Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2009 at 7:43 p.l. #239512
Annika Pärtel
MemberKui nii edasi läheb, siis varsti vist võib trennist tänavale astudes peksagi saada, kuna vaadatakse, et ahah nää, tuli klubist, järelikult on KULTURIST
detsember 3, 2009 at 7:46 p.l. #239514Raivo Piiber
MemberKui nii edasi läheb, siis varsti vist võib trennist tänavale astudes peksagi saada, kuna vaadatakse, et ahah nää, tuli klubist, järelikult on KULTURIST
detsember 3, 2009 at 8:09 p.l. #239523Bonsuna
MemberMulle tundub, et praeguses olukorras saab endale ausust ja otsekohesust lubada vaid see, kellel ei ole midagi kaotada – kelle jaoks kõik ongi kadunud juba.Aga Mareki jutt tundub kui rusikatega vehkimine pärast kaklust.
Marek: oletame, et sul ei ole midagi kaotada ja sa räägid hetkel tõtt. Mida see teadmine muudab, kui su jutt Oti kohta vastab tõele? See, et ta on müünud/kasutanud. Palju selliseid mehi ikka tipus on, kes MITTE KUNAGI ei ole kasutanud? 0? Ja on keegi Oti suust üldse kuulnud “ma ei ole mitte kunagi ühtegi keelatud aineid kasutanud”? Mina ei ole. Minu arust on tähtis see, kas tema/sina praegu kasutavad või ei. Otil on ette näidata n negatiivset dopinguproovi, mida teil veel vaja on? See, et sa praegu Oti kohta minevikulugusid räägid, ei mõjuta mitte midagi. Loeb olevik. Aderi olevik on positiivne dopinguproov. Sinu olevik on eluaegne võistluskeeld.
Olevik-tulevik ja minevik. Sinu olevik on asjasse mitte süüvimine. Ma poleks sellise avaldusega välja tulnud kui mees keda ma olen tema tõenäolises puhtuses alati kaitsnud, julgeb ajakirjanduses öelda, et MK on teda aastaid süüdistanud dop kasutamises siis no mida ma küsiks. See on peaaegu sama kui hea tuttav tuleb sulle vastu ja tere asemel virutab sulle hoobilt molli. Ma ei ole tõesti selline inimene, et keeran teise poole ette ja palun, anna minna, pane siia ka. Lüüakse mind annan vastu. A L A T I! /kui reaalsusesse jään/Ma ei ole ja ka ei saaks kunagi teda dopingu kasutamises süüdistada kui ma pole seda ise näinud. Seda esiteks ja teiseks tean, et sellist taset on võimalik täiesti saavutada naturaalsel teel kui oled nii pühendunud nagu on tema. Kes arvab teisiti see ei tea mida tähendab pühendumine sellel alal. Küll aga sain ainsa relvana kasutada seda teadmist, et ta on tegelenud müügiga, üsna aktiivselt muide ja sellega andsin talle ka vastu. Huvitav mida sina minu asemel oleks teinud? Saad pm vastu tatti ja tänad viisakalt. Enne veel kui nokki vajud ütled “sõbrale”, et helista kiiarbisse, minuga on lood kehvad.
Aga jah, mees on alati sellest teemast kõrvale hoidnud. Vaikinud kui see on ülesse tõstetud olnud. Nüüd siis vähemalt tegi suu lahti ja ütles, et see ei pea paika. Eks meie kõigi vaimne areng täiuse poole võtab oma aja. Enamus inimesi ei saavuta seda niikuinii. Aga tuletan meelde, et valel on vahel lühikesed, vahel vähe pikemad jalad aga kätte saadakse /selgusele jõutakse/ varem või hiljem. Nii lihtsalt on maailmas asjad juba kord seatud.
Toksiku sõnad mingist ajast: VALE VAJUB TÕDE TÕUSEB. Ei tea keda ta tsiteeris, ise ta sellist asja välja mõelda ei oskaks.
detsember 3, 2009 at 8:26 p.l. #239527C1rca
MemberKalmus on ainuke mees kes sõna on võtnud, tahaks teisi/teist osapoolt ka siin kuulda. Aga eesti press surgib ilmselt siin teemas päris kõvasti, seega ei taha keegi siin väga sõna võtta vast
detsember 3, 2009 at 8:39 p.l. #239532gmaster
Memberhttp://www.ironmagazine.com/blog/2009/supp…ming-to-an-end/
vat mis usas tehakse
detsember 3, 2009 at 8:39 p.l. #239533Indrek K
MemberFakt on see, et tippsprdiga käib doping käsikäes, jääd vahele, tunnista, antud juhul on Kalmus ainuke, kes tunnistada julgeb, respect selle eest! Samas pole Ott vahele jäänd, aga mina Kalmuse jutu peale, selle peale, kui südamest ta seda asja ajab igatahes usun seda, mis ta Kiivikase kohta räägib ja mina pean tast tulevikus pigem rohkem lugu ja Kiivikast vähem, olgu asjad tegelikult, kuidas tahes! Võitku ta kasvõi veel 11 EMV tiitlit juurde! Ainuke asi, mida kindlalt tõeks võib pidada, on soe tunne püksis, siis oled kas täis kusend või ära sittund ennast!
Btw… Hea teema, emotsionaalne vähemalt
detsember 3, 2009 at 8:56 p.l. #239542house01
MemberRe: Alessandro:
suhtkoht naelapea. Väga hästi kokku võetud.
____
Mulle tundub, et praeguses olukorras saab endale ausust ja otsekohesust lubada vaid see, kellel ei ole midagi kaotada – kelle jaoks kõik ongi kadunud juba.
Aga Mareki jutt tundub kui rusikatega vehkimine pärast kaklust.
Marek: oletame, et sul ei ole midagi kaotada ja sa räägid hetkel tõtt. Mida see teadmine muudab, kui su jutt Oti kohta vastab tõele? See, et ta on müünud/kasutanud. Palju selliseid mehi ikka tipus on, kes MITTE KUNAGI ei ole kasutanud? 0? Ja on keegi Oti suust üldse kuulnud “ma ei ole mitte kunagi ühtegi keelatud aineid kasutanud”? Mina ei ole. Minu arust on tähtis see, kas tema/sina praegu kasutavad või ei. Otil on ette näidata n negatiivset dopinguproovi, mida teil veel vaja on? See, et sa praegu Oti kohta minevikulugusid räägid, ei mõjuta mitte midagi. Loeb olevik. Aderi olevik on positiivne dopinguproov. Sinu olevik on eluaegne võistluskeeld.
____
Mul hetkel kujunenud sellised mõtted.
Marek Kalmus räägib nagu asjad olid/on. Yldiselt väga usutav. Kaklus tglt käib, pole läbi veel.
Ott Kiivikas ei hakka kunagi väitma, et ta on kasutanud midagi, kui väidab, sel juhul tuleks Eestis uus liiga teha, Kasutajate Liiga…
Hetkel mõjub kui Musta pori näkku kulturismi valdkonnas, mitte muusikute jms meeste… A vbla oli ka aeg.
Re: Minu arust on tähtis see, kas tema/sina praegu kasutavad
Praegu kasutamine pole tegelikult siiski siin selles arutelus väga oluline, siin on asi laiemas pildis. On kui ingel ja deemon,
lihtsalt ingel ei ole ingel. Mida siin yritatakse tõestada.
Ingel väidab igal võimalikul juhul pressis, et pole kunagi puutunud.. Samas vihjates, et deemon krõbistab rõõmsalt ja ta on paha ja tema on hea.
Pole ju inglil põhjust laiata, täna ja nyyd, olles ise puutunud? Profiil võiks madalam olla?
Mulle ei meeldinud see, et dopingu kasutamise info ( selle artikli subjekt) visati välja enne ametlikku teadet, miks nii? Pole ilus, seda enam, et inimesed teavad- tunnevad yksteist ja lävivad ju tegelikult. Miks pole sõbralikku ausat kokkuhoidu?
A- jah, sellised mõtted hetkel,
a.-
detsember 3, 2009 at 8:59 p.l. #239543Arnold
Memberdetsember 3, 2009 at 9:25 p.l. #239549emmimees
MemberPildi järgi võrreldes on Ott nagu väike laps
detsember 3, 2009 at 9:28 p.l. #239550MuskulaarKobras
MemberPildi järgi võrreldes on Ott nagu väike laps
detsember 3, 2009 at 9:38 p.l. #239553rela
Memberkle esimest päeva käid saals või, kes pumpap on punnis, kes istub ei saagi olla, kes mitu minutit sekundit teinud varem, kes hommikul teinud, kellel veri sees noh, muidugi milline hetke vorm..millise nurga alt pildistatud jne..sellega pildiga ei vala arnoldo küll õli tulle
) jokeri oma oli pigem etem..fitness.ee ei pea selle aasta lulturismi skandaali isegi mitte nädala uudiste vääriliseks või ??? rebane sul kärbiti saba või kes neid kokku paneb, mingi jutt asja kohta võiks ikka olla kokku pandud ju mis mailile tuleb, ka negatiivne uudis on uudis, või saan valesti aru toimetajad
) Ma ei räägi süüdistamisest või nende otsimisest, lihtsalt ja lakooniliselt, eks ta raske ole sõnu leida, iga jutt on kellegile nõelaks p..sPildi järgi võrreldes on Ott nagu väike laps
detsember 3, 2009 at 10:44 p.l. #239559Bonsuna
Memberdetsember 3, 2009 at 11:24 p.l. #239561Alexander Andrusenko
ModeratorMarek: aga seleta lähemalt, milles see vandenõu sinu või Aderi vastu seisneb? Mida see “Tokko maffia” sulle tegi? Saatis dopingkontrolli? Mis selles ebanormaalset on? Kes ütles, et saatma peab suvalisi tüüpe dopingkontrolli? Minu arust on see normaalne, et kontrolli saadetakse need, kelle kohta on tõsisem kahtlus, et nad ei ole puhtad. Sinu suhtes oli see kahtlus kogu aeg, nüüd oli Aderi suhtes, ja selles ei ole midagi imelikku. Samahästi võiks varas politseinikku kohtusse kaevata, et kinni püüti just tema, mitte keegi teine.
“Tokko maffia” ei saaks teile midagi teha, kui te midagi keelatut kasutanud ei oleks, nii et minu arust on mõttetu teisi kõiges süüdistada.
Ott kõrvaldab dopingkontrollidega konkurente? Aga Ott ise annab ju negatiivseid proove. Ma saan aru, et maffiaks võiks kutsuda seda siis, kui Otti ei saadetaks kontrolli ja tema konkurente saadetaks, siis oleks tõesti asi kahtlane. Aga praegu tundub asi aus – kõvemad vennad käivad kontrollides, et veenduda et nad puhtad on.
detsember 3, 2009 at 11:37 p.l. #239562Bonsuna
MemberMarek: aga seleta lähemalt, milles see vandenõu sinu või Aderi vastu seisneb? Mida see “Tokko maffia” sulle tegi? Saatis dopingkontrolli? Mis selles ebanormaalset on? Kes ütles, et saatma peab suvalisi tüüpe dopingkontrolli? Minu arust on see normaalne, et kontrolli saadetakse need, kelle kohta on tõsisem kahtlus, et nad ei ole puhtad. Sinu suhtes oli see kahtlus kogu aeg, nüüd oli Aderi suhtes, ja selles ei ole midagi imelikku. Samahästi võiks varas politseinikku kohtusse kaevata, et kinni püüti just tema, mitte keegi teine.“Tokko maffia” ei saaks teile midagi teha, kui te midagi keelatut kasutanud ei oleks, nii et minu arust on mõttetu teisi kõiges süüdistada.
Ott kõrvaldab dopingkontrollidega konkurente? Aga Ott ise annab ju negatiivseid proove. Ma saan aru, et maffiaks võiks kutsuda seda siis, kui Otti ei saadetaks kontrolli ja tema konkurente saadetaks, siis oleks tõesti asi kahtlane. Aga praegu tundub asi aus – kõvemad vennad käivad kontrollides, et veenduda et nad puhtad on.
Näib et sa ei tea sellest maailmast mitte midagi. Aga siin pole ka koht kus sulle hakata ajaloo tundi läbi viima. Sa oled selleks liialt tühi koht. Sorry aga nii on. Ma olen sellel teemal rääkinud , et oleksin saanud oma puhtust tõestada juba 2001 aasta jura korral aga puudus selles vastav rahasumma. Keegi ei tee sulle siin ilmas kingitusi ja nii see jäi. Lootsin tegudega seda tõestada, aga sain enne “maffiaga” võideldes vanaks. Kui sind asi huvitab siis uuri, internetis on peaaegu kõik olemas ja kui sul IQ ga on kõik ok siis loed sealt oma küsimustele vastused välja vaevata.
detsember 3, 2009 at 11:48 p.l. #239564Vägivaldur
MemberMinumeelest esitas Alessandro üsna loogilise arutluse. Pole mõtet teda seetõttu tühjaks kohaks nimetada.
Internet on suur ja lai. Kus need asjad täpselt olemas on?
AutorPostitused- The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.