Priibe Blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Priibe Blogi
- This topic has 591 replies, 39 voices, and was last updated 10 years, 3 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
oktoober 22, 2013 at 4:47 p.l. #352077
Sarge
MemberMa vaatan, et viimasel ajal pidevalt kriitikat tulnud…Nii palju kui mina olen jälgind on küll Priibe suure arengu teinud. Küll ajaga tuleb see tarkus. Nii toitumiselt kui treenimiselt. Kohe ei saagi ju olla perfektne tehnika treenimisel, täpne teadmine toitumisest jne. Küll mees õpib ja areneb!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovin edu!
Eestlase lemmiksöök on ju ikkagi teine eestlane. Teiste edu ei tunnistata, vaid tehakse maha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2013 at 5:16 p.l. #352083Marxengel
MemberEestlase lemmiksöök on ju ikkagi teine eestlane. Teiste edu ei tunnistata, vaid tehakse maha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Antud juhul, jama jutt.. boooooo, kutt on väga püüdlik ja jne. Väike sõbralik nöök ei ole kurjast.
(treener tunneb end puudutatuna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )oktoober 22, 2013 at 6:30 p.l. #352103priibe
MemberPäris tore elav arutelu tekkinud siin aga võin öelda, et Taavi alati abivalmis, kui ma tema poole pöördunud olen. Mina ei saa viriseda millegagi, ilmselt mõni treener veel oleks juba halliks läinud, kui ma nii suure hunniku küsimuste jms, tema poole pöördunud oleks!
Võin öelda veel toonitada mitmendat korda, et ma olen ROOKIE kõiges, ehk ma õpin ja avastan seda maailma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!! Vahel jääb mulje, kui miskit siin öeldakse vms, oleksin nagu vana proff kes koguaeg eksib?Taavi, tüüpiline Eestlane kes on kade, kui teisel paremini läheb vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Ehk, kui ostad uue auto siis kade ollakse, et sina jaksad osta ja tema mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud Marius!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutan siia veel tänasest päevast, et trennivabapäev oli. Sai tööl teguseda päev otsa ehk sain nagu väikest viisi trenni ka tööl tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Samas oli eile kuidagi selline ümmargune 0 tuju, läksin õhtul trenni ja kohe nagu pühitud oli see must tuju
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Istun siin kodus ja kurat tunnen, et nagu puudu oleks miskit, ehk siis väike trenn. Aga järgmised kaks päeva on trennipäevad, millest üks on veel jalapäev …. kohe mõtlen, et sellel päeval läheb ikka korralikuks andmiseks!
Võin siin vahepeal natukene valgustada, et täna sai söödud näiteks seafileed koos tartra hapukoore ja tomati/kurgiga! mhh yumm !!Aga kena õhtu jätku teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Jutustage ikka ohtralt siis!oktoober 23, 2013 at 5:16 p.l. #347223priibe
MemberÕhtust,
Väike vaikus olnud siin, käisin täna trennis:)
Kiiruslik rind ja delta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Surumine laialt kiirelt: 6×3 30kg
Kangi surumine eest istudes: 3×6 28kg, 1×6 30.5kg
Hantlitega lendamine: 2×8 20kg, 1×8 25kg
Lõua alla tõsted kangiga: 2×10 20kg, 1×10 22.5kg
Käe viimine taha lamades: 4×12 6kg
Lendamine õla tagaosa: 3×15 6kg
Õlakehitused kangiga: 3×8 60kg
Pulsikella näitajad
Aeg: 01:16:36
Kaotatud kalorid: 574kcal
Keskmine pulss: 109
aksimaalne: 158
Kena õhtu jätku!
oktoober 24, 2013 at 6:38 p.l. #352266priibe
MemberTsau:)!
Meel hea tuju sajaga laes, täna oli jalapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Muhahaa ma tegin endalegi üllatus hetki seal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Mis ma siin ikka pläran, kirjutan siis:Kükk kangiga: 5×7 85kg
Välja asted: 4×8 35kg
Kang rinnalt kükk: 2×8 55kg, 1×8 60kg
Sääre kõverdused: 2×12 50kg, 1×12 55kg
Säärte sirutused: 2×12 65kg,
Pöidade sirutamised: 4×10 100kg
Kõht: 3×12
Pulsikella näitajad:
Aeg: 01:53:12
Kaotatud kalorid: 1023kcal
Keskmine pulss: 116
Maksimaalne pulss: 165
Tuju laes, head tulemused käes, kust edasi minna!
Pudding sisse ja varsti magama ära.
Selline lugu sobib selle päevaga:D
https://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU
Head õhtut!
oktoober 24, 2013 at 6:51 p.l. #352267Anonüümne
GuestTundub, et pulsikell siiski arvutab mingi oma reaal-ajalise algoritmi järgi kaloreid.
Sest erinevate trennide kalorikulutus 1h kohta on siiski erinev number.
Kiiruslik rind ja delta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pulsikella näitajad
Aeg: 01:16:36
Kaotatud kalorid: 574kcal
Keskmine pulss: 109
aksimaalne: 158
Kena õhtu jätku!
574kcal / 1.26h = 455kcal/h.
jalapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Pulsikella näitajad:
Aeg: 01:53:12
Kaotatud kalorid: 1023kcal
Keskmine pulss: 116
Maksimaalne pulss: 165
1023kcal/1.88h = 544kcal/h.
oktoober 24, 2013 at 6:56 p.l. #352269priibe
MemberTundub, et pulsikell siiski arvutab mingi oma reaal-ajalise algoritmi järgi kaloreid.
Sest erinevate trennide kalorikulutus 1h kohta on siiski erinev number.
574kcal / 1.26h = 455kcal/h.
1023kcal/1.88h = 544kcal/h.
Kulla sügiskülv, tead miks on vahe? Vahe on selles, et pingutused olid väiksemat, kuna ei julgenud lõhkuda! Nüüd on see õige mott ja feeling laes:)!
Ja antud nii öelda, motivatsiooni treeneri enda poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Sellega on nüüd selline andmine! Kas sa oled kade? Või mis need numbrid nii huvitavad sind? Matemaatik?oktoober 24, 2013 at 6:57 p.l. #352270Anonüümne
GuestEi ma kade pole, niisama valdkonna alane huvi.
oktoober 24, 2013 at 7:04 p.l. #352272priibe
MemberEi ma kade pole, niisama valdkonna alane huvi.
Selge, kas see minu eelnev vastus rahuldas uudishimu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 24, 2013 at 7:12 p.l. #352276Anonüümne
GuestSelge, kas see minu eelnev vastus rahuldas uudishimu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei mitte. Kuna ainulaadselt eesti ajaloos oled sa esimene, kes pulsikella kaloreid välja toob, siis on ka huvi analüüsida neid andmeid. Ja tuleks kõik su siiani postitatud 10-20 pulsikalorite postitust kokku võtta ja arvutada erinevate trennide kalorikulu tunnis. Siis saaks näha, milline trenn/lihasgrupp kuipalju kaloreid tarbib.
Oletasin ennem, et pulsikellad üleüldse arvutavad palju primitiivsemalt asju, et nad arvestavad ainult kehakaalu ja kulutatud aega ja üldist treeningliiki, aga tuleb välja, et siiski arvutavad teisiti.
oktoober 24, 2013 at 8:18 p.l. #352290Tim.
MemberKulla sügiskülv, tead miks on vahe? Vahe on selles, et pingutused olid väiksemat, kuna ei julgenud lõhkuda! Nüüd on see õige mott ja feeling laes:)!
Ja antud nii öelda, motivatsiooni treeneri enda poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Sellega on nüüd selline andmine! Kas sa oled kade? Või mis need numbrid nii huvitavad sind? Matemaatik?Mulle kohati tundub, et sa lihtsalt ei mõista ta poste sest selline aggresiivne vastus on kuidagi eriti mittevajalik praegu ju. Inimesel lihtsalt haiglane huvi statistika vastu nagu sel juhul on see, et kui suur on erinevate kehaosade puhul energiakulu erinevus jne, las siis rahuldab siin teemas seda. Mõnel natuke intelligentsemal inimesel ka ju huvitav lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Head statistikat saaks ka näiteks erinevaid sama lihasgrupi treeningpäevi võrreldes jne.oktoober 24, 2013 at 8:22 p.l. #352291priibe
MemberMulle kohati tundub, et sa lihtsalt ei mõista ta poste sest selline aggresiivne vastus on kuidagi eriti mittevajalik praegu ju. Inimesel lihtsalt haiglane huvi statistika vastu nagu sel juhul on see, et kui suur on erinevate kehaosade puhul energiakulu erinevus jne, las siis rahuldab siin teemas seda. Mõnel natuke intelligentsemal inimesel ka ju huvitav lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Head statistikat saaks ka näiteks erinevaid sama lihasgrupi treeningpäevi võrreldes jne.See pole kuidagi agressiivselt öeldud, lihtsalt endal ka uudishimu, mis postitused järgmisena tulevad;)! Ei ole üldsegi ülbe inimene, ei näe põhjust isegi selleks olemiseks.
oktoober 25, 2013 at 9:42 e.l. #352310Anonüümne
GuestEga agressiivsus ja muud rõõmud-mured on kõik vajalik osa.
Kui miski teeb rõõmu, siis väljendage seda, kui ei meeldi miski, siis ka öelge.
Näiteks mina kavatsen veel 39 aastat väljendada internetist midaiganes sülg suhu toob, spontaanselt kohe ütlen kui miski mõte tekib. Seda soovitan teistelegi.
oktoober 26, 2013 at 6:41 e.l. #352379priibe
MemberHommikust,
Täna siis on rind ja natukene triitsa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuskil pärast lõunat trenni minek ilmselt, nädalavahetuse kohta nii palju, et mõlemad päevad trennipäevad. Pärast trenne puhke hetk ma usun, kuna päris korralik tamp töönädalal olnud. Arvutasin kokku veel enda kogutud tšekid, mis ma söögile kulutanud olen see kuu ja välja tuli et 130.84 eesti uut rubla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hästi, ma usun reaalselt nagu jooksvad kulud olidki: Juust, kodujuust, kohupiim, sink , piim, keefir, tomatid .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Trennist siis kirjutan, hiljem kui trenn seljataga on. Kena hommiku jätku!
oktoober 26, 2013 at 7:25 e.l. #352386Invention
MemberMetsikult väike summa tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul läheb umbes kahekordselt ja ei taha mõeldagi, mis see number elukutselistel olla võib. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.