Priibe Blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Priibe Blogi
- This topic has 591 replies, 39 voices, and was last updated 10 years, 3 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
oktoober 26, 2013 at 7:56 e.l. #352389
priibe
MemberMetsikult väike summa tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul läheb umbes kahekordselt ja ei taha mõeldagi, mis see number elukutselistel olla võib.Ma isegi imestasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga näed, läheb vähe siis hästi, hinnad ju kõrged ja puha:Poktoober 26, 2013 at 10:32 e.l. #352412Marxengel
MemberHoiad silmad lahti, ja peaaegu ilma vaeva nägemata võidad kuus soti. Miks olla oma raha peale vihane?
Isegi kui “mul läheb päris hästi” (nagu üks siinne guru kuskil temas ütles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige.
oktoober 26, 2013 at 11:05 e.l. #351216Anonüümne
GuestHoiad silmad lahti, ja peaaegu ilma vaeva nägemata võidad kuus soti. Miks olla oma raha peale vihane?
Hahaa. Sa oled ikka mu andekaim õpilane siin, sinu panus on parim. Ka Tim vist oli päris tubli, ja mõned õpilased veel.
Aga kes seda läheb-hästi siis ütles? See võiks igatahes blogi siia avada, oleks huvitav ja õpetlik. Ega see rahadega majandamine pole lihtne. Ma ise kulutan päris palju ikkagi, ja on sellest häbi. Mahlad maksavad juba palju jne.
Muidu Ott hooples siin suvel, et teenib siinsete inimeste arvelt head raha ja huvitav oleks teada tema ostukorvi maksumust.
oktoober 26, 2013 at 12:10 p.l. #352419Marxengel
MemberMees, sa oled napakas, aga kohati on see ikka veel entertainment. Aga su avatari juures võiks mingi märk olla – neile, kes ei saa aru, mis värk on.
Oti toidupilte vaadates ei saa tema korv sugugi kallis olla, pretty basic valik.
Ja muud lisandid tulevad ….
Mahlade (polgu need nii head kui tahes kellegi meelest) promost ei saa aru – kas osta 1 2 liitrine pudel porgandi mahla (mis see oligi – 2 eur?) või ca 10 kg porgandit – ei ole kahtlustki, kus on õige tee,
oktoober 26, 2013 at 12:21 p.l. #352420Anonüümne
GuestMees, sa oled napakas, aga kohati on see ikka veel entertainment. Aga su avatari juures võiks mingi märk olla – neile, kes ei saa aru, mis värk on.
Oti toidupilte vaadates ei saa tema korv sugugi kallis olla, pretty basic valik.
Ja muud lisandid tulevad ….
Mahlade (polgu need nii head kui tahes kellegi meelest) promost ei saa aru – kas osta 1 2 liitrine pudel porgandi mahla (mis see oligi – 2 eur?) või ca 10 kg porgandit – ei ole kahtlustki, kus on õige tee,
Mis on õige tee? Porgandi viljaliha täidab magu liiga kaua, see on raskus kehale. Seetõttu parem võtta raske koorem ära ja loputada mahlaga kergelt läbi.
Teiseks, ega ma ei ootagi, et andekaim õpilane nõustuks minu väidetega- kui ta seda teeks, siis ei nimetaks ma teda andekaks. Pange mistahes märk mulle, võin ka panna ehk sellesama avatari pildi enale, mis sul siin on, või sellest seeriast midagi- mis selle seeria autor/nimi on?
oktoober 26, 2013 at 1:01 p.l. #352421priibe
MemberHoiad silmad lahti, ja peaaegu ilma vaeva nägemata võidad kuus soti. Miks olla oma raha peale vihane?
Tulebki hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maxima, Prisma, Rimi jms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igalt poolt miskit soodukat, samas turud tuleb ka läbi kammida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 1:10 p.l. #352423priibe
MemberTrenn seljataga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rind ja triits.
Lamades surumine – 2x7 55kg, 3×7 60kg
Surumine kaldpingil hantlitega – 3×8 55kg
Surumine negatiivse kaldega pingil – 3×8 55kg
Kangiga püsti ette tõsted – 3×10 25kg
Käsivarte kõverdamine Z-kangiga schoti pingil – 3×10 17.5kg
Hantlitega korda mööda tõsted – 2×12 30kg
Prantsuse surumine – 2×8 22.5kgPulsikella näitajad
Aeg: 01:39:14
Kaotatud kalorid: 332kcal
Keskmine pulss: 82
aksimaalne: 134
Kuidagi väga lahja, magasin oma õla ka ära öösel, päris raske oli. Nüüd peale trenni sai söödud tatar,kodujuust,hapukoor,kurk,tomat. Nagu jumalik söök omavahel kokku segatuna. Hetkel lebos peaks veel ühe uinaku tegema, suht uimane kuidagi olla.
Kena õhtu jätku.
oktoober 26, 2013 at 1:12 p.l. #352424Archangel
MemberTulebki hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maxima, Prisma, Rimi jms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igalt poolt miskit soodukat, samas turud tuleb ka läbi kammida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui raha on vaja säästa siis muidugi, ainult loll maksab kallis poes täishinda, kui endal on rahaga kitsas. Aga teatud punktist alates ei ole mul vähemalt enam kahju veidike enam maksta, kui nii on mugavam, ajasäästlikum või on mõnes poes teenindus parem vms. Eks see ole ka siiski midagi väärt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 1:21 p.l. #352425Kang08
Member55 kiloste hantlitega lasid 3×8 kaldpingil w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 2:44 p.l. #352434priibe
MemberKui raha on vaja säästa siis muidugi, ainult loll maksab kallis poes täishinda, kui endal on rahaga kitsas. Aga teatud punktist alates ei ole mul vähemalt enam kahju veidike enam maksta, kui nii on mugavam, ajasäästlikum või on mõnes poes teenindus parem vms. Eks see ole ka siiski midagi väärt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõus sinuga Arc, see ongi oleneb, mis poed jne. Aga kuna Eestis ollakse rohkem kaupmehe poolt, siis tuleb ikka jälgida palju ja mida osta. Kuna palgad ei jõua järgi meie poes olevatele hindadele. Sellest tulebki kompunnida , mis tõttu olen 4 erineva poeketi külastaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga nii öelda põhi kodupood ikka Prisma, mis tundub minu jaoks ikka odavam. Valiku poolest ka üks suurimaid, Rimi on minu arust täiesti segamini ajanud tooted poes. Prismas täiesti loogilises järjekorras või siis lihtsalt harjunud.55 kiloste hantlitega lasid 3×8 kaldpingil w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eip, surusin kangiga ikka proovisin hantlitega ei istunud see harjutus.
oktoober 26, 2013 at 4:19 p.l. #352439priibe
Member
Pilt siis veel hetk tagasi söödust kõht täis mõnus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 5:32 p.l. #352441Fdvk
MemberKui tõene/täpne see pulsi kella kalori mõõtmine on?
oktoober 26, 2013 at 5:43 p.l. #352444priibe
MemberKui tõene/täpne see pulsi kella kalori mõõtmine on?
Eks ta mingi valemiga arvutab seda, aga ma usun et päris tõene peaks olema, ma ise vähemalt arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 8:59 p.l. #352453SKG
MemberKui pulsikell keha rasvavaba massi protsenti arvesse ei võta, siis eriti täpne ei saa olla. Kuna sama soo, kaalu ja vanuse, kuid erineva rasvaprotsendiga inimeste energiakulu on väga erinev. Vähemalt mina seda näitu eriti tõsiselt ei võtaks.
oktoober 27, 2013 at 7:19 e.l. #352458priibe
MemberKui pulsikell keha rasvavaba massi protsenti arvesse ei võta, siis eriti täpne ei saa olla. Kuna sama soo, kaalu ja vanuse, kuid erineva rasvaprotsendiga inimeste energiakulu on väga erinev. Vähemalt mina seda näitu eriti tõsiselt ei võtaks.
Ei tea ei oska öelda, samas peab mingi valem olema millega kell arvutab seda. Kui võetakse vanus, kaal, pikkus ehk sellega mingi kopunn ja saab selle nii öelda põletamisel kcal:).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.