Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2009 at 4:06 p.l. #237888
kaido leesmann
MemberNo mis raha see 8k ikka on? Kas riik tõesti ei toeta üldse sporditegevust? Dopingtestid peaksid ka sinna alla kuuluma. Igal EMV-l võiks vähemalt 5 absoluudi parimat läbi testida, lisaks mõned võistlusvälised testid. Riigi jaoks ei ole see mingi raha.
Alessandro, ma teen sulle reedel kiirkoolituse sellest mis toimub dopingukontrollidega ja miks see seis selline on nagu ta on.
Saad korraga oma vastused kätte. Muidu kulutad ennast siin mõtetult…
november 29, 2009 at 4:10 p.l. #237889Alexander Andrusenko
ModeratorNo mis raha see 8k ikka on? Kas riik tõesti ei toeta üldse sporditegevust? Dopingtestid peaksid ka sinna alla kuuluma. Igal EMV-l võiks vähemalt 5 absoluudi parimat läbi testida, lisaks mõned võistlusvälised testid. Riigi jaoks ei ole see mingi raha.Alessandro, ma teen sulle reedel kiirkoolituse sellest mis toimub dopingukontrollidega ja miks see seis selline on nagu ta on.
Saad korraga oma vastused kätte. Muidu kulutad ennast siin mõtetult…
Ok, seda tahaks teada küll. Ma praegu ei mõista tõesti, miks kõik nii on, nagu on.
november 29, 2009 at 4:15 p.l. #237890Bonsuna
MemberNjh, pidu on läbi, keegi mode teeb teemas puhastusööd. Eraser.
november 29, 2009 at 4:24 p.l. #237893Alexander Andrusenko
ModeratorMarek: ma ei tea, kes sind filmis trepist alla viskas, aga teemat puhastasin hetkel mina. Esiteks läks jutt teemast välja, teiseks: selle jutuga võite te noori ja rumalaid innustada keelatud aineid proovima. Kui kodanik Fafamir tahab kodanik Bonsunale konkreetset küsimust konkreetse steroidi kohta esitada, siis palun tehku seda u2u või meili teel.
november 29, 2009 at 4:52 p.l. #237896Bonsuna
MemberMarek: ma ei tea, kes sind filmis trepist alla viskas, aga teemat puhastasin hetkel mina. Esiteks läks jutt teemast välja, teiseks: selle jutuga võite te noori ja rumalaid innustada keelatud aineid proovima. Kui kodanik Fafamir tahab kodanik Bonsunale konkreetset küsimust konkreetse steroidi kohta esitada, siis palun tehku seda u2u või meili teel.
november 29, 2009 at 4:53 p.l. #237897Annika Pärtel
MemberMarek: ma ei tea, kes sind filmis trepist alla viskas, aga teemat puhastasin hetkel mina. Esiteks läks jutt teemast välja, teiseks: selle jutuga võite te noori ja rumalaid innustada keelatud aineid proovima. Kui kodanik Fafamir tahab kodanik Bonsunale konkreetset küsimust konkreetse steroidi kohta esitada, siis palun tehku seda u2u või meili teel.Kuna antud teema puudutab OTSESELT steroidide kasutamist, siis ei leia mina küll mingit märkimisväärset põhjust, miks peaks pead nö liiva alla peitma. Las rahvas räägib nagu asjad tegelikult on.
Ehk siis et, liiga agaraks ei maksa kah kustutamistega minna
november 29, 2009 at 4:59 p.l. #237898Alexander Andrusenko
ModeratorNo üldiselt võibki rääkida. Aga kui jutt väga konkreetseks läheb (konkreetsed ained, kogused, tarvitamine jne), siis mina arvan, et võib kustutamisega agaraks minna küll. Kui mõni noorte iidol ise kirjutab, milline kogus millist ainet ei mõju halvasti tervisele, siis võib just see postitus olla nendele noortele viimaseks tõukeks enne halvale teele minekut.
november 29, 2009 at 5:06 p.l. #237901emmimees
MemberKeegi pole rääkinud, et keemia halvasti ei mõju tervisele …mitte ükski keemia ei tee head.
Aga las siis tarvitavad selliseid aineid ja koguseid, kuidas sisetunne ütleb
november 29, 2009 at 5:07 p.l. #237903Bonsuna
MemberNo üldiselt võibki rääkida. Aga kui jutt väga konkreetseks läheb (konkreetsed ained, kogused, tarvitamine jne), siis mina arvan, et võib kustutamisega agaraks minna küll. Kui mõni noorte iidol ise kirjutab, milline kogus millist ainet ei mõju halvasti tervisele, siis võib just see postitus olla nendele noortele viimaseks tõukeks enne halvale teele minekut.Võib küll, aga võib ka mitte, Seesama noor võib suurema tõenäosusega aga omaenda tarkusest katsetama hakata ja see oleks hullem. Ühesõnaga, pooldan siiski seda, et avalikult siin mingit keemiatundi läbi ei viidaks. Asjale jääks paha maik man. Ja jumala eest ärge nüüd hakake mulle kirjutama, et mis kuidas ja kuipalju. Sellist vastutust ma enda peale küll ei võta.
november 29, 2009 at 5:23 p.l. #237907Vägivaldur
Member…mitte ükski keemia ei tee head.Kas sa ise ka saad aru, mida sa räägid?
november 29, 2009 at 5:32 p.l. #237909Raivo Piiber
MemberNjah igalpool juba pasundatakse uudist: “Argo Aderil lasub dopingukahtlus, Kiivikas on puhas”Tsiteerides siis Õhtulehte:
“Et segadust ei tekiks, siis sain teate, et minu dopinguproov oli puhas,” ütles Kiivikas. “Rohkem ma seda teemat praegu kommenteerida ei taha, sest kui pole selgunud B-proovi tulemust, ei saa me rääkida dopingusüüst.”
Ütleme nii, et õiglasem oleks olnud Oti poolt seda teemat enne alaliidu ametlikku teadet Õhtulehes mitte kommenteerida
november 29, 2009 at 5:36 p.l. #237912emmimees
MemberKas sa ise ka saad aru, mida sa räägid?
november 29, 2009 at 5:38 p.l. #237913Vägivaldur
MemberJah, saan. Aga sinu küsimuse pointist küll mitte kahjuks.Üritasin mõelda, mida see lause eesti keeles võiks tähendada ja pähe tulid ainult jaburad vastused. Ehk tõlgid selle lause mõtte.
november 29, 2009 at 5:43 p.l. #237914emmimees
MemberÜritasin mõelda, mida see lause eesti keeles võiks tähendada ja pähe tulid ainult jaburad vastused. Ehk tõlgid selle lause mõtte.Loe eelnevaid poste ja mõtle uuesti. Pidasin silmas seda, et on siililegi selge, et keemia ei mõju hästi tervisele, vähemasti ilma arsti ettekirjutuseta.
Ei viitsi rohkem arutada seda.
november 29, 2009 at 5:45 p.l. #237915matti
MemberLoe eelnevaid poste ja mõtle uuesti. Pidasin silmas seda, et on siililegi selge, et keemia ei mõju hästi tervisele, vähemasti ilma arsti ettekirjutuseta.Ei viitsi rohkem arutada seda.
Paraku on kõik keemia, ka vesi, divesinikoksiid, H2O.
AutorPostitused- The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.