Probleem näoga
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Probleem näoga
- This topic has 62 replies, 24 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
yamikazi.
-
AutorPostitused
-
märts 14, 2007 at 4:11 p.l. #109538
yamikazi
MemberEga see ei tähenda, et sul need 1-2 kg kohe lihast on
Aga mis see siis muud olla võib ? Rasva küll eriti ei kogu ega ei kasva ka

No ütleme siis et kaalu tuleb juurde
märts 14, 2007 at 4:14 p.l. #109540yamikazi
Membernädalas 1-2kg – see on ju meeletu, mitu korda nädalas trenni teed?
märts 14, 2007 at 6:50 p.l. #109557rainisk
MemberSõltub kui kaugele asi arenenud on !
Endal juba pikka – pikka aega see probleem, sai proovitud sadat sorti näohooldust ja puhastust ja mingeid kreeme ja pärmi ja no kõike!Aga ei aidanud… sai siis kopp sellest jamast näol ja läksin nahaarstile !
Arst ütles, et selles staadiumis akne vastu ei aita mitte mingisugune kosmeetika ning kosmeetikaga ravida üritades, oleks läinud mul oma 5 aastat, siis oleks akne ise ära kadunud, jättes näkku armid. Niisiis söön nüüd rohtusi, mis maksavad 2000 eek kuus, haigekassa plekib õnnex 1700 kinni niiet 5 kuud, 90 tabletti kuus ja siis peaks akne läinud olema, ja pooleteist kuu järel on näonahk märksa parem

Soovitan soojalt käia arstil – nemad on oma ala spetsialistid ja suudavad sellele kindlalt piiri panna, ära lase aknel kaugemale areneda ja mine arstile !
Muide – arst ütles (ja ühes selleteemalises voldikus on kirjas) et akne ei tule alati toitumisest , vaid pärilikkusest ja east paratamatult , ma proovisin ka oma toitumist muuda aga midagi ei muutunud !
Sellel rohul võib tekkida kõrvalmõjusi aga suht suva, peaasi et sellest jubedusest lahti saaks ja hing sisse jääks peale seda
!märts 14, 2007 at 7:01 p.l. #109559inside14
MemberOlen sellest rohust kuulnud ja tean ka mõnda inimest kes kasutand ja võin öelda, et see mõjub!Omal see voldik(pigem nagu raamat juba 38lk ja lehe suurus mingi 10×15) olemas ka ning need kõrvalmõjud olid enamasti naiste kohta ei tea miks aga nii ta on!Kui me ikka räägime samast rohust Roaccutane!
märts 14, 2007 at 8:08 p.l. #109575FitMan
Memberkasutasin seda roaccutani neli kuud, nahaarst kirjutab selle välja ainult juhul kui sul on tõsiselt palju punne, üldiselt see töötab sama kuivatuse mehhanismiga mis Akne BP – kuivatab megalt nahka, silma- ja suunurki, käsi(hakkavad kestendama), silmi, need tabletid on tervisele ka mitte kõige paremad, oma osa ütleb juba see ära et sel ajal lapsi mitte teha. Arst rääkis ka et mõnedel tulevad punnid ka isegi peale seda ravikuuri tagasi, ma lootsin et mul nii ei lähe , aga kahe aasta pärast tulid ikkagi tagasi, aga nüüd arst ütles et nii palju ikka pole punne et võiks seda tabletikuuri teha, määrisin siis aasta jagu Differini, see ka kuivatab, aga pole ka suurem asi, aga praegu see Akne BP küll aitab
märts 14, 2007 at 8:52 p.l. #109584MEE
Member1-2kg nädalas

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

märts 14, 2007 at 10:07 p.l. #109589dumonde
MemberNahaarst leiab kindlasti vastuse. Omal oli ka aastaid tagasi suur probleem. nahaarsti juures käik on sellest kasulik, et tõhusad akneravimid on retseptiravimid. Erinevad kreemid, mis siis välja kirjutatakse. Kasutan neid juba aastaid ja väga tõhus on. Lisaks ravimitele tuleb hoolitseda mudugi puhtuse ning näonaha niiskuse eest. St kasutada hommikuti ja õhtuti niisutuskreeme.
Aga kyll arst sulle parima lahenduse leiab.
märts 15, 2007 at 5:57 e.l. #109603Gallas
MemberJa roaccutani peaks treenima kergemate raskustega, nii 50 % ja pikemate kordustega, sest kuur norgestab organismi. Ka oleks parem harvem dussi all kaia, sest roaccutan muudab naha kuivaks.
märts 15, 2007 at 6:53 e.l. #109607ROtter
MemberJa näonahka ei ole soovitav üldse mustade kätega katsuda ega higi pühkida.
märts 15, 2007 at 1:19 p.l. #109629rainisk
MemberJep
Jutt on samast rohust.
Aga kuidas see organismi nõrgestab ? Sellest polnud voldikus sõnagi, arst ei rääkinud midagi ja tulemused on mul pigem paranenud
Aga ma teen trenni väikeste raskustega ka loomulikult !Miks see nii on Oldman ?

Et kestvusaladel peaks laskma higil silma / suhu voolata
?märts 15, 2007 at 1:30 p.l. #109633Gallas
MemberMulle utlesid seda nii nahaarst kui ka Audentese spordiarst. Vahest sa ei kusinud selle kohta? Ja see kais koigi spordialade kohta, mitte ainult jousaali.
märts 15, 2007 at 2:05 p.l. #109635PT London
MemberEt kestvusaladel peaks laskma higil silma / suhu voolata
märts 15, 2007 at 2:16 p.l. #109638Archangel
MemberJa näonahka ei ole soovitav üldse mustade kätega katsuda ega higi pühkida.Nahaarst rääkis mulle, et on suhtkoht levinud valearusaam, et nägu peab pidevalt puhastama jne. Mustus ei tekita aknet, seda tekitab akne bakter. Pidevalt oma nägu nühkides teed sa rohkem kahju kui kasu.
See vähene mustus mis sul tavapäeva jooksul näole koguneb teeb palju vähem kahju, kui see nühkimine puhastamise ajal. Kergelt veega üle loputada või spetsiaalne puhastusvahendiga õrnalt suurem kiht maha pühkida võibolla, aga pidev puhastamine on ei ei.
Muidugi ma pean silmas tavalist mustust mis näole päeva jooksul koguneb, kui kuskil ehitusel töötada vms, siis kindlasti korralikult puhastada…
märts 15, 2007 at 2:17 p.l. #109639ROtter
MemberJepJutt on samast rohust.
Aga kuidas see organismi nõrgestab ? Sellest polnud voldikus sõnagi, arst ei rääkinud midagi ja tulemused on mul pigem paranenud
Aga ma teen trenni väikeste raskustega ka loomulikult !Miks see nii on Oldman ?

Et kestvusaladel peaks laskma higil silma / suhu voolata
?Selle jaoks on peapael või higipael või kuidas ta nimetus oligi, loodud, et higi silma ei läheks.
märts 15, 2007 at 3:32 p.l. #109651Kuup
MemberAsi ei ole nii keeruline, pigem tuleb asi suurest higist, mis teeb näonaha rasuseks ja igast jura koguneb sinna, siis tekivad vinnid. Ei tee trenni – ei teki vinne. Ja kui massilisaja eemaldamine menüüst on löök allapoole vööd, siis oled ikka nõrk küll. Suuremad kogused tavatoitu – vot see on massilisaja.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.