Priibe Blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Priibe Blogi
- This topic has 591 replies, 39 voices, and was last updated 10 years, 3 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
november 3, 2013 at 4:21 p.l. #352944
priibe
MemberTõmme
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2013 at 7:44 p.l. #353340priibe
MemberTervist!
Olen siin natukene soiku jäänud oma asjadega, nimelt hetkel eluliselt väikesed muutused siis tegemist vägagi palju olnud. Nimelt, toimumas on elukoha muutus, ehk lahkun lähiajal Eestist. Usun, et see elu muutus on kasulik ja vajan isegi kohati sellist muutust. Söömine toimub samamoodi edasi, eks ma korrigeerin seda nüüd veel usun, ajaliselt vaja lihtsalt pisikesed korrektuurid teha. Hakkan seal uues elukohas kindlasti ümbruskonda uurima, mis ja kus kuskil asub. Ehk leian endale seal mingisuguse jõusaali samuti, saaks vähemaltki natukene rohkem liigutada. Kuigi töö tuleb puht füüsiline, mis muidugi pole võrdne trenniga. Trennis olen see nädal kahjuks jõudnud 2 korda ainult, täna tegin jalapäeva, mis ikka korraliku higistamisega toimus.
Kükk kangiga: 5×10 85kg
Välja asted: 4×8 40kg
Kang rinnalt kükk: 3×8 60kg
Sääre kõverdused: 3×12 55kg
Säärte sirutused: 2×12 65kg,
Pöidade sirutamised: 4x10 100kg
Kõht: 3×12
Pulsikella näitajad:
Aeg: 01:53:43
Kaotatud kalorid: 979kcal
Keskmine pulss: 113
Maksimaalne pulss: 164
Sai ka täna käidud sõbraga koos fitshopis Spartas, kus teenindas täies hiilguses Härra Kirp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ostsin endale sellise asja täna:

Hetkel seda süües ütleksin, et päris hea aga lemmik ikka on tumešokolaad!
Siia muidugi võiks miskit lisada, hetkel nagu ei tabanud ära, mis see olla võiks.
Eks ma postitan siis siin üks päev, uuesti teen ka mõned klõpsud endast samuti:)
Hetkel näitan teile siis kaalu liikumist samuti:
01.11 – 98 kg
02.11 – 97.7 kg
03.11 – 97.8 kg
04.11 – 98.3 kg
05.11 – 98.8 kg
06.11 – 97.8 kg
07.11 – 97.4 kg
Kena õhtu jätku!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2013 at 7:02 e.l. #353393Anonüümne
GuestMeid huvitab, et mis riiki sa lähed, ja kuidas leidsid sinna tööpakkumise?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2013 at 7:03 e.l. #353394priibe
MemberMeid huvitab, et mis riiki sa lähed, ja kuidas leidsid sinna tööpakkumise?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa ütled Meid sa mõtled siis ikka iseennast?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rootsi lähen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tööpakkumise sain CVKeskuse kaudu, kandideerisin sain jutule ja sain ka töö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2013 at 7:07 e.l. #353398priibe
MemberEile ma unustasin veel oma jutule kirjutada kaalu asjas. Nimelt sain siin esmasp/teisip söödud sokolaadikooki ja õhtuks sõin veel jäätist otsa, mida ma pole nagu väga väga kaua süüa saanud. Ja kuidagi aju sopus ikka, põdesin natukene seda sööki. Aga kui 05.11 hommikul oli kaal 98.8 siis järgmiseks päevaks oli kilo langenud hoopis. Trennis ma teisip ja kolmap ei käinud, mis tõttu suur füüsiline aktiivsus puudus üldse. Ehk siis väike nii öelda wake up calli tegin kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja enesetunne on 5+ ja mida veel tahta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Ha en trevlig dag
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2013 at 7:10 e.l. #353399Anonüümne
GuestMinuteada rootsi riik pakub tasuta keeleõpet sulle, kui sinna lähed. Seda võimalust võiks kasutada kindlasti.
november 8, 2013 at 7:13 e.l. #353400priibe
MemberMinuteada rootsi riik pakub tasuta keeleõpet sulle, kui sinna lähed. Seda võimalust võiks kasutada kindlasti.
Kasutan kõiki võimalusi, mis mulle seal pakkuda saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen uurinud netist , eks alguses vaja kohaneda , mis kõige tähtsam vaja kohaneda sealse söögiga mida poed pakuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2013 at 7:26 e.l. #353406Anonüümne
GuestEestlase jaoks söögisedelit väga kohandama ei peagi rootsis?
Kohukesi seal vist pole, ja piima-liike on palju erinevaid vist, kohvi juuakse väga rohkelt, muu kõik on sama?
november 8, 2013 at 7:59 e.l. #353414RiinaSolo
MemberEile ma unustasin veel oma jutule kirjutada kaalu asjas. Nimelt sain siin esmasp/teisip söödud sokolaadikooki ja õhtuks sõin veel jäätist otsa, mida ma pole nagu väga väga kaua süüa saanud. Ja kuidagi aju sopus ikka, põdesin natukene seda sööki. Aga kui 05.11 hommikul oli kaal 98.8 siis järgmiseks päevaks oli kilo langenud hoopis. Trennis ma teisip ja kolmap ei käinud, mis tõttu suur füüsiline aktiivsus puudus üldse. Ehk siis väike nii öelda wake up calli tegin kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja enesetunne on 5+ ja mida veel tahta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Ha en trevlig dag
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures mina pean selliseid “cheat meal’e” dieedi juures väga oluliseks. Kehale kerge “šoki” andmine on vähemalt minul alati väga hästi mõjunud – esiteks nii energiat tuleb mõneks päevaks rohkem, kui ka kaal hakkab jälle liikuma (ja õnneks ikka allapoole).
Muidugi seal on ka see õhk-õrn piir, et rämedalt üle süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2013 at 9:00 e.l. #353429priibe
MemberKusjuures mina pean selliseid “cheat meal’e” dieedi juures väga oluliseks. Kehale kerge “šoki” andmine on vähemalt minul alati väga hästi mõjunud – esiteks nii energiat tuleb mõneks päevaks rohkem, kui ka kaal hakkab jälle liikuma (ja õnneks ikka allapoole).
Muidugi seal on ka see õhk-õrn piir, et rämedalt üle süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oi Tere Riina !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus juures ma täiesti nõustun sinuga, ennem ma nagu proovisin täiesti ignoda neid cheat meale, ma asendasin selle lihtsalt puddiguga, mis on samuti hea.
Aga, kui need koogid ära sõin need maitsesid täiesti jumalikult ja kui minu endale üllatuseks oli hoopis kaalu langus siis, tundsin ennast veelgi paremini, et mingi periood peab lihtsalt mugima magusat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2013 at 9:32 e.l. #353431Marxengel
MemberMis siis teha, kui ei ole mingit vajadust moodsa ‘trenniinimese’ jaoks kohustusliku tsiitmiiliga? Tuleb motiveerida end kooke sööma?
november 8, 2013 at 9:43 e.l. #353432priibe
MemberMis siis teha, kui ei ole mingit vajadust moodsa ‘trenniinimese’ jaoks kohustusliku tsiitmiiliga? Tuleb motiveerida end kooke sööma?
Vot seda pead sina ise ikka teadma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2013 at 11:10 e.l. #354352Anonüümne
GuestNimelt, toimumas on elukoha muutus, ehk lahkun lähiajal Eestist.
Kuidas lahkumine sujus? Võiksid reisireportaashi teha natuke, muljeid. Jõusaalihinnad, korteriüüri hinnad, rassism jne- oleks huvitav.
november 19, 2013 at 11:51 e.l. #354354Rain 6 kanget
MemberNo kas juba läinud Eestimaalt. Kohanemine toiduga on keerukas. Kodus tead juba, mis asi mida sulle annab. Uues riigis pead hakkama kõike ju uuesti selgeks endale tegema. MIs juust on õige valik, mis piima võtad (meil lihtne, rasvata, 2,5% ja 3,5% peamiselt). Soomes on piimaletil poes 4 meetrit valikut ja tavalist piima leida, mis poleks laktoosita ja norm rasvasusega ja ei oleks piimajoogi nime all on ikka keerukas leida.
Või näiteks kaerahelveste valik pudru jaoks. siin peab leidma millegi, mis maitseks ka sarnaselt kodusega või siis üldse uue maitsega ära harjuma.
november 19, 2013 at 12:52 p.l. #354356Marxengel
MemberTäismehed ?
Soomes ei leia poest toitu. Ei ole isegi naljakas mitte enam.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.