probleem proteiiniga
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » probleem proteiiniga
- This topic has 22 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 12 months tagasi by
theONE1.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2006 at 11:54 e.l. #6613
kultuur
Memberlasin sõbral venemaalt proteiini tuua ja kui kätte sain sis oli kirjas seal et valmistamis aasta 2004 ja säilib 8 kuud

kas proteiinil on yldse silline asi nagu säilivusaeg
veebruar 9, 2006 at 11:57 e.l. #70139Tsaar
Memberloomulikult on
veebruar 9, 2006 at 12:00 p.l. #70140Ott Kiivikas
MemberSelle Vene valguga on üldse nii, et keegi ei tea mida see täpselt sisaldab. Iseenesest see ´, et sõber ostis rohkem kui aasta vana kaupa kuskilt, see näitab, et mingist tervisekaitsest on seal küll asi kaugel. Igal toiduainel on säilivusaeg, selge on see, et toidulisad ei rikne päevapealt nagu piim jms. kuid aasta on natuke paljuvõitu minuarvates, poleks vaja hakata proovima, kas istud peldikus või oled arsti juures selle mõnesaja krooni pärast. Eelistage ikka neid kaupu mida selles keskonnas pakume, need on tervisekaitses kinnitatud ja kui midagi juhtub on keda süüdistada, kuid kelle juurde sa selle vene valguga lähed?
veebruar 9, 2006 at 12:19 p.l. #70144Ask4more
MemberOlen Ott i jutu alati pidanud reklaamiks ! Aga! Kuramus ta reklaamib ikka õigeid ja parimaid asju pole midagi teha . Enne ei uskunud kui ise kasutama hakkasin.
veebruar 9, 2006 at 12:41 p.l. #70149väike LANG
MemberOsta kusgilt mujalt valku. Eestis müüvad päris paljud.
veebruar 9, 2006 at 12:43 p.l. #70150bacardi
Membernu mina ei ütle et need oti reklaamitavad asjad midagi hullu on, aga ise ostsin värske paki whey lemonit, ja kolm nädalat kui seda kasutasin, oli pea igapäev kõht lahti, ja meeldiv see ei olnud, igatahes rohkem seda küll ei taha:)
veebruar 9, 2006 at 1:13 p.l. #70154Ott Kiivikas
MemberMul on Bacardi sugustest meestest kahju, ise lõpetan mõne toiduaine söömise oluliselt kiiremini kui kolme nädala jooksul kui tunnen, et see mulle ei sobi. Nii et ärge kannatage nii kaua kui mingi toode teile ei sobi ja kõrvaltoimete tekkimisel pöörduge arsti juurde. Siiani enesel probleeme ei ole olnud selles osas, tihti väljendavad oma terviseprobleeme konkureerivate saitide käsilased. Aga eks igaüks tea ise kõige paremini keda ta kuulab ja keda usub- teema ammendanud.
veebruar 9, 2006 at 4:13 p.l. #70188come123
Memberkas on võimalik et proteiin suurendab kõhu ümbermõõtu kui ma trennipäeval võtsin 82,5% proteiini:
hommikul ärgates, peale trenni koos süsivesikutega, enne magamaminekut
puhkepäeval ainult hommikul ja õhtul sama kogus u kuu aja vältel
kogus oli u 35-40g valku +peale trenni 40g glükoosi
ise kaalun 69kg
tegin kõike kava järgi
veebruar 9, 2006 at 4:27 p.l. #70195phonkypapa
MemberEi ole võimalik. Üleliigne valk väljutatakse organismist. Oled millegi muuga liialdanud.
veebruar 9, 2006 at 4:46 p.l. #70196Kuup
MemberEi ole võimalik. Üleliigne valk väljutatakse organismist. Oled millegi muuga liialdanud.Kas mingil juhul mitte süsivesikuteks ei lähe?
veebruar 9, 2006 at 4:52 p.l. #70198Mr.Y
MemberKõik kulutamata (üleliigsed) kalorid salvestab keha ju rasvana tagavaraks, seega mis vahet sel on kas valkudest, süsivesikutest või rasvadest need kalorid tulevad. Parandage kui eksin kuid olen üsna kindel et nii on.
veebruar 9, 2006 at 5:22 p.l. #70207come123
Memberei taha uskuda et millegiga liialdan mul just ei ole aega süüa midagi korralikult.magusat kah ei söö.
veebruar 9, 2006 at 5:33 p.l. #70208phonkypapa
MemberKui energiana vaja ei ole, visatakse üleliigne valk organismist välja.
veebruar 9, 2006 at 5:41 p.l. #70211ROtter
MemberOsa viiakse organismist välja, osa ladestub rasvana. Organism ise reguleerib seda vastavalt vajadusele.
veebruar 9, 2006 at 7:03 p.l. #70231tomster
MemberÜleliigne valk väljutatakse organismistKui energiana vaja ei ole, visatakse üleliigne valk organismist väljaValk ei ole mingi imeloom süsivesikute ja rasvade kõrval. Teisisõnu – üleliigne proteiin ladestub organismis täpselt samamoodi kui süsivesikud ja rasvad.
Ning ma arvan, et küsija ei saa sellest targemaks, kui keegi avaldab siin oma arvamust, mille vettpidavust ta kontrollida ei suuda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.