Probleem süveneva jõulangusega. südamelihaste põletik. 17a.
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Probleem süveneva jõulangusega. südamelihaste põletik. 17a.
- This topic has 31 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
drazo.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2005 at 4:14 p.l. #59474
drazo
Memberläbi keemiliste protsesside sünteesides.
ehk inimkäe läbi toodetud ja see on minu veendumuste vastu.
söön seda, mida annab ka loodus ja inimesed lihtsalt masiniseerinud on:)
september 19, 2005 at 5:48 p.l. #59480bohemianrhapsody
MemberKohupiim on siis ka keemia. Hapupiim jne… hapendamine on ka keemiline protsess.
Trenni koha pealt võiksid rahulikumalt võtta. Alguses tee kergemalt, et keha üldse aru saaks, mida sa teed. Kui sa peale suvist pausi jälle rapsima hakkad, siis loomulikult tuleb blokk ette.
Kui on juhtunud, et nt 6 päeva pole saanud trenni teha (nt haiguse tõttu), siis esimese nädala teen nn sissejuhatavad treeningud, et organism kohaneks koormusega.
september 20, 2005 at 6:04 e.l. #59483drazo
MemberAga oskab keski siis öelda mulle mõnda kiirestiimenduvat looduslikku valgurikast toitu?
september 20, 2005 at 6:14 e.l. #59484Aksel
MemberLäbi keemiliste protsesside sünteesides…
Ma pole tõesti nende pulbrite tootmise kõigi detailidega kursis, kuid usun siiski, et ka Sulle peaks olema nende pulbrite seas sobilikku. Saan aru, et isolaati sisaldavad pulbrid on Sulle vastuvõetamatud (seal on valku töödeldud), kuid kuidas on lihtsate/tavaliste konsentraatidega? On olemas nii soja kui ka vadaku konsenrtaate – seal ei ole valku töödeldud/mõjutatud. Lisaks kõigele see ka kõige odavam!
On muidugi ka kõiksugu sojajahud, kuid minuarust ei erine need sisuliselt millegipoolest sojakonsentraadist. Siis just töötlemise seisukohalt. Aga kahjuks pole ma keemik, et suudaksin nii peenikesi vahesid läbinäha.
september 20, 2005 at 6:38 e.l. #59486Rambo vend
MemberMees, sul on kõige tavalisem süsivesikute puudus! Arvesta kokku, kas sa saad oma valgukogusega võrreldes piisavalt süsivesikuid. Ma ei oska teaduslikult seletada, miks palju valku ja vähe süsivesikuid jõuetust tekitab, aga niimoodi see on. Ise olen mõnikord teinud süsivesikute laadimist, siis on tõesti nii, et kui esmaspäeval ja teisipäeval panna ainult valgule rõhku, siis kolmapäeval on juba pilt taskus.
september 20, 2005 at 8:02 e.l. #59489drazo
MemberIse ei oska selle kohta miskit öelda. Toon siis ära enda toitumisplaani üldjoont5s.
Laupäev ja pühapäev – toitumine korrapäratu.
E-R üldjoontes:
7:00 võileivad
12:00 kergem eine – ntx risotto, võileivad, kohupiima natukene jms.
14:05 kahekäigulin ekooli lõuna
15:45-17:00 trenn
17:20 170g kohupiima koos kõva moosikogusega
17:45 kahekäiguline kooli õhtusöök
20:00 korralik praad – kartulid, makaronid või riis liha, muna, pelmeenide vms.
22:00 80g kohupiima, võileivad
ja magama.
Soovitus? Süsivesikutest võib puudu küll olla. Kooli toitumist muuta ei anna, kuid ülejäänud korrad saaks asendada küll.
september 20, 2005 at 8:14 e.l. #59490ROtter
MemberKella 7-12 on väga pikk söögipaus,midagi peaksid süsivesikuterikast sööma.
september 21, 2005 at 3:45 e.l. #59506ROtter
MemberMees, sul on kõige tavalisem süsivesikute puudus! Arvesta kokku, kas sa saad oma valgukogusega võrreldes piisavalt süsivesikuid. Ma ei oska teaduslikult seletada, miks palju valku ja vähe süsivesikuid jõuetust tekitab, aga niimoodi see on. Ise olen mõnikord teinud süsivesikute laadimist, siis on tõesti nii, et kui esmaspäeval ja teisipäeval panna ainult valgule rõhku, siis kolmapäeval on juba pilt taskus.Süsivesikud on kõige esmasema tähtsusega energiaallikad lihastele.Kuna keha süsivesikutevarud on väikesed,nende kulu aga suur,siis ainus võimalus organismi normaalse talitluse ja kehalise võimekuse säilitamiseks on kindlustada süsivesikute suur osakaal 55-60% toidust.Inimese vajadus süsivesikute järele suureneb koos kehalise aktiivsuse suurenemisega.
Valkudel on ehituslik ja ensümaatiline tähtsus.
Kuigi nii süsivesikute kui valkude energeetiline väärtus on võrdne -4kcal/g ,annavad valgud 20% kogu organismi energiavarudest.Seda suurt energiahulka kasutab keha aga vähe,kuna valkude muud ülesanded on organismis palju olulisemad.
september 21, 2005 at 4:17 e.l. #59507drazo
Membersiis süsivesikuid ja millisel kujul rohkem tarbida?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2005 at 5:58 e.l. #59508ROtter
MemberSüüa tuleb päeva jooksul süsivesikuterikast toitu 5-7 korda.Tuleb kombineerida üheaegselt kiiresti ja aeglaselt imenduvaid süsivesikuid(nt.täisteraleib koos kohupiima ja keedisega).See on vajalik selleks,et säilitada pidevalt stabiilset veresuhkru taset.Ühe tunni jooksul imendub 60 g süsivesikuid.
september 21, 2005 at 6:47 e.l. #58332Rambo vend
MemberIse ei oska selle kohta miskit öelda. Toon siis ära enda toitumisplaani üldjoont5s.Laupäev ja pühapäev – toitumine korrapäratu.
E-R üldjoontes:
7:00 võileivad
12:00 kergem eine – ntx risotto, võileivad, kohupiima natukene jms.
14:05 kahekäigulin ekooli lõuna
15:45-17:00 trenn
17:20 170g kohupiima koos kõva moosikogusega
17:45 kahekäiguline kooli õhtusöök
20:00 korralik praad – kartulid, makaronid või riis liha, muna, pelmeenide vms.
22:00 80g kohupiima, võileivad
ja magama.
Soovitus? Süsivesikutest võib puudu küll olla. Kooli toitumist muuta ei anna, kuid ülejäänud korrad saaks asendada küll.
Sellise menüü puhul küll ühestki toitainest puudus ei tohiks olla. Samuti suudab sellise toitumise juures mitte rasvuda ainult kasvav organism. Kui oled veel kasvueas, siis võib jõuetus olla seotud ka sellega, et kõik organid (süda) ei jõua veel kasvule järgi. Kas kiiresti püsti tõustes lööb kõrvus kohisema? Palju vanust on?
september 21, 2005 at 6:51 e.l. #41646leopold
MemberKeskmiselt 60g/h sõltuvalt kaalust?
september 21, 2005 at 7:34 e.l. #41649ROtter
MemberKeskmiselt 60g/h sõltuvalt kaalust?60 g tunnis kahe esimese koormusjärgse tunni jooksul,hiljem 25 g tunnis.Kokku on ööpäevane süsivesikute vajadus 8-12 g/kg kehakaalu kohta sõltuvalt treeningkoormusest.
september 21, 2005 at 4:09 p.l. #59524drazo
MemberVanust on 17. Jõuetust kasvamisest kohe kindlasti pole.
OldMan ehk aidaksid toitmust modifitseerida siis nõnda, et toitainetest puudujääke ei teki?
Kaalu on mul 73kg.
september 21, 2005 at 4:15 p.l. #59525 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.