Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2009 at 7:09 e.l. #239179
meetodimees
MemberKäesoleva tsirkuse kõige suurem kloun on Kalmus.
detsember 3, 2009 at 7:16 e.l. #239180Skini
MemberEhh, “sõda” paisub juba nii suureks, et “põhipatune” Ader-poiss jääb justkui üldse tahaplaanile…Tagatipuks unustatakse talle karistuski määrata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2009 at 7:41 e.l. #239186P-A-U-L
MemberNo krt, olles ise pikalt jõusaaliga seotud, ei usu ma absoluutselt seda muinasjuttu, et Ott pudru ja protekat süües suureks on kasvanud.
detsember 3, 2009 at 7:50 e.l. #239188Aile
MemberNo krt, olles ise pikalt jõusaaliga seotud, ei usu ma absoluutselt seda muinasjuttu, et Ott pudru ja protekat süües suureks on kasvanud.Mina ei usu, et keegi teist j2taks valgupulbri v6i massilisaja s88mise pooleli, kui te seda syyes tavalisest rohkem arenema hakkate.
Veel v2hem usun ma v6imalusse, et te maksate siis yyratu raha, et kindlaks teha, kas seal midagi kahtlast sees ei ole.
detsember 3, 2009 at 7:54 e.l. #239189ragz
MemberBoikott Otile ja temaga seotud tegemistele?!
detsember 3, 2009 at 8:58 e.l. #239202Aksel
MemberEi puutu minusse kogu see teema, aga… siiski leian, et:
1) A.Ader peaks üheselt teatama, mis oli see aine, mida tarvitas (valmistaja, toode) – kui leiab, et on mingi “eksitus”
2) Alaliit peaks võtma tööle PR-tegelase, kes vastaks kõigile meedia poolt tõstatatud küsimustele. Hea PR-tegelane isegi ennetaks meediat ja valmistaks kuulajaskonna ette.
Lihtne on “verd valada”, selleks pole suurt tarkust vaja. Lollist jõust piisab. Ometi on inimesele siiski pea ka antud.
detsember 3, 2009 at 9:23 e.l. #239221Coger
MemberMinu arvates on täiesti nüri siin foorumis üksteist pasaga loopida ja süüdistada üksteist asjades, mida ehk tõestada ei saagi. Meie lugupeetud sopaajakirjandus saab sellest ainult hoogu juurde ja lõpuks on küll Õhtulehes, Delfis ja mujalgi mingid kontrollimata tagapõhjaga infot sisaldavad tekstimoodustised üleval. Tõeline kahju kulturismi mainele tekib alles siis, kui seesama läbi jumal teab mitme vahendaja lehte jõudnud inff lugejani jõuab. Ader on praeguses pasaloopimises siin üldse kuskile tahaplaanile jäetud, Kiivikas ja Kalmus võiksid oma probleemid isekeskis esmalt sirgeks rääkida, kui süüdistusi hakatakse loopima.
detsember 3, 2009 at 9:31 e.l. #239223villu_v
MemberKäesoleva tsirkuse kõige suurem kloun on Kalmus.Mis moodi Kalmus kloun on?
Ainuke mees kes räägib kuidas asjad on.
detsember 3, 2009 at 9:32 e.l. #239225gmaster
Member2) Alaliit peaks võtma tööle PR-tegelase, kes vastaks kõigile meedia poolt tõstatatud küsimustele. Hea PR-tegelane isegi ennetaks meediat ja valmistaks kuulajaskonna ette.Huvitav kust see raha tulema peaks, et kohe eraldi inimest palgal hoida. Praegu on selleks inimeseks liidu president.
detsember 3, 2009 at 9:33 e.l. #239227villu_v
MemberMina ei usu, et keegi teist j2taks valgupulbri v6i massilisaja s88mise pooleli, kui te seda syyes tavalisest rohkem arenema hakkate.Veel v2hem usun ma v6imalusse, et te maksate siis yyratu raha, et kindlaks teha, kas seal midagi kahtlast sees ei ole.
Tundub et Aile usub Aderi juttu
detsember 3, 2009 at 9:40 e.l. #239229JACKO
MemberMa arvan, et see teema tuleks juba ammendada. Mida me sõimame siin teineteist! Kõik iga inimese enda südametunnistusel, kas tarvitab, on tarvitanud. Seda ei saagi keegi teada, kas oli toidulisandis või ikkagi krõbistas midagi. Seda teab ainult asjaosaline ise!
detsember 3, 2009 at 9:40 e.l. #239230Aile
MemberTundub et Aile usub Aderi juttu
detsember 3, 2009 at 9:45 e.l. #239231Rain 6 kanget
MemberTundub et Aile usub Aderi juttu
detsember 3, 2009 at 9:45 e.l. #239233villu_v
MemberNje poiman, nje vor…Senikaua, kuni keegi ei ole tunnistanud, et tema myys Argole dopinguainet…ja Argo tarbis, miks ma ei peaks?
Jutt ei olnud ju ültse sellest, kes Argole müüs
Usa kohtupraktikas on olemas selline väljend nagu probable cause ehk siis kui on olemas tõenäosus, et mingi väide või omada loogiliselt võttes tõepõhja all või vastupidiselt on väär, siis ei saa 100% kindlusega inimest selle tõendi alusel süüdistada. teemaks siis vandekohtunike tegevusjuhend. Miks ei võiks argo juttu uskuda. on olemas tõesti selliseid USA toidulisandeid ja sealhulgas ka massilisajaid, mis panevad inimese kasvama mis mühiseb. eks seal midagi vastavat ka sees on. Ka näiteks Nutrexi Lipo 6x pakendil pole täpselt kirjas, mida sisaldab. vaid toodud välja mingi asi, et nn rasvapõletust ergutav vahend. Mida see aine aga ühele naisterahvale tekitas oli konkreetsed hormonaalsüsteemi häired ning perioodi paigast löömine.Jah, ka mina usun Argo juttu selle massilisaja koha pealt. Miks ma ei peakski uskuma, kui väidet pole uuringutega ümber lükatud. Ja kas Sina hoidsid voodis jalgu, kui väidetav petmine toimus?
detsember 3, 2009 at 9:50 e.l. #239236kaspa
MemberMinu arvates on täiesti nüri siin foorumis üksteist pasaga loopida ja süüdistada üksteist asjades, mida ehk tõestada ei saagi. Meie lugupeetud sopaajakirjandus saab sellest ainult hoogu juurde ja lõpuks on küll Õhtulehes, Delfis ja mujalgi mingid kontrollimata tagapõhjaga infot sisaldavad tekstimoodustised üleval. Tõeline kahju kulturismi mainele tekib alles siis, kui seesama läbi jumal teab mitme vahendaja lehte jõudnud inff lugejani jõuab. Ader on praeguses pasaloopimises siin üldse kuskile tahaplaanile jäetud, Kiivikas ja Kalmus võiksid oma probleemid isekeskis esmalt sirgeks rääkida, kui süüdistusi hakatakse loopima.+1
Võiks teema sulgeda – ega siit midagi head ja selgitavat nagunii enam ei tule!
AutorPostitused- The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.