Skip to main content

Probleem kaaluga

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Probleem kaaluga

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 54 total)
  • Autor
    Postitused
    rinaldo
    Member

Umb. viimased 3-4 kuud kindlasti vägapalju söönud.

Ja kui palju kaal on tõusnud?

Leraak
    Member

Ja kui palju kaal on tõusnud?

Kaal polegi tõusnud, ma olen koguaeg proovinud igasugu erinevaid kaalutõstmis meetodeid aga viimased 3 aastat 70,0 kg :S

rinaldo
    Member

Kaal polegi tõusnud, ma olen koguaeg proovinud igasugu erinevaid kaalutõstmis meetodeid aga viimased 3 aastat 70,0 kg :S

Üks variant on sundida end rohkem sööma, teine variant on vähem energiat kulutada. Kolmas variant on võtta menüüsse rohkem kiirelt imenduvaid süsivesikuid nagu banaan, kakaotoru, sai, rosinad, mesi.

Leraak
    Member

Üks variant on sundida end rohkem sööma, teine variant on vähem energiat kulutada. Kolmas variant on võtta menüüsse rohkem kiirelt imenduvaid süsivesikuid nagu banaan, kakaotoru, sai, rosinad, mesi.

Okei, võin neid oma söögikordadele veel juurde lisada siis.

timo116
    Member

Mulle tunduks nagu kvaliteetsest lihast jääb vajaka?

rinaldo
    Member

Okei, võin neid oma söögikordadele veel juurde lisada siis.

Kui muidu kaalu üles ei saa siis küll.

Leraak
    Member

Kvaliteetset liha söön jah pmst 3korda nädalas ainult, aga ma tunnen, et ei jää väheks. Aga ma tahaks saada 70kg pealt vähemalt 90 kg

emmimees
    Member

Hakka sööma korralikult iga 2h tagant, mitte mingi näksimine vaid korralik toit, hakkad sööma siis kui kõht pole veel tühjaks läinud, siis peab kaal tõusma hakkama. Kas on äkki raske füüsiline töö ka? Kindlasti võid mõne massilisaja abiks võtta, küll siis hakkab kaal tõusma…

ja kui tahad kasvada, siis LIHA söö ka ikka, midagi ei ole teha

Leraak
    Member

Hakka sööma korralikult iga 2h tagant, mitte mingi näksimine vaid korralik toit, hakkad sööma siis kui kõht pole veel tühjaks läinud, siis peab kaal tõusma hakkama. Kas on äkki raske füüsiline töö ka? Kindlasti võid mõne massilisaja abiks võtta, küll siis hakkab kaal tõusma…

ja kui tahad kasvada, siis LIHA söö ka ikka, midagi ei ole teha

emmimees
    Member

Siis on sinuga selge – sellise suhtumisega sa kunagi ei hakkagi juurde võtma! Loodan, et ikka leiad need mõned minutid tööl söömiseks, peaks ju iga 2h tagant olema ette nähtud puhkust vähemalt 15min. Aga kui ei leia, siis kaalust jäädki unistama… Mõned kulturistid leiavad lausa öösel aega, ärkavad üles ja lähevad sööma

Nesatur
    Member

Aga kas sa oled kulturist või niisama treenija?

rinaldo
    Member

Iga kahe tunni tagant on nüüd ka liiast süüa. Hoiame ikka asja 3-4 tunni kandis. Kui tahad kasvada, siis võta korralik söök tööle lõunakarbis kaasa.

timo116
    Member

Liha võiksid süüa 3 korda päevas mitte nädalas, tööjuurde saab ka sööki kaasa teha.

Xero
    Member

No sorry. Liha 3 korda päevas süüa on küll üle pingutatud. Hea juhul 2 korda päevas. Kui sööd 5 korda päevas ja neist 3 on liha, see on suht üksluine söök. Kas sa ise sööd 3 korda päevas liha ?

Leraak
    Member

Sellest nädalast võtan karbiga süüa kaasa ja vaatan mis saab, kas hakkab tulema või ei

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.