Skip to main content

Probleem kaaluga

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Probleem kaaluga

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • Autor
    Postitused
    Leraak
    Member

Tervist, probleem kaaluga. Olen 18a pikkust 180 ja kaal on 70kg, seda juba viimased 3 aastat. Ainult siis muutub +- 1kg kui söön palju. Aga see läheb kohe 70kg peale tagasi. Söön väga korralikult palju jne. Aga juurde ei võta, probleem on tõsine, tahaks väga juurde võtta. Loodan, et saate aidata.

.ep
    Member

rasva või lihase arvelt?

rinaldo
    Member

Asi on lihtne. Kui sa sööd ja treenid koguaeg ühtemoodi, siis oledki koguaeg samasugune. See samasugune treening polegi niiväga probleem kui on söömine. Kui hakkad püsivalt rohkem sööma, siis oled ka ise suurem. Kui vähem sööma, siis oled väiksem. Kui korraks sööd rohkem ja kogud mingi aeg kaalu ja pärast sööd endiselt, siis kukub ka vorm tagasi.

Leraak
    Member

rasva või lihase arvelt?

Mõlema, aga lihaste arvelt rohkem.

Leraak
    Member

Asi on lihtne. Kui sa sööd ja treenid koguaeg ühtemoodi, siis oledki koguaeg samasugune. See samasugune treening polegi niiväga probleem kui on söömine. Kui hakkad püsivalt rohkem sööma, siis oled ka ise suurem. Kui vähem sööma, siis oled väiksem. Kui korraks sööd rohkem ja kogud mingi aeg kaalu ja pärast sööd endiselt, siis kukub ka vorm tagasi.

Olen proovinud kõike, et kaalu tõsta, aga tee mis tahad kaal ei tõuse. Juba 3 aastat sama, see pole normaalne.

Lightheaded
    Member

Räägi kas, kui palju ja millist trenni sa teed. Sinu postidest ei loe ma välja, et sa trenni teeksid. Ilma selleta on lihasmassi arvelt väga raske juurde võtta.

hehee
    Member

Oh jah, kirjutan siis selle vastuse, mida kõigile sellise teema algatajale kirjutatakse. Lisa siia oma menüü! See pole selgeltnägijate foorum.

Leraak
    Member

Oh jah, kirjutan siis selle vastuse, mida kõigile sellise teema algatajale kirjutatakse. Lisa siia oma menüü! See pole selgeltnägijate foorum.

07.30Hommikul suur kausitäis müslit, vahest 1,5 kausitäit(piimaga). 12.00-13.00 lõuna, praad (kartul, liha, piima salatit). 16.00-Puuvili, Kohupiim, mahl. 16.30-18.00-jõusaalis . 18.30-Praadi( kartul, kanapiffid, jogurt, puuvili, kohupiim).

22.00-makaronid hakklihaga või müsli piimaga ja mahl. 23.00- magama

ROtter
    Member

Et kehakaal tõuseks, pead sööma vähemalt 40-45 kcal / kehakaalu kg kohta ja õiges vahekorras v/ r/ sv. Pead sööma rohkem kui kulutad.

Leraak
    Member

Et kehakaal tõuseks, pead sööma vähemalt 40-45 kcal / kehakaalu kg kohta ja õiges vahekorras v/ r/ sv. Pead sööma rohkem kui kulutad.

Ma ei oska ju arvestada palju ma ühest praest kcal saan.

Impsik
    Member

Sellepärast ongi olemas meil siin lehel kaloriarvuti

rinaldo
    Member

Mina isegi ei üritaks arvestada kilokaloreid. Valke peaks küll, vähemalt umbkaudselt. Rohkem valke menüüsse (ütleme 2g keha kg kohta), rasvu mõõdukalt ja süsivesikuid rohkem kui rasvu ning kaalu tuleb. Hakka rohkem sööma ja varsti näed kuidas vorm muutub!

Leraak
    Member

Mina isegi ei üritaks arvestada kilokaloreid. Valke peaks küll, vähemalt umbkaudselt. Rohkem valke menüüsse (ütleme 2g keha kg kohta), rasvu mõõdukalt ja süsivesikuid rohkem kui rasvu ning kaalu tuleb. Hakka rohkem sööma ja varsti näed kuidas vorm muutub!

Ma söön juba pikemat aega nimodi, et kohe lähen lõhki, aga ei anna tulemust

rinaldo
    Member

Ma söön juba pikemat aega nimodi, et kohe lähen lõhki, aga ei anna tulemust
    Leraak
    Member

Kui pikalt siis?

Umb. viimased 3-4 kuud kindlasti vägapalju söönud.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.