Skip to main content

probleem uue kava leidmisel.

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » probleem uue kava leidmisel.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    p2rt
    Member

Olen aasta kasutanud West side kava, praegu nagu motivatsioon on natuke ära kadunud kuna tulemust ei tule, kuigi puhkusi on olnud ja ületegemist ei saa olla. Mõtlesin, et äkki on kava liiga kaua tehtud ja muutub juba igavaks iganädal samamoodi treenida ja ei pinguta enam piisavalt tulemuse nimel.

Mõtlesin, et peaks uue kava leidma, aga tingimused oleksid need et ta oleks ikkagi jõuarendamise kava ja ta peaks olema 3 korda nädalas kava, või 4 korda nädalas, mida saab asjalikult 3 päeva peale ümber teha.

Äkki keegi oskab siis aidata?

BULDOOSER
    Member

Proovi 3×3 kava , netis on see kusagil ,vist strength online, puhas jõutõste kava. Olen kuulnud , et mõni on sellega arenenud päris hästi,ainult see on väga raske ja tüütu kava,olen ise proovinud. Ise tegin seda viimati ,kui õlg ei lubanud suurte raskustega suruda. Kava koosneb kahest kuuajalisest tsüklist ,esimene on nagu mahutrenn. Surumist tehakse u.60 prossa maksimumist üle päeva. Kes, nüüd tahab õelda , et ära ei taastu, siis suud kinni ja proovige ise järgi .Ühte lihast , kord nädalas ei ole mingi reegel. Ahjaa ,kõrvalmõjuna lähevad jalad ja rind jämedaks.

Bulletproof
    Member

siin amazonis on ka treeningkavad üleval. võid mõnda neist proovida.

Bulletproof
    Member

Tööriistad->Treeningkavad

wicked
    Member

http://www.deepsquatter.com/strength/archives/korte.htm

kas sa mötled seda BULLDOSER?

üks küsimus ainult, et kas siis muid harjutusi seal ei tehta üldse?

BULDOOSER
    Member

Jah on küll sama kava. Lisaks võiks teha ainult kõhtu ja õla tagaosa , kui on vaja, aga kui sinna veel midagi lisada läheb paljuks.Raskused peaks panema realistlikud , nii , et esimesed kaks nädalat oleks suht kerge oma seeriad ära teha.

p2rt
    Member

vaatasin kava üle – no ei oska öelda, tundub liiga lihtne või selline et äkki ei tule arengut ja 8 nädalat läheb raisku?

Kas see ei ole probleem et mu maksimumid pole eriti suured? rinnalt ilma särgita 125, jõutõmme umbes 190-200.

Näiteks vahe on sees: minu 60% on 75kg ja pean sellega 4 nädalat tegema, aga mingi profi 60% on 150kg nt.

Kas üldse areneksin niiväikeste raskustega tehes?

markoki
    Member

See väike raskus peaks kuigipalju lihase massi arendama, et oleks millele järgmise osaga kavast jõudu anda. Ja lisaks aitab natuke lihasel puhata, et mõne kuu pärast jälle maksimumi anda. Lihas ei jõua nagunii koguaeg tippvormis olla.

Kuna Sa ütlesid, et tulemus seisab, siis pole ju hullu kui ära katsetad. Halvemaks ei lähe kindlasti, kuna 3x nädalas väikese raskusega tehes säilitad igati oma max tulemuse. 72,5…80kg ja sellega 6…8 seeriat 6 kordusega polegi nii väga kerge (kui maksimum 125kg). Seeriad kurnavad lihase korralikult ära. Ja tee ikka korralikult, nagu reeglite järgi surumine käib.

BULDOOSER
    Member

Eheeeee, ega garantiid ei saa anda , et tulemus paraneb , lihtsalt üks variant.Mulle see sobib just tänu sellele , et trenniraskused on väikesed , saab vigasena ka teha.Olen selle kava esimest poolt teinud ka õlale , peale vigastust, et ei peaks kohe suurte raskustega lõhkuma hakkama ja sobis väga hästi. Westside aga on tegelt parim , eeldades , kasutad võistlustel trikoosid ja ka kiiret küki trenni teed trikooga.

builder
    Member

MARKOki paneb öiget teksti ja nii praktikas ka nii om,mitte ainult teoorias! et areneda,peab lihastele ju vaheldust pakkuma. igasugu nilbeid trikke nendega tegema. lugege vahepeal netist voi lektüüri ka ju selle kohta kövasti , kui ei oska enam lugeda ka ,sis lootes teiste öpetustele mingit arengut küll ei looda

wicked
    Member

äkki räägid vöi näitad(mingi link) milline see westside kava on?

BULDOOSER
    Member

Westside kohta on netis piisavalt infot .Proovi http://www.elitefts.com, seal saab ka küsimusi küsida sellidelt , kes kükivad üle 450 kilo.

isapoeg
    Member

Kas tõesti ainult kolm harjutust on kogu trenn?

Tundub kuidagi väga kummaline.Ei kahtlegi selle treeningprogrammi mõjus aga kas siis teised lihased nagu õlg ja biitseps ei jää arengus maha ?

Keegi võiks nende protsentide kohta seletada eesti keeles ei saanud hästi aru.

BULDOOSER
    Member

Protsendid on seal kõik kirjas . Kolm korda nädalas 58 prossaga ,siis 60,62,64.Kui võistlema pole plaanis minna ,siis võiks selle esimese poolega kavast ka piirduda.

BULDOOSER
    Member

See kava on jõutõstjatele , biitseps on suht ebaoluline lihas ja ega seda kava ei pea elu lõpuni tegema , kui üldse.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.