Skip to main content

Probleem Rindkerega

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Probleem Rindkerega

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    murelaps12
    Member

Tere, olen 17 aastane poiss ja sooviks natukene abi.

Tegelen spordiga ja keha on selline enamvähem, rinnalihast on, kõhulihast on. AGA probleem seisneb selles et mitte kuidagi ei saa kahte konti ära rindade alt. Lihtsalt 2 konti paistavad välja, niisiis soovikski teada kuidas neist vabandeda, milliste treeningutega või kas üldse on

kunnar
    Member

Esmapilgul tundub, et rohkem söömine võiks aidata.

kalmer87
    Member

Käi jõusaalis ja söö korralikult küll tuleb hetk kui lihasmass nad kinni katab. Või lihtsalt harju oma keha eripäradega ja ära pööra liialt tähelepanu mõttetutele pisiasjadele.

murelaps12
    Member

Esmapilgul tundub, et rohkem söömine võiks aidata.

söön väga korralikult, hommikul putru, lõunal korraliku prae, õhtul korraliku prae + muidugi näksimist. Hantlitega ei ole võimalik seda ära treenida

?

Ilmselt ei ole see ikkagi piisav. Noorest peast üsna tavaline. Tee trenni, söö veel ROHKEM, hari ennast tervisliku toitumise ja trenni valdkonnas ning tule paari aasta pärast tagasi. Olen enam kui kindel, et oled liiga kondine.

Võid enda pikkuse ja kaalu siia visata, see ütleks kõik põhimõtteliselt.

murelaps12
    Member

Ilmselt ei ole see ikkagi piisav. Noorest peast üsna tavaline. Tee trenni, söö veel ROHKEM, hari ennast tervisliku toitumise ja trenni valdkonnas ning tule paari aasta pärast tagasi. Olen enam kui kindel, et oled liiga kondine.

Võid enda pikkuse ja kaalu siia visata, see ütleks kõik põhimõtteliselt.

Võin päris kindlalt öelda et tervislikult ma toitun, puuviljad on igapäevane (eelistan puuvilju krõpsudele ja kommidele)

176cm, 65kg

oskab keegi mingid jõuharjutused välja kirjutada millega oleks mul efektiivne seda rinda, rinna alust või mis iganes treenida et need kondid ära ssaaks peidetud.

Baasharjutused. Ainult rinda tehes need ära ei kao, sest keha ei kasva lihtsalt niimoodi. Vaja on kogu keha suuremaks saada. Parimad harjutused massi jaoks – Kükk, jõutõmme, rinnalt surumine. Kui pisut kogemust juurde tuleb võib lisada ka rebimised, rinnalevõtud, tõukamised ..

/paks sa kohe kindlasti ei ole kui rinnalihast ja kõhtu näha on. Massi tõstmine lihase arvelt on kasuks. Paras vanus ka alustada jõutreeningutega : )!

Archangel
    Member

söön väga korralikult, hommikul putru, lõunal korraliku prae, õhtul korraliku prae + muidugi näksimist. Hantlitega ei ole võimalik seda ära treenida

?

Liiga üldine. Ei ütle sinu toitumise kohta suurt midagi. Hommikul ainult puder on küll lahja.

Võin päris kindlalt öelda et tervislikult ma toitun, puuviljad on igapäevane (eelistan puuvilju krõpsudele ja kommidele)

176cm, 65kg

oskab keegi mingid jõuharjutused välja kirjutada millega oleks mul efektiivne seda rinda, rinna alust või mis iganes treenida et need kondid ära ssaaks peidetud.

Puuviljade lisamine menüüsse on küll hea, aga ei tee veel kõike tervislikuks. Võid sõnnikule ka kirsse peale panna, aga sõnnik on ta ikka.

Kaal on sul ilmselgelt veidi madal. Pigem sobilik tütarlapsele. Sinu pikkuse juures ei oleks isegi +20kg midagi ebanormaalselt. Kuid 20kg liha kasvatamine võtab muidugi paar aastat aega.

Pane enda prioriteedid paika – kui soovid max. tulemusi siis vaja treeningkava ja toitumiskava professionaalselt treenerilt. Kui tahad ise nokitseda siis loe ja uuri võimalikult palju toitumise ja trenni kohta.

Kodus on vägagi võimalik algajal piisavalt lihasmassi kasvatada. Tuleb ainult korralikult süüa ning võimalikult palju end liigutada – mida raskem seda parem.

gmaster
    Member

Kaalu tõustes tõenäoliselt kaovad. Jätka treeninguid ja söömist:)

murelaps12
    Member

suured tänud igastahes, eks ma üritan siin vaikselt nokitsema hakata, uurmis toitumise ja treeningute kohta siit foorumist veel veidi ja siis võiks algust teha.

Kimber
    Member

Küsi nõu treenerilt.

Jõudu!

Mart Muru
    Member

Korraliku trenni ja toitumisega pole 2 aasta pärast nendest kahest kondist haisugi!

Autor
    Postitused
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.