Skip to main content

Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?

Viewing 15 posts - 556 through 570 (of 581 total)
  • Autor
    Postitused

kirp2 on ka kuidagi kiirelt suureks saanud……

rinaldo
    Member

kirp2 on ka kuidagi kiirelt suureks saanud……
    Istuv Sõnn
    Member

Ajakirjanikke on küll mõttetu süüdistada. Kui lugejad oleksid arukamad, ei eksisteeriks sellist sopalehte nagu on Õhtuleht. Loodus tuhja kohta ei hoia, kasvatab umbrohtu täis. Nõuka ajal üritati keelamisega midagi saavutada, aga loodan, et see aeg on läbi. Igaüks võib oma lollusega esile tulla, kui piinlik ei ole. Ja miks loetakse Õhtulehte – ööök!

JamesC
    Member

Mulle pakuti täna seda metaani ja stanosoli või mis ta nüüd oligi, ah mis sa sitast puutud hakkab haisema… kus hundist räägid seal hunt on, PoLitsEI oli paugupealt kohal…. Ei tea kas see oli Kiivikase Parem käsi, kes rajalt maha võeti… eks sellest kuuleb õigepea? ! Tont tõsiselt teab, kes oli see noormees, kes niimodi julges pakkuda… aga doping, krt see viib eesti puhta kulturismi ju välja suretamis ääre peale… või õigupoolest ongi?

Lexusl
    Member

Krdi hea, et ma pole siin midagi kommind, nüüd muudetakse juba postituse mõtteid ja lausete ehitusi ka ajakirjanike poolt, et asja veel rohkem üles keerata!

Ja mis Kirp2-e puutub, siis ta ju nõnda noor, et peabki kasvama

emmimees
    Member

Mulle pakuti täna seda metaani ja stanosoli või mis ta nüüd oligi, ah mis sa sitast puutud hakkab haisema… kus hundist räägid seal hunt on, PoLitsEI oli paugupealt kohal…. Ei tea kas see oli Kiivikase Parem käsi, kes rajalt maha võeti… eks sellest kuuleb õigepea? ! Tont tõsiselt teab, kes oli see noormees, kes niimodi julges pakkuda… aga doping, krt see viib eesti puhta kulturismi ju välja suretamis ääre peale… või õigupoolest ongi?

Tglt või? Räägid ehk meile täpsemalt, mis siis juhtus, tänaval tuli tüüp steroide pakkuma? Ja äkki lendasid mendid peale? Või teed nalja….

leinekas
    Member

Meil maailma mõistes kulturismi olemas ei olegi ,ainult Marek liigub hetkel vaikselt selles suunas.Kiivikas küll üritab siin ja seal võistelda ,kuid tema saavutatud tiitlid jäävad poksi kärbeskaalu tegemiste tasemele.Mind huvitab see küsimus ,et kui Tokko ning Kiivikas nii keemiavastased on -kutsuvad külla Dorian Yates i ning Dennis James i jne. Antud meeste puhul tegu ringiliikuvate apteekidega.See meie esimeste meeste dopingu puhtuse jutt on sellisest klassist nagu Ronnie Coleman il -viimane polevat ka kunagi ühtegi steroidset ainet tarbinud.

rait83
    Member

Fakt on see, et tippsprdiga käib doping käsikäes, jääd vahele, tunnista, antud juhul on Kalmus ainuke, kes tunnistada julgeb, respect selle eest! Samas pole Ott vahele jäänd, aga mina Kalmuse jutu peale, selle peale, kui südamest ta seda asja ajab igatahes usun seda, mis ta Kiivikase kohta räägib ja mina pean tast tulevikus pigem rohkem lugu ja Kiivikast vähem, olgu asjad tegelikult, kuidas tahes! Võitku ta kasvõi veel 11 EMV tiitlit juurde! Ainuke asi, mida kindlalt tõeks võib pidada, on soe tunne püksis, siis oled kas täis kusend või ära sittund ennast!

Btw… Hea teema, emotsionaalne vähemalt

rait83
    Member

Paistab jah, et keegi on nalja teinud..
    builder
    Member

Argo enda huvides paneks antud teema lukku. Kui antud juhtumit ju ei oleks olnud, siis need süüdistused üksteise vastu oleks ära jäänud. Samas kunagi oleks see nii voi naa arvata juhtunud. Siin ei julgegi enam suhelda, peab tekste privaatsönumitena saatma asjaosalistele.

vernerfo
    Member

Natukene veider on vaadata seda asja kõrvalt. Mingil hetkel sõbrad ja nüüd pillute üksteisele sitta. Küll on üks paha ja teine hea. MA arvan, et see jutt siin portaalis on niikuinii hilinenud tarkus, millega pole Teil midagi peale hakata.

Mul on kama, kes neid müüb ja kes neid tarvitab või ei tarvita.

Jääge inimesteks ja lõpetage see jama ning sitaga loopimine.

Ajakirjandus kasutab teid lihtsalt MASU tingimustes ära.

vaaagu
    Member

Mis gaineriga tegu oli ? Peaks ka järgi proovima , päris soodne samas… (valk+ süsivesikud + “õigete meeste rohud”). Hea ,armas ja taskukohane kombo…

JamesC
    Member

ASI on naljast kaugel…. pange teema lukku, lõbustatakse mis kole… ni ta om..

Marek, mõni lehekülg tagasi kirjutasid, et pole kunagi näinud Otti dopingut pruukimas. Kunagi aga (äkki sinu esimesest vahelejäämisest tõusnud poleemika ajal) väitsid, et mingi välisvõistluse ajal olla Tokko teile öelnud, et poisid, kui vorm pole päris see, siis on olemas vahendid. Olitegi tabletid alla visanud ning öö läbi vetsu vahet jooksnud. Ott olla veel hommikul öelnud, et olgem ausad, ööga k*sesin veenid välja. Diureetikutest oli siis jutt.

Millist juttu siis uskuda? Või mäletan ma valesti?

Kusjuures ma pean ka tõdema, et selline jutt jooksis kunagi siit läbi.

Vägivaldur
    Member

Meil maailma mõistes kulturismi olemas ei olegi ,ainult Marek liigub hetkel vaikselt selles suunas.Kiivikas küll üritab siin ja seal võistelda ,kuid tema saavutatud tiitlid jäävad poksi kärbeskaalu tegemiste tasemele.Mind huvitab see küsimus ,et kui Tokko ning Kiivikas nii keemiavastased on -kutsuvad külla Dorian Yates i ning Dennis James i jne. Antud meeste puhul tegu ringiliikuvate apteekidega.See meie esimeste meeste dopingu puhtuse jutt on sellisest klassist nagu Ronnie Coleman il -viimane polevat ka kunagi ühtegi steroidset ainet tarbinud.

See topeltmoraal on mind ka huvitanud. Keegi pole suutnud seletada, kuidas ollakse hirmasti “keemia” vastu ja siis kummardatakse ja jumaldatakse keemikuid. Et kõik tegijad kasutavad, kui vahele jäävad, siis valetavad – kas see ongi kulturismi pärisosa? Kas nii peabki olema?

Poksi kärbeskaalul pole häda midagi. Hetkel poksimaailma üks kuumimaid nimesid Manny Pacquiao ka selles kaalus meister olnud.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 556 through 570 (of 581 total)
  • The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.