Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?
- This topic has 580 replies, 159 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
5ander.
-
AutorPostitused
-
detsember 2, 2009 at 2:40 p.l. #239013
Istuv Sõnn
MemberPole mõtet kedagi sopaga üle valada niisama. Ja kui te tahate mingit mõju avaldada, ei ole vaja ropuks ja lamedaks minna. Ott oma hästikasvatatud käitumisega ei ole pasaga loopimist ära teeninud. Aga need mustad telgitagused, mida tal üha raskem varjata on, tikuvad vägisi välja ja rääkigem siis nendest. Asja tuum on ju selles, et samas mängus on mõnedel väljavalitutel märksa suuremad eelised kui teistel. Tellige, kes tahab endale Ameerikast steroide – see ei ole probleem.
detsember 2, 2009 at 3:39 p.l. #239032rait83
MemberTokko tuli küll jah nö kunagi kapist välja selle jutuga, et on ise kasutanud jne. Aga mis sellest muutnud on? Miks midagi ei tehta siis?
Mida me siin nüüd siis ootame: Kalmus pani dopingut – julges tunnistada. Ader arvatavasti pani – pole omaks võtnud. Ootame nüüd, et Ott tuleks südant puistama või?
detsember 2, 2009 at 3:41 p.l. #239033Madis232
MemberAsi võiks ikka suure kella külge minna ja kogu tõde viimase kümne aasta jooksul EKFL-is toimunust peaks päevavalgele tulema. Kui keegi üldse mida saladuslikku teab?? See Kiivikase toidulisandite äriajalugu peaks ju antud situatsioonis siis samuti kõigile Eesti rahava kodanikele selgeks saama. Ärgu siis olgu kellegil enam saladusi, on kergem elada. Kui Bonsuna teab asju, mida enamik ei tea, siis päästku keelepaelad valla. “Kaua sa kannatad……” Need kaikad, mis sulle kodaratesse on loobitud tuleb loopijale tagasi visata….pigem juba sügavale …sse lükata.JÕUDU TÖÖLE!
hmm … pealtnägijasse !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2009 at 4:12 p.l. #239041rennosport
MemberÕhtuleht tõi siis erinevad dopinguga vahele jäänud sportlased välja ja ka vabandused.
Vaataja valik, kas uskuda või mitte.
Üks ühine näitaja siiski on: keegi ei tunnista, et oleks teadlikult kasutanud!!!!
Argo Ader (kulturist, stanozolol): Šokis. Teadlikult pole midagi tarvitanud. Ei tea, kuidas aine organismi sai. Tellis USAst uue toidulisandi – äkki sealt?
Žanna Vladimirova (sprinter, stanozolol): Šokis. Teadlikult pole midagi tarvitanud. Ei tea, kuidas aine organismi sai. Ostis Sankt-Peterburgist taastumisvahendit Natural Sterol Complex. Äkki sealt?
Andrus Utsar (tõstja, stanozolol): Šokis. Teadlikult pole midagi tarvitanud. Ei tea, kuidas aine organismi sai. Ostis Poolast tundmatuid kapsleid – treener olla soovitanud kui häid vitamiine. Äkki sealt?
Jaanus Uudmäe (kolmikhüppaja, sibutramine): Šokis. Teadlikult pole midagi tarvitanud. Ei tea, kuidas aine organismi sai. Allergikuna ostis USAst kohalikku ravimit. Äkki sealt?
Kas märkate ühisjooni? No järsku teeks siit üldistuse – vältige igasuguseid välismaiseid tundmatuid medikamente! Või siis lihtsalt lõpetage valetamine ja tunnistage: jah, proovisin kergema vaevaga tippu jõuda.
detsember 2, 2009 at 4:14 p.l. #239045Bonsuna
MemberJah, Oti ja Mareki ühist debatti oleks vaja otseülekandes kas raadios või televisioonis. Las siis lükkavad ümber või närivad läbi üksteise arvamusi eelnenud karjääri jooksul toimunust. Siis selguks alles neist kõige kõvem mees. Eeldusel muidugi, et räägitakse ära kõik, mis südamel on, ilma eelnevalt kokku leppimata.Raadio jääks nõrgaks, teles, minugi poolest. Kahekesi vastamisi lauataga ja kolmas /saatejuht/ esitab küsimusi. Huvi oleks kindlasti suurem kui siin gmaster pakkus. Seda just seetõttu, et teema vägagi päevakajaline. Mingis lühiintervjuu vormis pole seda mõtet teha. Kui siis juba nii, et “verd” lendaks ja üks oleks lõpus võitja. Või teine variant, Ader, Kiivikas, Kalmus, Tokko. Saade peaks olema igaljuhul otseeetris, muidu oleks see mõtetu.
MINA OLEKS SELLEKS VALMIS.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2009 at 4:18 p.l. #239048Arnie
Memberhmm … pealtnägijasse !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vot see on kuradi hea idee
detsember 2, 2009 at 4:26 p.l. #239052Bonsuna
Membervot see on kuradi hea ideeKahjuks ei ole see otsesaade ja sellise asjaga mina nõus ei oleks ntx.
detsember 2, 2009 at 4:30 p.l. #239054rela
Member< Kalmus pani dopingut - julges tunnistada...
julges või, ma nagu mäletan risti vastupidist
)detsember 2, 2009 at 4:33 p.l. #239055matti
MemberAndrus Utsari vabandus on ikka üle prahi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2009 at 4:35 p.l. #239056Bonsuna
Member< Kalmus pani dopingut - julges tunnistada...julges või, ma nagu mäletan risti vastupidist
)Olen eitanud ja eitan siiani oma esimest nö vahele kukkumist. /dop kasutamist siis/ Teisel korral kasutasin arsti poolt välja kirjutatud vererõhuravimit millel polnud mul kontrollis vastavat paberit esitada. Hiljem selle saates seda ei arvestatud. Sellised on ka reeglid, ehk siis ise süüdi. Aasta eest toimunut, mille eest eluaegse keelu sain lugege siit:
detsember 2, 2009 at 4:47 p.l. #239002P-A-U-L
MemberPealtnägija oleks hea teema, las kaevavad tõe üles. Siin ei aita ka tõenäoliselt minigd tutvused, et asi maha vaikitaks. Tuleb Kärmasele idee ette käija!
detsember 2, 2009 at 4:55 p.l. #238908rela
MemberMul oli see allikaks:
http://www.epl.ee/artikkel/182082
Kui see 1 k nii oli nagu väidad ju ta siis oli. Mõtlen veel tänini, et juba toona oli seal midagi kahtlast ja Sinu jutus võib tõde sees olla
Kahju tegi see meediamull Sulle endale kõige enam ja see on asja halvim pool.
Olen eitanud ja eitan siiani oma esimest nö vahele kukkumist. /dop kasutamist siis/ Teisel korral kasutasin arsti poolt välja kirjutatud vererõhuravimit millel polnud mul kontrollis vastavat paberit esitada. Hiljem selle saates seda ei arvestatud. Sellised on ka reeglid, ehk siis ise süüdi. Aasta eest toimunut, mille eest eluaegse keelu sain lugege siit:detsember 2, 2009 at 5:00 p.l. #239061JamesC
MemberSi**a sellest ELU LÄHEB EDASI, EGA TÄNAPÄEVAL ASI KÄIB KÄHKU…
detsember 2, 2009 at 5:02 p.l. #239062rela
MemberNo mida v..u te jahute, mis pealtnägija ??? mida on vaja uurida, keda vaja uurida ?? Minu tagasihoidlik arvamus kes ma ka ei ole sellest teemast eemalseisja, et kui sind tõega süüdistatakse teos mida sa pole teinud siis tuleb jah tõde välja uurida..ja seda vangla hinnaga kas või..mõttetu kiibitsemine pani, ei pannud, pani, ei pannud, no kui test näitas siis ka pani, keegi ei pane neid aineid lisadesse ärage ajage ja uskuge jama, pannakse jah aga mitte neid. Ei maksa Otti ja Tokkod süüdistada kui pole alust, mäng peab ka selles suhtes aus olema..oi ma ei või
detsember 2, 2009 at 5:03 p.l. #239063JamesC
MemberNo mida v..u te jahute, mis pealtnägija ??? mida on vaja uurida, keda vaja uurida ?? Minu tagasihoidlik arvamus kes ma ka ei ole sellest teemast eemalseisja, et kui sind tõega süüdistatakse teos mida sa pole teinud siis tuleb jah tõde välja uurida..ja seda vangla hinnaga kas või..mõttetu kiibitsemine pani, ei pannud, pani, ei pannud, no kui test näitas siis ka pani, keegi ei pane neid aineid lisadesse ärage ajage ja uskuge jama, pannakse jah aga mitte neid. Ei maksa Otti ja Tokkod süüdistada kui pole alust, mäng peab ka selles suhtes aus olema..oi ma ei võiKõik variandid võivad kasutusele tulla, see siis selle viimase lause kohta!
-
AutorPostitused
- The topic ‘Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv?’ is closed to new replies.