Skip to main content

Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?

Viewing 15 posts - 541 through 555 (of 581 total)
  • Autor
    Postitused
    emmimees
    Member

AJAKIRJANIK KES SA SEDA LOED SIIN …kas sa saad tõesti nii vähe palka, et pead kopeerima 1:1 siinset teksti? tavainimest see möll siin ei huvitagi üldse, krt mine riisu lehti väljas või või midagi, tee midagi kasulikku…..

MoloM
    Member

AJAKIRJANIK KES SA SEDA LOED SIIN …kas sa saad tõesti nii vähe palka, et pead kopeerima 1:1 siinset teksti? tavainimest see möll siin ei huvitagi üldse, krt mine riisu lehti väljas või või midagi, tee midagi kasulikku…..

Täiesti toetan seda mõtet. Kaevaku kraavi, ehk leiab mõne uue sitikaliigi..

urmasmuld
    Member

Täiesti toetan seda mõtet. Kaevaku kraavi, ehk leiab mõne uue sitikaliigi..
    extrance
    Member

“Ajakirjanikele” ju see hea koht kust infot kaevata. Sama infot, mis siin ei saa tõenäoliselt ükskõik keda küsitledes kuidagi kokku.

Ajakirjanikul hea, istub netis, refreshib foorumit ja kui piisaval hulgal huvitavaid postitusi kokku saab siis kopi-pasteb asja lihtsalt vajalikku kohta.

joker
    Member

Aga vaadake asja helgemat külge. Kulturism viib praegusel hetkel ajakirjanikule toidu lauale

-TANK-
    Member

Mina kuulsin et Anu Saaagim ja Farmi Gabriel müüsid ka metaani vabadussamba juures.

Imelik, et minu kommentaar on mingi House01 nime alla pandud o_O. Kellelegi pannakse minu sõnad suhu?

-TANK-
    Member

Imelik, et minu kommentaar on mingi House01 nime alla pandud o_O. Kellelegi pannakse minu sõnad suhu?

Oled kade et talle suhu pandi ja sina kuulsaks ei saanud?

vend vähk
    Moderator

Karta on, et peale viimast vihjet, et miljonid eestlased nüüd hakkavad kõik fitness.ee foorumit lugema, hakkab siit igasugust jama tulema. Selle koha peal mina selle teema lõpetan, aga kes nüüd kuulsaks tahab saada, siis andke tuld! See on teie tähetund! Eesti rahvas elab teile kaasa

vend vähk
    Moderator

Naljamehed

Ei, lihtsalt “ajakirjanik” võiks vähemalt nii pädev olla, et oskab õigete nimede alt kopeerida. Mina vastutan ise oma sõnade eest isiklikult ja ei ole vaja neid kellelegi teisele suhu panna. Samuti ei luba ma teiste sõnu endale suhu panna. Igaüks vastutab ise enda väljaöeldu eest.

-TANK-
    Member

Karta on, et peale viimast vihjet, et miljonid eestlased nüüd hakkavad kõik fitness.ee foorumit lugema, hakkab siit igasugust jama tulema. Selle koha peal mina selle teema lõpetan, aga kes nüüd kuulsaks tahab saada, siis andke tuld! See on teie tähetund! Eesti rahvas elab teile kaasa
    hehee
    Member

Karta on, et peale viimast vihjet, et miljonid eestlased nüüd hakkavad kõik fitness.ee foorumit lugema

Tore, kui meid nii palju oleks

Ajakirjanikule veel: kui sa veel siit midagi kopeerima hakkad, siis kopeeri vähemalt täpselt, mitte ära hakka postitusi oma suva järgi muutma. Minu postitus on kopeeritud valesti – sinu muudatus muudab minu mõtet vastupidiseks. Õpi kopeerima või ära parem üldse puutu, kui sa postituse sisust aru ei saa.

HanzA
    Member

Muidugi,anekdooti ei tehtud,aga artikkel tehti…

Viewing 15 posts - 541 through 555 (of 581 total)
  • The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.