pro kulturism
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » pro kulturism
- This topic has 39 replies, 23 voices, and was last updated 13 years tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
oktoober 19, 2011 at 7:07 p.l. #23198
kristen.
Memberhuvitav miks Eestis pole ühtegi pro kulturisti?
oktoober 19, 2011 at 7:11 p.l. #318221Archangel
Memberoktoober 19, 2011 at 7:21 p.l. #318226maleva
MemberMihkel on kindlasti õnnelik, et sa ta pilte postitad. Koli oma bb foorumisse ja räägi, kui hea on jäätise dieet. Ei teadnudki, et nac-st tulevad pro kulturistid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .oktoober 19, 2011 at 7:42 p.l. #318227Paul.K.
MemberMihkel on kindlasti õnnelik, et sa ta pilte postitad. Koli oma bb foorumisse ja räägi, kui hea on jäätise dieet. Ei teadnudki, et nac-st tulevad pro kulturistid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2011 at 7:42 p.l. #318228Archangel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mida sa sokid?
PRO kulturistiks võib saada igaüks. Ning tänapäeval ka saab. Piisab ainult end mingile võistluse sisse osta, kus PRO kaarte jagatakse ning piisavalt heale kohale tulla. Kogu moos. See, mis liigas sa varem võistelnud oled vms on täiesti ükskõik.
See, et Mihkel on nii noor tähendab, et tal pole seda puhast pappi veel, et lihtsalt hakata neile PRO võistlustele sõitma. Ning vorm ka veidi toores veel. Peale NAC’i võistlusi tulevad kindlasti ka esimesed suur-sponsorid mis võimaldavad edasi liikuda.
Alles Arnold Tokko ütles, et IFBB profiliigas kehtivad teised reeglid ning dopingukontrolle ei ole. Oled piisavalt suur ning sebid endale kuskilt Profikaardi siis võistle kus tahad IFBB-s. Isegi kui sama-aegselt NAC’is laiad.
oktoober 19, 2011 at 7:45 p.l. #318229maleva
MemberTõsi, aga kas sina oled Mihkel, et Tema eest rääkida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>e: Praeguse Tokko jutuga ütled siis seda, et Mihkel kasutab aineid? Tubli Holger (Y).
oktoober 19, 2011 at 7:47 p.l. #318230Archangel
MemberTõsi, aga kas sina oled Mihkel, et Tema eest rääkida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes?
Mida ma siis tema eest räägin? See on minu arvamus mida ma ütlen, ei ole lubatud? Temasuguse lihasmassiga ei ole tal terves eestis juba praegu põhimõtteliselt ühtegi vastast. Kalmus vbl mõne lihasega kuidagi punnib veel vastu. Aasta pärast on Mihkel suurim kulturist Eestis ilma ühegi vastaseta.
Kui kellegil veel lootust PRO’ks saada on meie Riigist, siis on see temal. Ning ma ei näe midagi halba selles, et talle pöialt hoian.
e: Praeguse Tokko jutuga ütled siis seda, et Mihkel kasutab aineid? Tubli Holger (Y).?
Mida sa ajad. Sul mõistus vist teistpidi ühendatud kui enamikel inimestel.
Ma olen Mihkliga vist üldse 2x kohtunud ning ei tea temast mitte midagi muud, kui tema blogist loen. See mida sa oma fantaasiaga välja mõtled on sinu enda teema…
IFBB amatöörvõistlusel on NAC’is võistlejad keelatud, peamiselt kardetakse jumal teab mida aga vist seda, et kasutatakse Dopingut. IFBB PRO’s on see ükskõik, mis tähendab, et kui sa NAC’is võistelnud oled siis ei hakka sulle keegi metsikult selga ronima, kui tahad IFBB’s laineid lüüa.
Ah ma ei viitsi vaielda. Teema-algataja küsis küsimuse ning ma tõin välja ainukese isiku, kes reaalselt võib PRO’ks saada ning ainuke asi mis teil on öelda on, on kobisemine ja mõnitamine. Mis kuradi inimesed te olete sellised?
oktoober 19, 2011 at 7:59 p.l. #318236maleva
MemberMis mõttes?Mida ma siis tema eest räägin? See on minu arvamus mida ma ütlen, ei ole lubatud? Temasuguse lihasmassiga ei ole tal terves eestis juba praegu põhimõtteliselt ühtegi vastast. Kalmus vbl mõne lihasega kuidagi punnib veel vastu. Aasta pärast on Mihkel suurim kulturist Eestis ilma ühegi vastaseta.
Kui kellegil veel lootust PRO’ks saada on meie Riigist, siis on see temal. Ning ma ei näe midagi halba selles, et talle pöialt hoian.
Ja sa tead kõiki eestis? Nt. Tartu myfitness käib sama vana vend nagu Mihkel ja ei ütleks, et Mihklile alla jääb. Pigem isegi suurem. Nii, et ei tasu siin midagi arvata, kui sa tegelikult ei tea mitte midagi…
oktoober 19, 2011 at 8:00 p.l. #318237Archangel
MemberJa sa tead kõiki eestis? Nt. Tartu myfitness käib sama vana vend nagu Mihkel ja ei ütleks, et Mihklile alla jääb. Pigem isegi suurem. Nii, et ei tasu siin midagi arvata, kui sa tegelikult ei tea mitte midagi…Aga näita ka meile seda olendit siis. Niisama võib igasugu juttu ajada. Neid “saalimehi” on ennegist nähtud. Lavale ei jõua neist keegi. Teevad 10a vormi ja ainult lubavad. Mõne aja pärast kaovad ära ja ongi kogu moos.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2011 at 8:04 p.l. #318239maleva
MemberAga näita ka meile seda olendit siis. Niisama võib igasugu juttu ajada. Neid “saalimehi” on ennegist nähtud. Lavale ei jõua neist keegi. Teevad 10a vormi ja ainult lubavad. Mõne aja pärast kaovad ära ja ongi kogu moos.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas küsimus oli selles, et Ta peab lavale jõudma? Sina väitsid, et Eestis rohkem selliseid ei ole. Ei näe põhjust siia teise inimese pilte postitada, nagu sinul kombeks. Tartu inimesed kindlasti teavad, keda mõtlen.
Sinuga vaielda on sama, nagu peaga vastu seina joosta.
oktoober 19, 2011 at 8:07 p.l. #318241Sarge
MemberMa täiesti aiman, kes see on. Kaal om 140+ kg ja pikkust 191cm ning treeningstaaži 3 aastat. Kui on sama vend, keda mõtled – kui ei ole, siis on selliseid tüüpe veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.oktoober 19, 2011 at 8:08 p.l. #318242R.T
MemberAga näita ka meile seda olendit siis. Niisama võib igasugu juttu ajada. Neid “saalimehi” on ennegist nähtud. Lavale ei jõua neist keegi. Teevad 10a vormi ja ainult lubavad. Mõne aja pärast kaovad ära ja ongi kogu moos.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega kõik ei teegi sellepärast trenni, et lavale jõuda.
oktoober 19, 2011 at 8:08 p.l. #318243maleva
MemberMa täiesti aiman, kes see on. Kaal om 140+ kg ja pikkust 191cm ning treeningstaaži 3 aastat. Kui on sama vend, keda mõtled – kui ei ole, siis on selliseid tüüpe veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Nii on…
oktoober 19, 2011 at 8:09 p.l. #318244Milehigh
MemberArvan , et raha pärast. Kui Mr Olympial ja Arnold classicutel konkureerida tahetakse peab ilmtingimatta ka GH-d manustama, mis pole üldse odav lõbu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pluss kamaluga teisi ” supplemente”
oktoober 19, 2011 at 8:13 p.l. #318246JohnCaspar
MemberVana Mihkel Vaino ültse on?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.