Skip to main content

Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 581 total)
  • Autor
    Postitused
    villu_v
    Member

Yldse… 6ppige oma emakeelt.

Teil puudub tunnistaja, et Argo valetab. Punkt.

Inimene v6tab omaenda rikutuse tasemel asju. Minu arvates on n6me midagi taolist valetada…

Ükski sportlane ei räägiks tõde

rennosport
    Member

KALLID FOORUMLASED, SIIS EI JÄÄGI MUUD ÜLE, KUI POISTELE JUHTMED KÜLGE JA OTSESAATESSE, VAATAME SIIS KES MIDA RÄÄGIB.

IGAL ÜHEL ON OMA SEISUKOHT JA MINA ANTUD HETKEL USUN KÕIGE ROHKEM HR. KALMUST, SIIS ADERIT JA KAHJUKS OLEN SUNNITU OTI VIIMASELE KOHALE SEADMA:(

Aile
    Member

Ükski sportlane ei räägiks tõde

V6ibolla teie suhtlete lihtsalt valede sportlastega?

Loon
    Member

Muud pole öelda kui et.. mõni inimene lasi küll ise ennast täiega alla tänases Õhtulehes…

JanK
    Member

KALLID FOORUMLASED, SIIS EI JÄÄGI MUUD ÜLE, KUI POISTELE JUHTMED KÜLGE JA OTSESAATESSE, VAATAME SIIS KES MIDA RÄÄGIB.

IGAL ÜHEL ON OMA SEISUKOHT JA MINA ANTUD HETKEL USUN KÕIGE ROHKEM HR. KALMUST, SIIS ADERIT JA KAHJUKS OLEN SUNNITU OTI VIIMASELE KOHALE SEADMA:(

Jagan oma arvamust rennospordiga.

Aile
    Member

Muud pole öelda kui et.. mõni inimene lasi küll ise ennast täiega alla tänases Õhtulehes…

Ma ei loe 6htulehte ja ei soovita seda teilegi…

kunnar
    Member

Yldse… 6ppige oma emakeelt.

Teil puudub tunnistaja, et Argo valetab. Punkt.

Inimene v6tab omaenda rikutuse tasemel asju. Minu arvates on n6me midagi taolist valetada…

Kui inimene kes 20 aastat on kulturismiga tegelenud väidab, et ei tea mis asi on stanozolol ja räägib mingist müstilisest 4 kg kaaluvast ja 300 krooni maksvast Geinerist mis sisaldab steroide ning millest keegi kuulnud pole ja Googlest selle toote kohta ka infot ei leia, siis on minu meelest põhjendatud tema jutus kahelda. Mitte rikutuses pole asi, vaid terves mõistuses.

Kaspar90
    Member

Minuarust on täitsa imelik seda konnatiigi mudaloopimist vaadata. Kord-kaks aastas saadakse kokku, tehakse sõbralikku nägu (EMV, EKV ja suvelaager k.a), virtuaalselt tambitakse üksteist mutta.

Nõustun ka Ailega. Õhtulehte ei soovita samuti kellegil lugeda, v.a juhul kui meel on tõesti väga hea ja tahakski vahelduse mõttes “head kollast sitta” lugeda. Ajakirjanikud on hetkel need, kes kerisele ainult vett peale loobivad.

Pull on ka see olukord, et tegelikult on teema peategelane hetkel hoopis Argo Ader. Sujuvalt on aga ajakirjanduses ja ka siinses foorumis peategelasteks tõusnud hoopis K ja K. Huvitav asjade kulg!

Igatahes, fakt on see, et kulturism on saanud taas suure löögi osaliseks. Imelikumalt on hakanud vaatama selle peale sellest alast kaugel olevad inimesed. Kindlasti on hirumunud ka nö. algajad ise (nagu joker ennist mainis). Paljudel noortel jääb nüüd esimesed valgupulbrid ostmata, sest emmed ja issid selliste “steroidide” jaoks võsukesele raha ei anna.

Vähemalt saame nüüd me kõik, kulturismiga seotud inimesed, 10 x kuulsamaks!

Aksel
    Member

Huvitav kust see raha tulema peaks, et kohe eraldi inimest palgal hoida. Praegu on selleks inimeseks liidu president.

Üldiselt, raha tuleb ikka sealt, kus ta alati on tulnud. St. sealt, kus teda on.

Aga antud olukorras. Saan aru, et alaliit on rohkem nagu heategevus-organisatsioon. Kusagilt raha juurde ei tule? Ja majandustegevus on selline pluss-miinus-null?

Aga ometi majandustegevus käib. Liiduga juhatuseliikmetega seotud firmad arenevad. Liitu ka keegi rahapuuduse tõttu lõpetama ei kipu… Mingi tegevus ju siiski peab ju ikka TOIMIMA ka. Ja selle tegevuse juures (loomulikult, kui on tahtmist) leitakse ka need moodused, kuidas ja kes neid PR-ülessandeid lahendab. Kui tegu on nii marginaalse tegevusega, siis ei peaks ju olema ka palju tööd, st. omakorda, et ei pea ka palju maksma.

Loodetavasti sai just alaliit esimesena infi võimaliku dopingujuhtumi kohta? Kui nii, siis oleks ju võinud lihtsalt kalkuleerida rumaluse kulud (praegune olukord on ju ala seisukohalt mõneti nagu kulukas – või ei ole?) ja paluda pädevatelt inimestelt kasvõi konsultatsiooni. Ei pea ju maksma inimesele palka 12 kuud aastas, kui tööd on ainult kuu või kahe ulatuses (või veel vähemal määral).

Mida tahan öelda on see, et iga tegevus sisaldab endas majanduslikku tulu ja kulu. Sama kehtib ka tegevusetuse kohta. Tuleks lihtsalt veidi rohkem kalkuleerida… ja vahest vähem oma edevuse peale loota (a’la, et pääsen meediasse).

Aga vahest ongi nii, et asjade kulg (just selline nagu hetkel on käivitunud) on ka planeeritud tegevus (ka halb reklaam võib olla positiivne)???

Ainult et antud juhtumil lõikab (kui see peaks nii olema) sellest kasu üks firma. Olukorras, kus “alaliit on NII vaene” ja riik on vaene (sponsoreid ei jätku kõigile) …

Raivo Piiber
    Member

Üldiselt, raha tuleb ikka sealt, kus ta alati on tulnud. St. sealt, kus teda on.

Aga antud olukorras. Saan aru, et alaliit on rohkem nagu heategevus-organisatsioon. Kusagilt raha juurde ei tule? Ja majandustegevus on selline pluss-miinus-null?

Aga ometi majandustegevus käib. Liiduga juhatuseliikmetega seotud firmad arenevad. Liitu ka keegi rahapuuduse tõttu lõpetama ei kipu… Mingi tegevus ju siiski peab ju ikka TOIMIMA ka. Ja selle tegevuse juures (loomulikult, kui on tahtmist) leitakse ka need moodused, kuidas ja kes neid PR-ülessandeid lahendab. Kui tegu on nii marginaalse tegevusega, siis ei peaks ju olema ka palju tööd, st. omakorda, et ei pea ka palju maksma.

Loodetavasti sai just alaliit esimesena infi võimaliku dopingujuhtumi kohta? Kui nii, siis oleks ju võinud lihtsalt kalkuleerida rumaluse kulud (praegune olukord on ju ala seisukohalt mõneti nagu kulukas – või ei ole?) ja paluda pädevatelt inimestelt kasvõi konsultatsiooni. Ei pea ju maksma inimesele palka 12 kuud aastas, kui tööd on ainult kuu või kahe ulatuses (või veel vähemal määral).

Mida tahan öelda on see, et iga tegevus sisaldab endas majanduslikku tulu ja kulu. Sama kehtib ka tegevusetuse kohta. Tuleks lihtsalt veidi rohkem kalkuleerida… ja vahest vähem oma edevuse peale loota (a’la, et pääsen meediasse).

Aga vahest ongi nii, et asjade kulg (just selline nagu hetkel on käivitunud) on ka planeeritud tegevus (ka halb reklaam võib olla positiivne)???

Ainult et antud juhtumil lõikab (kui see peaks nii olema) sellest kasu üks firma. Olukorras, kus “alaliit on NII vaene” ja riik on vaene (sponsoreid ei jätku kõigile) …

On ka võimalus palgata nn projektipõhine PR tegelane, kellel on meediaga suhtlemises kogemus ning kui vaja, siis alaliit teda ka teatud juhtudel kasutab. Eriti siis, kui tegemist on nii tundlike teemadega nagu seda on doping!

Vägivaldur
    Member

Boikott Otile ja temaga seotud tegemistele?!

Miks ja mille põhjal sa sellise otsuse teeksid?

Nojah, tere OTT! Mina olen sind aastaid süüdistanud ja kade olen ma ka hirmsasti veel. http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=357315

Arvan ,et Bonsunat võikski edaspidi kutsuma hakata SITAVANKAKS , sest ütleb ju ka Tõstamaa vanasõna -kes teisele nime annab see ise seda kannab! Siit ka üleskutse kõigile ! SITAVANKA – arg ja kahepalgeline!

4Qlimax
    Member

Arvan ,et Bonsunat võikski edaspidi kutsuma hakata SITAVANKAKS , sest ütleb ju ka Tõstamaa vanasõna -kes teisele nime annab see ise seda kannab! Siit ka üleskutse kõigile ! SITAVANKA – arg ja kahepalgeline!

Sa panid Mart Viisitammele nime ? Kalmus on mees nagu mees olema peab, räägib asjadest nii nagu on. Ei aja mingit pläusti suust välja nagu enamus.

hipi
    Member

Pool eestit loeb neid mõttetuid anonüümseid süüdistusi ja takkapihta kõik läheb ajakirjandusse.

Mitte Argo dopinguskandaal ei tõmba kulturismi mainet alla vaid pigem see mis siin teemas käib.

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 581 total)
  • The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.