Priibe Blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Priibe Blogi
- This topic has 591 replies, 39 voices, and was last updated 10 years, 3 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2013 at 7:32 p.l. #352010
Anonüümne
GuestAga muidu, mis tunne on j-tõmbe seeria viimasel kordusel- kas küünarvars/haare on väga väsinud, või alaselg, või reied või miski muu?
Suuri egoraskusi kaalulangetamise ajal pole vist mõistlik proovida, seega raskusi suurenda mõistlikult selle ohtliku harjutuse osas.
Aga jah, et minu arvamus on selles, et eesmärgiks peaks olema alaselja ettevaatlik koormamine, mitte aga miski muu. Hetkel oli muu- kükkimine ja küünarvarre rippetreening.
oktoober 22, 2013 at 5:06 e.l. #352018priibe
MemberProovin järgmine trenn paremini, tänan soovituste ja arvamuste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2013 at 5:32 e.l. #352019Marxengel
MemberTänan, soovituse eest proovin järgmine kord korralikult. Teen uue video samuti sellest järgmine nädal.
Tubli poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu! Ja mitte ainult …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2013 at 6:14 e.l. #352024priibe
MemberTubli poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu! Ja mitte ainult …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb ju olla, sest keegi teine minu eest pole ju
. Kõike on tarvis!! Suured tänud, hetkel on motivatsioon laes tänu sel nädalavahetusel aset leidnud üritusele, Hetkel on siht ees, ma pean saama alistatud 90kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk läheb õnneks ja seooe aasta lõpuks saaks kaalunumbrile 8 ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Tuleb palju tööd mudugi teha, selleks aga miskit pole võimatut!!oktoober 22, 2013 at 6:32 e.l. #352029marti384
MemberTuleb ju olla, sest keegi teine minu eest pole ju
. Kõike on tarvis!! Suured tänud, hetkel on motivatsioon laes tänu sel nädalavahetusel aset leidnud üritusele, Hetkel on siht ees, ma pean saama alistatud 90kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk läheb õnneks ja seooe aasta lõpuks saaks kaalunumbrile 8 ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Tuleb palju tööd mudugi teha, selleks aga miskit pole võimatut!!Pigem pühendu ikka sellele, et sa oma peegelpildiga sinasõbraks saaks mitte ära aja kaalunumbrit taga. Samahästi võiksid rasvaimusse minna ja su kaalunumber võiks kohe 5 või 6-ga alata aga vaevalt sa oma välmusega siis rahul oleks.
Jõudu ja vastupidavust!
oktoober 22, 2013 at 6:35 e.l. #352032priibe
MemberPigem pühendu ikka sellele, et sa oma peegelpildiga sinasõbraks saaks mitte ära aja kaalunumbrit taga. Samahästi võiksid rasvaimusse minna ja su kaalunumber võiks kohe 5 või 6-ga alata aga vaevalt sa oma välmusega siis rahul oleks.
Jõudu ja vastupidavust!
Kui nüüd peegelpildist jutt, siis ma olen sellega juba vägagi rahul võrreldes poole aasta taguse peegelpildiga!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> V.a see rippuv nahk, mis on tänu kiirele langusele alles jäänud, mis tõmbab tagasi aga aeglaselt. Kui ma oleks seda teed läinud, siis poleks mul isegi mõtet seda blogi pidada! Aga jõudu alati vaja ja samuti vastupidavust.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2013 at 6:38 e.l. #352034Anonüümne
GuestPsühholoogiliselt mõjuvad paremini lühiajalised kerged osaeesmärgid. Näiteks eesmärk “95kg”, mitte aga koheselt eesmärk “75kg”.
oktoober 22, 2013 at 6:48 e.l. #352035priibe
MemberNüüd käib jutt suht ulme numbrist, 9 kg pole 20 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2013 at 6:52 e.l. #352036marti384
MemberKui nüüd peegelpildist jutt, siis ma olen sellega juba vägagi rahul võrreldes poole aasta taguse peegelpildiga!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> V.a see rippuv nahk, mis on tänu kiirele langusele alles jäänud, mis tõmbab tagasi aga aeglaselt. Kui ma oleks seda teed läinud, siis poleks mul isegi mõtet seda blogi pidada! Aga jõudu alati vaja ja samuti vastupidavust.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas siis polekski mõtekam vähe aeglasemalt seda kaalu kaotada ja püsida selles nö naha tagasitõmbamise tempos ka rasvakaotusega, mitte rasvakaotusega ees ära joosta ja siis nahka järgi oodata?
oktoober 22, 2013 at 8:01 e.l. #352040priibe
MemberAga kas siis polekski mõtekam vähe aeglasemalt seda kaalu kaotada ja püsida selles nö naha tagasitõmbamise tempos ka rasvakaotusega, mitte rasvakaotusega ees ära joosta ja siis nahka järgi oodata?
Eks tuleb vaadata, mis see kaal tegema hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hetkel pingsa jälgimise all, mis järgneva 2 nädalaga toimuma hakkab kaaluga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2013 at 9:33 e.l. #352046Sarge
MemberSeda olen minagi rääkinud, et las kaal kasvõi seisab – peaasi, et pilt muutuks paremaks. Eelmine treener oli Priidule pea 2x väiksema kaloraaži määranud kui ta praegune on. Nüüd enam ei ole väsimust ja nõrkust ning lisaks jõunäitajad on üle kahe korra suurenenud.
oktoober 22, 2013 at 12:12 p.l. #352052Marxengel
MemberKuidas see praegune treener talle sellist jõutõmmet on soovitanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2013 at 12:56 p.l. #352057Tim.
MemberKui nüüd peegelpildist jutt, siis ma olen sellega juba vägagi rahul võrreldes poole aasta taguse peegelpildiga!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõltuvalt kaotatud kilode hulgast ei pruugi see nahk tegelikult ise lõplikult tagasi tõmmata, tihti palju kaalu kaotanud inimestel korrigeeritakse kirurgiliselt.
oktoober 22, 2013 at 3:04 p.l. #352063Sarge
MemberKuidas see praegune treener talle sellist jõutõmmet on soovitanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kogu juhendamine käib neti teel.
oktoober 22, 2013 at 4:46 p.l. #352076MariusL
MemberMa vaatan, et viimasel ajal pidevalt kriitikat tulnud…Nii palju kui mina olen jälgind on küll Priibe suure arengu teinud. Küll ajaga tuleb see tarkus. Nii toitumiselt kui treenimiselt. Kohe ei saagi ju olla perfektne tehnika treenimisel, täpne teadmine toitumisest jne. Küll mees õpib ja areneb!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovin edu!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.