuid (tegemist on USA päritolu tootega). Sellele lisan veel umbes teelusikatäie viinamarjasuhkrut. Trenni koha pealt said õigesti aru.

Peale trenni tarbid ainult ühe teelusikatäie süsivesikuid?! Peale trenni on sv-d väga tähtsad. Sv-d peaks olema mitte vähem kui valku

dzinn
    Member

Mul on selline kehatüüp, et kaalu lisandub väga kergesti. Seepärast ma üritangi mitte liiga suurtes kogustes süüa ja mitte liiga palju rasvu ja liigseid süsivesikuid tarbida. Kaalunumbrist ma ennast väga häirida ei lasegi, aga paraku lisandub lisaks lihasele ka rasva päris hoogsalt. Sellest tahaks lahti saada.

joonast
    Member

Piira parem süsivesikute kogust muudel toidukordadel.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.