Skip to main content

probleem proteiiniga

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » probleem proteiiniga

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    kultuur
    Member

lasin sõbral venemaalt proteiini tuua ja kui kätte sain sis oli kirjas seal et valmistamis aasta 2004 ja säilib 8 kuud :o

kas proteiinil on yldse silline asi nagu säilivusaeg

Tsaar
    Member

loomulikult on

Ott Kiivikas
    Member

Selle Vene valguga on üldse nii, et keegi ei tea mida see täpselt sisaldab. Iseenesest see ´, et sõber ostis rohkem kui aasta vana kaupa kuskilt, see näitab, et mingist tervisekaitsest on seal küll asi kaugel. Igal toiduainel on säilivusaeg, selge on see, et toidulisad ei rikne päevapealt nagu piim jms. kuid aasta on natuke paljuvõitu minuarvates, poleks vaja hakata proovima, kas istud peldikus või oled arsti juures selle mõnesaja krooni pärast. Eelistage ikka neid kaupu mida selles keskonnas pakume, need on tervisekaitses kinnitatud ja kui midagi juhtub on keda süüdistada, kuid kelle juurde sa selle vene valguga lähed?

Ask4more
    Member

Olen Ott i jutu alati pidanud reklaamiks ! Aga! Kuramus ta reklaamib ikka õigeid ja parimaid asju pole midagi teha . Enne ei uskunud kui ise kasutama hakkasin.

väike LANG
    Member

Osta kusgilt mujalt valku. Eestis müüvad päris paljud.

bacardi
    Member

nu mina ei ütle et need oti reklaamitavad asjad midagi hullu on, aga ise ostsin värske paki whey lemonit, ja kolm nädalat kui seda kasutasin, oli pea igapäev kõht lahti, ja meeldiv see ei olnud, igatahes rohkem seda küll ei taha:)

Ott Kiivikas
    Member

Mul on Bacardi sugustest meestest kahju, ise lõpetan mõne toiduaine söömise oluliselt kiiremini kui kolme nädala jooksul kui tunnen, et see mulle ei sobi. Nii et ärge kannatage nii kaua kui mingi toode teile ei sobi ja kõrvaltoimete tekkimisel pöörduge arsti juurde. Siiani enesel probleeme ei ole olnud selles osas, tihti väljendavad oma terviseprobleeme konkureerivate saitide käsilased. Aga eks igaüks tea ise kõige paremini keda ta kuulab ja keda usub- teema ammendanud.

come123
    Member

kas on võimalik et proteiin suurendab kõhu ümbermõõtu kui ma trennipäeval võtsin 82,5% proteiini:

hommikul ärgates, peale trenni koos süsivesikutega, enne magamaminekut

puhkepäeval ainult hommikul ja õhtul sama kogus u kuu aja vältel

kogus oli u 35-40g valku +peale trenni 40g glükoosi

ise kaalun 69kg

tegin kõike kava järgi

phonkypapa
    Member

Ei ole võimalik. Üleliigne valk väljutatakse organismist. Oled millegi muuga liialdanud.

Kuup
    Member

Ei ole võimalik. Üleliigne valk väljutatakse organismist. Oled millegi muuga liialdanud.

Kas mingil juhul mitte süsivesikuteks ei lähe?

Mr.Y
    Member

Kõik kulutamata (üleliigsed) kalorid salvestab keha ju rasvana tagavaraks, seega mis vahet sel on kas valkudest, süsivesikutest või rasvadest need kalorid tulevad. Parandage kui eksin kuid olen üsna kindel et nii on.

come123
    Member

ei taha uskuda et millegiga liialdan mul just ei ole aega süüa midagi korralikult.magusat kah ei söö.

phonkypapa
    Member

Kui energiana vaja ei ole, visatakse üleliigne valk organismist välja.

ROtter
    Member

Osa viiakse organismist välja, osa ladestub rasvana. Organism ise reguleerib seda vastavalt vajadusele.

tomster
    Member

Üleliigne valk väljutatakse organismist
    Kui energiana vaja ei ole, visatakse üleliigne valk organismist välja

Valk ei ole mingi imeloom süsivesikute ja rasvade kõrval. Teisisõnu – üleliigne proteiin ladestub organismis täpselt samamoodi kui süsivesikud ja rasvad.

Ning ma arvan, et küsija ei saa sellest targemaks, kui keegi avaldab siin oma arvamust, mille vettpidavust ta kontrollida ei suuda.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.