Priibe Blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Priibe Blogi
- This topic has 591 replies, 39 voices, and was last updated 10 years, 3 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2013 at 11:52 e.l. #350176
Anonüümne
GuestEi ole mingit erilist eesmärki, niisama ajaviiteks, võib-olla ka võib mõne projekti siin blogide hulgas muidugi läbi viia, või analüüsi, selle küsimuse baasil.
september 28, 2013 at 12:59 p.l. #350181RiinaSolo
MemberNo, mul veel seda jätkub, igal pool
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul pole häda ma koguaeg teinud palja jalaga , kuna jalanõuga kuidagi väga ebamugav endal isiklikult.
Sama siin! Tossuga oli ühel hetkel jube ebamugav, aga teiste peale mõeldes sokkis ka treenida ei taha. Ostsin kõige odavamad õhukese tallaga riidest tennised ja pean ütlema, et teevad silmad ette kõikidele tossudele! Nüüd mõtlen, et äkki peaks Vibram varvassusse proovima, tunduvad ka sellised max põrandatunnetuse tagajad olevat.
Igastahes jah, ma soovitan neid kõige tavalisemaid õhukese tallaga tenniseid, siis ei saa keegi viltu vaadata ka plätus-sokis treenija peale.
september 28, 2013 at 1:52 p.l. #350184priibe
MemberSama siin! Tossuga oli ühel hetkel jube ebamugav, aga teiste peale mõeldes sokkis ka treenida ei taha. Ostsin kõige odavamad õhukese tallaga riidest tennised ja pean ütlema, et teevad silmad ette kõikidele tossudele! Nüüd mõtlen, et äkki peaks Vibram varvassusse proovima, tunduvad ka sellised max põrandatunnetuse tagajad olevat.
Igastahes jah, ma soovitan neid kõige tavalisemaid õhukese tallaga tenniseid, siis ei saa keegi viltu vaadata ka plätus-sokis treenija peale.
See harjutus kuidas kellegil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks, mind pol veel vaadatud ma pole vähemalt täheldanud seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, teen oma harjutuse ära ja papud jalga tagasi:)september 28, 2013 at 5:09 p.l. #350201priibe
MemberÕhtust,
Rinna ja biitsepsi trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Lamades surumine – 5x 50kg
Surumine kaldpingil hantlitega – 3x 30kg
Surumine negatiivse kaldega pingil – 3x 50kg
Kangiga püsti ette tõsted – 1x 25kg, 2x 27.5kg
Käsivarte kõverdamine Z-kangiga schoti pingil – 1x 12.5kg, 2x 17.5kg
Hantlitega korda mööda tõsted – 2x 25kg
Prantsuse surumine – 2x 20kgSurumine kaldpingil hantlitega
Kangiga ette tõsted
http://www.youtube.com/watch?v=2pOSeUl8goc&feature=youtu.be
Õhtul siin nüüd väike frikadelli supp mmm ….. kui hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Kena õhtut sõbrad:)!
september 29, 2013 at 5:25 e.l. #350245jrx
MemberVibramid on päris head saalitrenniks. Aga minu lemmik kui raskeks kangivenitamiseks läheb on ikka maadlussaabas.
september 29, 2013 at 10:05 e.l. #350266priibe
MemberVibramid on päris head saalitrenniks. Aga minu lemmik kui raskeks kangivenitamiseks läheb on ikka maadlussaabas.
Tean jap maadlus saapad on vägagi head jala järgi ja toetavad ilusti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2013 at 7:43 p.l. #350404priibe
MemberÕhtust!
Trennipäev , Selg ja Triits!
Jõutõmme – 5x 50kg
Ploki tõmbed laialt rinnale – 2x 65kg, 1x 75kg
Hantli tõmbed küljelt – 3x 22.5kg
Ploki tõmbed kitsalt vastu rinda – 3x 70kg
Ploki tõmbed kitsalt vastu kõhtu – 3x 75kg
Kitsalt surumine – 1x 30kg, 1x 40kg, 2x 35kg
Ploki surumine – 3x 27.5kg
Hantliga käe sirutamine kukla tagant – 2x 10kg
Pulsikella näitajad:
Aeg: 01:36:32
Kaotatud kaloraaš: 532kcal
Keskmine pulss: 98
Maksimaalne: 146
Sai täna veel käidud Robocopis, sai tehtud selline ost.

Õhtuks oli väike pudding jälle ja magama ära!
Kena õhtut!
oktoober 1, 2013 at 4:41 e.l. #348886martinkink
Memberkreatiin – oi bljaa kus nüüd hakkab jõud kasvama. Ära nüüd ennast tagasi hoia vaid sunni ennast ikka rohkem ja rohkem;)
Hea ost:)
oktoober 1, 2013 at 5:27 e.l. #350408priibe
Memberkreatiin – oi bljaa kus nüüd hakkab jõud kasvama. Ära nüüd ennast tagasi hoia vaid sunni ennast ikka rohkem ja rohkem;)
Annan kõik, et trennid tulevad higimull otsa ees ja ikka korralik lammutamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2013 at 6:17 e.l. #350412eesti mees
Ei pruugi olla. Ma ka kunagi proovisin kreatiini, minul tekitas meeletut kõhuvalu. Muidugi eks inimesed ole erinevad ja ka toodete kvaliteet võib olla erinev.
oktoober 1, 2013 at 6:54 e.l. #350415Akrapovic
MemberSai täna veel käidud Robocopis, sai tehtud selline ost.

Õhtuks oli väike pudding jälle ja magama ära!
Kena õhtut!
Paistab ,et kodus suhkur otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte paha prast,aga nii sa küll oma kõhust lahti ei sa !oktoober 1, 2013 at 7:29 e.l. #350416priibe
MemberPaistab ,et kodus suhkur otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte paha prast,aga nii sa küll oma kõhust lahti ei sa !Kodus polegi suhkurt, kuna ei kasuta seda:P
Aga, targemad rääkisid, et rasv põleb edasi, mul plaanis see üks 5-6 nädalane kuur teha ja siis näha mis muutunud on;)!
oktoober 1, 2013 at 8:29 e.l. #350419Sarge
MemberPaistab ,et kodus suhkur otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte paha prast,aga nii sa küll oma kõhust lahti ei sa !Kannatust! Eesmärk ei olegi kõhust lahti saada sügiseks, vaid järgmiseks suveks. Praegu Priidul on peaaegu 2x suurem kaloraaž, kui eelmise treeneri tehtud kavaga. Kuna eelmine kaloraaž oli nii madal ja kaalulangus ülikiire – tänu sellele jäi kõvasti rippuvat kõhtu alles. Nüüd ongi plaan kõht trimmi saada, et rippuvat nahka ei oleks. Ja selleks ainult vaja aega, kannatust, tahet ja tööd!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2013 at 8:32 e.l. #350420priibe
MemberKannatust! Eesmärk ei olegi kõhust lahti saada sügiseks, vaid järgmiseks suveks. Praegu Priidul on peaaegu 2x suurem kaloraaž, kui eelmise treeneri tehtud kavaga. Kuna eelmine kaloraaž oli nii madal ja kaalulangus ülikiire – tänu sellele jäi kõvasti rippuvat kõhtu alles. Nüüd ongi plaan kõht trimmi saada, et rippuvat nahka ei oleks. Ja selleks ainult vaja aega, kannatust, tahet ja tööd!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahe ja Töö tegemine käib 100%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2013 at 2:13 p.l. #350438Marxengel
MemberJõukad on tänapäeval noored, ostetakse vabariigi kallimaid kaubamärke.
Jõudu!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.