Probleem kaaluga.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Probleem kaaluga.
- This topic has 21 replies, 17 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
scaryx.
-
AutorPostitused
-
august 28, 2009 at 12:05 e.l. #215972
pahandus
MemberTere.
Ma tean,et paljudele ei jõua kohale kuidas on võimalik,et midagi sisse ei lähe inimesele hommikuti,isegi vägisi mitte,mälu palju tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poolteist aastst tagasi kaalusin veel 68kg ja olin 186cm pikk ja oli sama jama.Enamus inimesi kellel sellised jamad on suitsetajad nagu minagi,nii kui ärkasin tegin suitsu ja kohvi ja polnud mittemingisugust isu.
Siis tegin väikese muutuse elus hakkasin trennis käima ja hommikusöögiks Serious massi jooma piimaga kuna see vedel ja see sai enne suitsu sõna otseses mõttes alla vägistatud.
Kuskil pool aastat jõin seda niimoodi kuigi poleks pidanudki niikaua tarbima kuna kuskil kuuga hakkas juba magu ise hommikuti süüa küsima.
Hetkel kaalun 84kg ja väga rahul.
Massilisaja on ikka veel kapis juhuks kui väga kiire hommik ja ei jõua midagi süüa.
Edu!
august 28, 2009 at 5:08 e.l. #215977tereummikust
MemberMul endal on ka probleem kaalutõusuga, no mitte üldse ei taha juurde tulla. Söön küll nagu härg ja teen jõusaali korralikult, kuid kasvada ikka ei taha. Ilmselt on asi selles, et mul on väga kiire ainevahetus ja 90% mu 8 tunnisest tööpäevast möödub ringi jalutades. Sellepärast sööngi juba (ilma shake’ita) päevas üle 4000kcal’i ja ikka probleemid juurdevõtmisega. Raske küll, aga alla ka ei kavatse anda, lihtsalt, et raha kulub nõnda palju, kaua võib (!?)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2009 at 5:41 e.l. #215980ROtter
MemberMul endal on ka probleem kaalutõusuga, no mitte üldse ei taha juurde tulla. Söön küll nagu härg ja teen jõusaali korralikult, kuid kasvada ikka ei taha. Ilmselt on asi selles, et mul on väga kiire ainevahetus ja 90% mu 8 tunnisest tööpäevast möödub ringi jalutades. Sellepärast sööngi juba (ilma shake’ita) päevas üle 4000kcal’i ja ikka probleemid juurdevõtmisega. Raske küll, aga alla ka ei kavatse anda, lihtsalt, et raha kulub nõnda palju, kaua võib (!?)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähe sööd. Sa peaksid sööma alates 5000 kcal ja enam.
august 28, 2009 at 8:07 e.l. #216006emmimees
MemberTeemaalgatajale: ei ole sul vaja mingit “ranget toitumiskava”, söö lihtsalt igal võimalusel(5-6x päevas) ükskõik mida ja usun, et kaalu hakkab tulema küll. Muidugi võid lisaks süsivesikuid ja valke(vajadusel) juurde juua(nö. vahepaladeks). Et lisaks rasvale ka lihasmassi koguda, võiksid pigem toitumiskava aseme lendale treeningkava otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga jah – aja endale toitu näost sisse niipalju kui mahub ning tulevad ka tulemused – kuhu nad pääsevad!Neile inimestele, kes hommikul ei suuda süüa: mul oli sama asi, ei läinud alla hommikuti …kuid hakkasin vägisi ja vähehaaval sööma hommikul ja nüüd ei tule keha ilma korraliku hommikusöögita enam toime! Harjumise asi lihtsalt…
veebruar 22, 2010 at 11:05 e.l. #258309scaryx
Memberja see siis normaalne et oksendamiseni hommikul omale sisse pressida toitu…ise söön hommikul 2 täistera võileiba juustuga + 300g kodujuust maitsestamata jogutiga + 4 muna, kaal 90 kg ei tea kas see piisav või peaks rohkem sisse vägistama…kaalu mul on aga jõudu pole
veebruar 22, 2010 at 12:13 p.l. #258328daemonium
Memberja see siis normaalne et oksendamiseni hommikul omale sisse pressida toitu…ise söön hommikul 2 täistera võileiba juustuga + 300g kodujuust maitsestamata jogutiga + 4 muna, kaal 90 kg ei tea kas see piisav või peaks rohkem sisse vägistama…kaalu mul on aga jõudu pole
veebruar 22, 2010 at 12:33 p.l. #258332scaryx
Membere-ee …mitte ei saa aru …
kas kogu su menüü koosnebki vaid hommikusöögist?
ma sain aru et teemaks on hommiksöök ja siit teemast loeb välja et kui pole korralikku hommikusööki siis kõik muu on juba mõttetu kõhutäide, mis päeva jooksul söön aga ei: lisaks söön lõunat (praad + klaas piima) õhtu oode (pähklid, rosinatega või karp tuunikala) trennipäeval veel valgushake pärast trenni, 2x päevas toidu kõrvale omega3 toidulisand (kapsel), õhtusöök (miskit kanafilee või kala 200-300g, värske salatiga) ja enne magama minekut veel üks 300g kodujuust
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.